Invataturi ezoterice secrete: exista trei stele tetrahedronice in jurul celor trei corpuri umane

Social Media
  •  
  •  
  •  

Omul are trei corpuri: fizic, mental si emotional. Campurile energetice din jurul corpului uman, sunt alcatuite din trei stele tetrahedronice corespunzatoare corpurilor fizic, al celui mental si al celui emotional. Cum se formeaza aceste stele? Totul porneste de la mitoza, care este procesul de diviziune celulara prin care ia nastere organismul uman. In cursul acesteia, zigotul (rezultat din contopirea ovu*ului cu sper*atozoidul) se divide in 4 celule – care nu sunt altceva decat un tetrahedron inscris intr-o sfera – apoi in 8 celule care constituie o stea tetrahedronica. Steaua tetrahedronica din aceasta faza a mitozei va alcatui centrul geometric al viitorului organism, va ramane situata la baza coloanei vertebrale in zona perineului, toate campurile si grilele energetice ale organismului ramanand centrate pentru restul vietii in jurul acestei stele.

O stea tetrahedronica este alcatuita din doua tetrahedroane, respectiv doua piramide cu fete triunghiulare intre-patrunse (steaua tetrahedronica seamana cu steaua lui David, numai ca este tri-dimensionala si are opt colturi). Campul stelei tetrahedronice mentale este de natura electrica, masculina si se roteste spre stanga. Campul stelei tetrahedronice emotionale este de natura magnetica, feminina si se roteste spre dreapta. Campul stelei tetrahedronice a corpului fizic nu se roteste.

Exista un tub care strabate organismul si care uneste varfurile celor trei stele tetrahedronale (ale corpurilor mental, emotional si fizic). Daca invatam cum sa circulam energia (“prana”) prin acest tub (interconectand corpul mental sau mintea, corpul emotional sau inima si corpul fizic) printr-o ratie geometrica specifica si cu o anumita viteza, determinam si rotirea stelei tetrahedronice a corpului fizic. Campul electro-magnetic al omului are asadar o imagine geometrica, a unei stele cu centrul in regiunea perineului la baza coloanei vertebrale care se intinde pe un diametru de 16,80 metri.

Lasă un comentariu