O femeie a vrut sa vada ce se intampla daca nu mananca altceva decat banane, timp de 12 zile! Iata rezultatul uimitor obtinut!

femeie bananeIulia Tarabath, antrenor nutritionist si motivational, este o femeie care a facut un experiment si a ajuns sa aiba rezultate uimitoare. Avand in vedere faptul ca ea este preocupata tot timpul de diete, Iulia a decis sa incerce ceva diferit: sa testeze toate beneficiile bananelor, nemacand altceva decat banane timp de 12 zile! Pentru ca aceasta face parte dintr-o metoda de detoxifiere, adica sa se consume timp de circa 2 saptamani doar un singur fruct.

Fiecare nutritionist va va spune ca nu este recomandat a consuma un singur fel de hrana, pentru ca aceasta inseamna ca organismul nu va fi capabil sa obtina alte elemente nutritive necesare. Dar, in cazul acesta, Iulia chiar a obtinut un rezultat pozitiv. Si, mai vreti sa mai stiti ceva? Chiar si sotul ei, Paul, a tinut acest regim cu banane.

Insa, cel mai important lucru dintre toate e urmatorul: Iulia si sotul ei au propria gradina de fructe, asa ca bananele consumate de ei sunt organice, naturale, fara urme de pesticide. Bananele sunt fructele care contin mai multe calorii decat alte fructe. Ele contin fructoza, zaharoza, glucoza si fibre. Cu toate aceste ingrediente continute intr-un singur fruct, a fost usor pentru cei doi sa manance doar banane pentru o perioada mai lunga de timp.

Primul lucru pe care Iulia l-a observat dupa aceasta cura a fost digestia imbunatatita. Durerile de stomac i-au trecut de tot. Apoi, femeia a mai observat ca isi putea face treaba cu mai multa concentratie si stapanire de sine si s-a simtit mult mai relaxata. Si nu in ultimul rand, a simtit cum creativitatea este mai crescuta. In afara de aceste rezultate pozitive, femeia, de asemenea, a constatat ca nu a mai avut alte probleme de sanatate. Inainte de a face acest experiment, Iulia suferea de zahar in sange, dezechilibru hormonal si candida. Toate acestea au disparut!

Bineinteles ca nu toata lumea poate tine un acest experiment, pentru ca se produc schimbari foarte drastice pentru corp si metabolism. Cei care sufera de probleme ale glandei tiroide sunt sfatuiti sa evite acest regim cu banane. Inainte de a incerca acest experiment, va rugam sa consultati un medic mai intai.

Sursa: mamabee.com

2 Comments

  1. Nu-s date cu pesticide…mdeap…cum sa nu..dar HAARP si vestitele CHEMTRAILSA ce sunt dragilor???miere???Iar faza cu mersul la doctor pentru aceasta dieta…pai mai nene…arata-mi tu mie doctor care sa iti spuna ca este ok sa faci aceasta dieta si ca eok..si ..eu ma fac instant popa…deci…masoneria este peste tot..cateodata cred ca si acest site face parte din ea si la foarte multe chestii ei,ele,el propietarul acestui site si cei ce fac anumite comentarii(nu toti) fac parte..asta rezulta cel putin citind mai multe comentarii aleatorii..

Leave a Reply