Home Spiritualitate practicaFenomene psi Nina Kulaghina, cea mai mare practiciana a telekineziei

Nina Kulaghina, cea mai mare practiciana a telekineziei

by admin
92 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Nina Kulaghina, cunoscuta si ca Nelia Mihailova (1927—1990), o casnica din Leningrad, a carei capacitate s-a afirmat in urma unui traumatism accidental, este cel mai cunoscut subiect din domeniul telekineziei din ultimele decenii. Experiente de laborator si demonstratii publice, in prezenta a numerosi cercetatori sovietici si straini, adepti sau sceptici, serii de fotografii si chiar filme difuzate in multe tari i-au adus Ninei Kulaghina celebritatea.

Kulaghina s-a specializat in deplasarea orizontala a unor obiecte usoare, cu masa cuprinsa intre citeva grame si un kilogram (bete de chibrit, tigari, creioane, bibelouri de sticla sau portelan, inele, bile, cilindri metalici etc), pe suprafata unui suport (masa, podea, scaun). Actiunile sale, care se desfasoara in conditii normale de luminozitate, sunt strict controlate si selective. Astfel, subiectul poate deplasa in directia dorita un singur bat de chibrit dintr-o gramada. Printre performantele sale se mai numara compensarea extramotorie a unei balante dezechilibrate cu 30 grame, deplasarea sau rotirea completa a acului busolei sau levitarea unei bile metalice in spatiul dintre palme. Kulaghina s-a evidentiat si prin capacitatea de perceptie dermo-optica, identificand prin atingere miori sau litere, precum si prin fenomene de biocontrol ingrijoratoare, ca provocarea de aritmii cardiace severe la anumite persoane, de preferinta la sceptici, si chiar provocarea de stop cardiac la broaste.

Masuratorile de parametri fiziologici au evidentiat ca subiectul este inconjurat permanent de un camp magnetic foarte intens si ca, in timpul actiunii extramotorii, activitatea cardiaca devine aritmica, glicemia creste si electroencefalograma prezinta trenuni de unde caracteristice unei stari de stress pronuntat. Concentrarea intensa si energia necesara actiunii extramotorii solicita intens subiectul, care pierde citeva kilograme in greutate. La sfarsitul experientei, Kulaghina este epuizata, cu vederea slabita, confuza uneori pina la obnubilare, a nevoie de multe ore de odihna pentru refacere.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

2 comments

Nemes Constantin 17 iulie 2010 - 13:30

De-aia a murit tanara, ca a omorat broaste!
Nimeni nu contesta ca exista oameni care au simturile sau anumite aptitudini mai performante decat noi.Dar individa asta facea mai multe smecherii care au fost deslusite de maestri iluzionisti si a cazut si ea in derizoriu.
Un iluzionist poate face chiar mai mult decat ea, desi ea a avut acces la o scoala de iluzionisti foarte puternica.
Se presupune ca specialistii sovietici erau obiectivi pentru ca nu-i lasa Partidul si Securitatea sa insele populatia, altfel sunt si ei oameni si gura lor vrea si ea icre negre! Eu nu am incredere in specialistii rusi decat cand e vorba de lucruri serioase sau distilarea cerealelor pentru obtinerea votcii! Cand e vorba de propaganda, ii cred in stare de orice.Inclusiv sa ne faca sa credem ca au inventat bomba cu kulaghina!

sandy 21 iulie 2010 - 14:26

eu cred in aceste lucruri si consider k paranormalul e o stiinta demna de studii serioase.sunt unele persoane care au aceste capacitati.nu trebuie toate aceste cazuri comparate cu iluzionosmul,dar normal,trebuie cercetate pentru a se elimina ipoteza unei inscenari.

Leave a Comment