O fetita de 9 ani din India si-a deschis cel de-al treilea ochi, asa ca ea poate citi texte, fiind legata la ochi!

Social Media

fata IndiaYogamaatha este o fata de 9 ani din India, care i-a uimit recent pe americani, dupa ce s-a legat la ochi si a inceput sa citeasca fraze dintr-o bucata de hartie prezenta in fata ei. Cum face ea acest lucru?

Yogamaatha sustine ca a participat la un curs spiritual din India, unde a fost initiat de un guru, iar acum are capacitatea unica de a vedea cu cel de-al treilea ochi. Ea afirma ca aceasta putere mistica este o „abilitate invatata”, contrazicandu-i astfel pe cei care cred ca deschiderea celui de-al treilea ochi e rezervata putinilor alesi, fiind o „abilitate innascuta”.

Nu numai ca fata de 9 ani poate citi legata la ochi, dar, de asemenea, ea sustine ca poate merge si cu bicicleta prin trafic, tot legata la ochi. Toate abilitatile fetei au fost verificate, asadar povestea e reala, asa cum puteti vedea si in videoclipul de la finalul articolului.

Yogamaatha nu este singurul copil care a beneficiat de invataturile unui guru din India. In urma cu un an, o fata de de 12 de ani, Ma Nithya Maheshwarananda din Dallas, SUA, a sustinut ca si ea si-a deschis cel de-al treilea ochi, dupa ce a participat la un program de trei saptamani. In acest curs, prin initiere si meditatie, se cultiva dimensiunea interioara, activandu-se astfel glanda pineala si hranindu-se abilitatile extrasenzoriale.


Social Media

4 Comments

Leave a Reply