Home Conspiratii si Societati secrete Ne putem activa glanda pineala pentru a obtine puteri spirituale extraordinare! Dar fortele oculte conducatoare fac totul pentru a ne opri…

Ne putem activa glanda pineala pentru a obtine puteri spirituale extraordinare! Dar fortele oculte conducatoare fac totul pentru a ne opri…

by admin
1601 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

glanda pinealaOamenii sunt inzestrati cu glanda pineala, o glanda care se gaseste in creier, si care, de asemenea, este cunoscuta si sub numele cel de-al treilea ochi. Motivul pentru care este numita “glanda pineala” il reprezinta faptul ca are forma unui con de pin. Minuscula glanda pineala este responsabila pentru producerea melatoninei, un hormon care afecteaza ritmul circadian. Ea se gaseste situata in apropierea centrului creierului, intre cele doua emisfere cerebrale.

Medicina si stiinta oficiala nu recunosc rolul esential al acestei glande pentru lumea spirituala, insa aceasta informatie secreta era cunoscuta de mii de ani de inaintasii nostri. Glanda pineala este, in esenta, portalul catre lumea spirituala din lumea fizica, in care traim noi, oamenii. Cand este activata, senzatia de euforie si unicitate umple mintea, oferind un sentiment de nedescris. Aceasta activare se poate face prin yoga, prin meditatie si printr-o varietate de alte metode.

Odata activata glanda pineala, acea persoana este capabila sa se deplaseze liber prin alte dimensiuni, se poate proiecta astral sau poate “vedea” la distanta. Totodata, ar fi posibil chiar si controlul gandurilor si actiunilor altor oameni din lumea fizica. Desi toate aceste lucruri par imposibile, guvernele lumii (printre care cel al Uniunii Sovietice), precum si diferite organizatii din umbra au cercetat aceste efecte un timp indelungat, pastrand informatiile ascunse de ochii publicului.

Motivul pentru care in ziua de azi ne este foarte greu (daca nu imposibil) sa ne activam glanda pineala, si astfel sa avem acces la lumea spirituala, il reprezinta cantitatea de fluorura de sodiu pe care o digeram zilnic in corpurile noastre. Fluorura de sodiu este prezenta atat in unele alimente, in apa, cat si in pasta de dinti cu care ne spalam. Glanda pineala absoarbe cea mai mare parte din fluorura de sodiu, care intra in corpurile noastre si, astfel, cel de-al treilea ochi se “tumefiaza”.

Dar, fortele oculte care conduc aceasta lume n-au niciun interes sa atingem un nivel inalt de spiritualitate…

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

11 comments

mihai 5 martie 2016 - 10:36

Bună ziua. Toată lumea vorbește despre activarea glandei pineale dar nimeni nu spune exact cum se face sau ce pași trebuie urmați pentru activarea. Sau măcar un site ori o carte în care se descriu acești pași .

Seby 5 martie 2016 - 11:21

In Romania apa contine clor.

esti nebun 5 martie 2016 - 16:10

Toata faza asta cu fortele tale oculte malefice sunt doar inchipuirea creierului tau bolnav de religie si bazaconii.

=Marușca dela Cetatea Albă= 5 martie 2016 - 22:57

pt. Mihai – Aceasta activare se poate face prin yoga, prin meditatie si printr-o varietate de alte metode.

Trip Tacker III 6 martie 2016 - 19:21

Total de acord cu Mihai : toti vorbesc despre glanda pineala si “puterile” pe care le-am capata daca am activao insa nimeni nu ne spune cum s-o activam !

yo 7 martie 2016 - 10:13

calcifierea glandei pineale nu se face doar de la flor ci si de la orgasme repetate care smulg energia glandei si ruineaza creierul, prin fiorul din timpul orgasmului ce produce o scurtcircuitare a creierului si a coloanei vertebrale la nivel energetic, care are repercusiuni imediate in corpul fizic.
Asa ca oricat ar vrea cineva sa o activeze ar fi extrem de greu sau poate imposibil, deoarece aceasta glanda functioneaza cu energii mult mai multe si mai rafinate spiritual.

alex 7 martie 2016 - 15:54

nu activati glanda pineala prin meditatii poti innebuni

Binta 12 martie 2016 - 3:42

LSD

marcu 14 martie 2016 - 13:00

Nu cunosc aceasta denumire dar astfel de capacitati le-am dezvoltat prin lectii yoga de respiratie si cel cu lumanarea aprinsa,de concentrare.nu este chiar periculos cum zic unii daca ai constiinta,,,,,curata stiind o limita in orice.

NE PUTEM ACTIVA GLANDA PINEALĂ - OBŢINE PUTERI SPIRITUALE EXTRAORDINARE! 26 noiembrie 2019 - 6:29

[…] Motivul pentru care în ziua de azi ne este foarte greu (dacă nu imposibil) să ne activăm glanda pineală, şi astfel să avem acces la lumea spirituală, îl reprezintă cantitatea de fluorură de sodiu pe care o digerăm zilnic în corpurile noastre. Fluorura de sodiu este prezentă atât în unele alimente, în apa, cât şi în pasta de dinţi cu care ne spălăm. Glanda pineală absoarbe cea mai mare parte din fluorura de sodiu, care intră în corpurile noastre şi, astfel, cel de-al treilea ochi se “tumefiază”. Dar, forţele oculte care conduc această lume n-au niciun interes să atingem un nivel înalt de spiritualitate… sursa […]

Importanța glandei pineale privind obținerea puterilor spirituale 20 iunie 2021 - 7:01

[…] Glanda pineală absoarbe cea mai mare parte din fluorura de sodiu, care intră în corpurile noastre şi, astfel, cel de-al treilea ochi se “tumefiază”. Dar, forţele oculte care conduc această lume n-au niciun interes să atingem un nivel înalt de spiritualitate… sursa […]

Leave a Comment