Vedeti des fluturi? Poate insemna ca mesaje de mare importanta ne sunt transmise

Social Media

Fluturii sunt unele dintre cele mai frumoase creaturi pe care natura ni le-a oferit. Culorile lor vibrante si dansul lor gratios de la o floare la alta sunt cu adevarat uluitoare. Vazandu-i, este un lucru intotdeauna minunat si special.

Unii oameni cred ca fluturii poarta mesaje de la ingeri sau sunt semne ale celor dragi, trecuti in lumea de dincolo. Fluturii au o prezenta atat de magica incat este usor sa intelegi simbolismul care ii inconjoara.

Ati vazut in ultimul timp o multime de fluturi, fie in viata voastra de zi cu zi, fie in visele voastre? Daca da, atunci poate ca acest lucru poate insemna unele lucruri.

E nevoie de schimbare. Daca vedeti des fluturi, poate doriti sa va intrebati ce schimbari trebuie sa faceti pentru a trai mai mult in acord cu sinele adevarat, autentic. Sau, daca deja va confruntati cu schimbari si transformari uriase in viata voastra, fluturii ar putea sa apara pentru a va reaminti ca totul va fi bine. Schimbarea este o parte normala a vietii; aveti incredere in acest proces.

E nevoie de eliberare. Fluturii reprezinta simbolul libertatii. Poate ca fluturii pe care ii vedeti incearca sa va spuna sa va eliberati. Daca va simti inchisi fata de oameni sau oportunitati; probabil ca e timpul sa va opriti.

E nevoie sa traim viata la maxim. Fluturii au in general o scurta durata de viata. Cei mai multi traiesc doar o saptamana sau doua. Unele specii ca Monarhul pot trai pana la sase luni. Chiar si asa, ei traiesc putin. Desi traim mult mai mult decat fluturii, viata este scurta si timpul se misca repede. Uneori nu ne dam seama si, dintr-o data, anii se duc repede. Fluturii ne invata sa ne bucuram de momentul prezent si sa profitam de existenta noastra aici pe Pamant.

E nevoie sa ne cultivam frumusetea interioara. Nimeni nu poate nega faptul ca fluturele este una dintre cele mai frumoase creaturi din natura, cu culorile lui vibrante. Dar fluturele isi incepe viata ca o omida, pentru ca apoi sa apara ca o creatura frumoasa. Cu totii avem abilitatea de a merge adanc in noi insine si de a ne dezvolta calitatile noastre frumoase, lasand in urma partile mai putin placute.

Data viitoare, cand un fluture ne va traversa calea, luati in seama acest mesager frumos. Poate ca vrea sa ne transmita un mesaj de mare importanta!


Social Media

1 Trackback / Pingback

  1. Mesaje importante transmise prin intermediul fluturilor? – Știi mai mult!

Leave a Reply