Home Uncategorized O fetita de 9 ani din India si-a deschis cel de-al treilea ochi, asa ca ea poate citi texte, fiind legata la ochi!

O fetita de 9 ani din India si-a deschis cel de-al treilea ochi, asa ca ea poate citi texte, fiind legata la ochi!

by admin
12 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

fata IndiaYogamaatha este o fata de 9 ani din India, care i-a uimit recent pe americani, dupa ce s-a legat la ochi si a inceput sa citeasca fraze dintr-o bucata de hartie prezenta in fata ei. Cum face ea acest lucru?

Yogamaatha sustine ca a participat la un curs spiritual din India, unde a fost initiat de un guru, iar acum are capacitatea unica de a vedea cu cel de-al treilea ochi. Ea afirma ca aceasta putere mistica este o “abilitate invatata”, contrazicandu-i astfel pe cei care cred ca deschiderea celui de-al treilea ochi e rezervata putinilor alesi, fiind o “abilitate innascuta”.

Nu numai ca fata de 9 ani poate citi legata la ochi, dar, de asemenea, ea sustine ca poate merge si cu bicicleta prin trafic, tot legata la ochi. Toate abilitatile fetei au fost verificate, asadar povestea e reala, asa cum puteti vedea si in videoclipul de la finalul articolului.

Yogamaatha nu este singurul copil care a beneficiat de invataturile unui guru din India. In urma cu un an, o fata de de 12 de ani, Ma Nithya Maheshwarananda din Dallas, SUA, a sustinut ca si ea si-a deschis cel de-al treilea ochi, dupa ce a participat la un program de trei saptamani. In acest curs, prin initiere si meditatie, se cultiva dimensiunea interioara, activandu-se astfel glanda pineala si hranindu-se abilitatile extrasenzoriale.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

4 comments

NINO 19 octombrie 2015 - 22:10

Un Gigant la min. 9:28 ?????

alex 19 octombrie 2015 - 22:14

cand iti deschizi al treilea ochi le dai voie demonilor sa te controleze…nu e de joaca!!

admin 20 octombrie 2015 - 23:27

NINO, foarte buna observatie

cris 21 octombrie 2015 - 18:44

Bai frate si cand ne gandim ca unii nu sunt capabili sa si-l deschida nici macar pe al doilea… ;D

Leave a Comment