luni, octombrie 3, 2022
AcasăConspiratii si Societati secreteNe putem activa glanda pineala pentru a obtine puteri spirituale extraordinare! Dar...

Ne putem activa glanda pineala pentru a obtine puteri spirituale extraordinare! Dar fortele oculte conducatoare fac totul pentru a ne opri…

Ne putem activa glanda pineala pentru a obtine puteri spirituale extraordinare! Dar fortele oculte conducatoare fac totul pentru a ne opri…

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

glanda pinealaOamenii sunt inzestrati cu glanda pineala, o glanda care se gaseste in creier, si care, de asemenea, este cunoscuta si sub numele cel de-al treilea ochi. Motivul pentru care este numita „glanda pineala” il reprezinta faptul ca are forma unui con de pin. Minuscula glanda pineala este responsabila pentru producerea melatoninei, un hormon care afecteaza ritmul circadian. Ea se gaseste situata in apropierea centrului creierului, intre cele doua emisfere cerebrale.

Medicina si stiinta oficiala nu recunosc rolul esential al acestei glande pentru lumea spirituala, insa aceasta informatie secreta era cunoscuta de mii de ani de inaintasii nostri. Glanda pineala este, in esenta, portalul catre lumea spirituala din lumea fizica, in care traim noi, oamenii. Cand este activata, senzatia de euforie si unicitate umple mintea, oferind un sentiment de nedescris. Aceasta activare se poate face prin yoga, prin meditatie si printr-o varietate de alte metode.

Odata activata glanda pineala, acea persoana este capabila sa se deplaseze liber prin alte dimensiuni, se poate proiecta astral sau poate „vedea” la distanta. Totodata, ar fi posibil chiar si controlul gandurilor si actiunilor altor oameni din lumea fizica. Desi toate aceste lucruri par imposibile, guvernele lumii (printre care cel al Uniunii Sovietice), precum si diferite organizatii din umbra au cercetat aceste efecte un timp indelungat, pastrand informatiile ascunse de ochii publicului.

Motivul pentru care in ziua de azi ne este foarte greu (daca nu imposibil) sa ne activam glanda pineala, si astfel sa avem acces la lumea spirituala, il reprezinta cantitatea de fluorura de sodiu pe care o digeram zilnic in corpurile noastre. Fluorura de sodiu este prezenta atat in unele alimente, in apa, cat si in pasta de dinti cu care ne spalam. Glanda pineala absoarbe cea mai mare parte din fluorura de sodiu, care intra in corpurile noastre si, astfel, cel de-al treilea ochi se „tumefiaza”.

Dar, fortele oculte care conduc aceasta lume n-au niciun interes sa atingem un nivel inalt de spiritualitate…

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

11 Comments

  1. calcifierea glandei pineale nu se face doar de la flor ci si de la orgasme repetate care smulg energia glandei si ruineaza creierul, prin fiorul din timpul orgasmului ce produce o scurtcircuitare a creierului si a coloanei vertebrale la nivel energetic, care are repercusiuni imediate in corpul fizic.
    Asa ca oricat ar vrea cineva sa o activeze ar fi extrem de greu sau poate imposibil, deoarece aceasta glanda functioneaza cu energii mult mai multe si mai rafinate spiritual.

  2. […] Motivul pentru care în ziua de azi ne este foarte greu (dacă nu imposibil) să ne activăm glanda pineală, şi astfel să avem acces la lumea spirituală, îl reprezintă cantitatea de fluorură de sodiu pe care o digerăm zilnic în corpurile noastre. Fluorura de sodiu este prezentă atât în unele alimente, în apa, cât şi în pasta de dinţi cu care ne spălăm. Glanda pineală absoarbe cea mai mare parte din fluorura de sodiu, care intră în corpurile noastre şi, astfel, cel de-al treilea ochi se “tumefiază”. Dar, forţele oculte care conduc această lume n-au niciun interes să atingem un nivel înalt de spiritualitate… sursa […]