Oricare din noi putem avea puteri de clarvazator! Aflati cum…

Social Media

In cartea sa, intitulata „Dezvoltati-va puterile paranormale”, parapsihologul francez Jacques Mandorla releva un fapt straniu, care nu poate fi considerat drept proba stiintifica, dar care nici nu este o simpla intamplare: numerosi clarvazatori au avut revelatia darului lor, in urma unui soc fizic sau afectiv intens.

Astfel, celebrul Nostradamus a inceput sa-si scrie „Centuriile” la treizeci si sase de ani, la doar cateva zile de la moartea primei sale sotii si a celor doi copii. Pascal Forthuny, care a colaborat cu doctorul Osty, a devenit clarvazator la varsta de 47 de ani, dupa ce si-a pierdut fiul. Jeannei Laplace i-au sporit facultatile paranormale in urma a doua maladii: o scarlatina la 12 ani si o gripa puternica la 18 ani.

Unul dintre cei mai cunoscuti clarvazatori din prezent, Mario de Sabato, a avut prima sa viziune in timpul celui de-al doilea razboi mondial, la varsta de 7 ani, cand a anuntat, cu cateva zeci de secunde inainte, caderea unei bombe in apropierea imobilului in care locuia. Astfel, a salvat viata a zece persoane. Celebrul Belline, supranumit „printul clarvazatorilor”, autorul best-sellerului „Cea de-a treia ureche”, si-a descoperit capacitatile de premonitie cand s-a imbolnavit de tuberculoza: „Boala care ma tinea la pat a declansat eliberarea unei capacitati pe care nici nu o banuiam inainte sa intru la sanatoriu”.

Dar astfel de fenomene nu li s-au intamplat doar clarvazatorilor europeni. Americanul Edgar Cayce (1869-1945), cunoscut pentru numeroasele sale preziceri proferate in stare de hipnoza (de aceea a si fost numit „profetul adormit”), si-a descoperit capacitatile de prezicere dupa ce a primit, pe cand era copil, o lovitura de minge de baseball in vertebrele cervicale, soc care l-a lasat paralizat timp de mai multe luni.

Testati-va propriile capacitati ale clarviziunii

1) Testul plicului inchis

Acest test este foarte des propus clarvazatorilor profesionisti de cercetatorii in parapsihologie. Ei trebuie „sa vada” o fotografie sau un desen bagat in interiorul unui plic care apoi este lipit sau chiar bagat intr-un al doilea plic. Nu conteaza ce reprezinta fotografia: esential este sa dati maximul de detalii care sa permita sa se afle daca ati identificat cu adevarat ceea ce se afla in plic. In timpul testului, nu va feriti sa tineti plicul in mana. S-a demonstrat ca, la anumite persoane, contactul tactil faciliteaza ghicitul.

2) Testul zarului

Acesta este cel mai simplu test de clarviziune. Cereti cuiva din anturajul dvs. sa arunce cu un zar de douazeci de ori la rand si incercati sa ghiciti de fiecare data numarul care a iesit. Notati rezultatele obtinute si masurati-va progresele. Unii clarvazatori reusesc douazeci de raspunsuri bune din douazeci de incercari! Puteti sa ingreunati acest test lucrand cu doua zaruri diferite.

3) Testul cartii timbrate

Luati un pachet de 32 de carti si cereti-i cuiva sa lipeasca, la intamplare, un timbru pe una dintre carti, apoi asezati-le pe toate cu fata spre masa. Trebuie sa gasiti, prin clarviziune si prin cat mai putine incercari, cartea cu timbrul lipit pe ea.

4) Testul cartilor de joc

Este o varianta mai dificila a testului cartii timbrate. Cand toate cele 32 de carti sunt intoarse cu fata in jos pe masa, incercati sa ghiciti, in ordine: in primul rand culorile – cartile rosii si cele negre. Apoi, cand ati obtinut scoruri bune la acest test, incercati sa ghiciti toate cartile.

Sursa: formula-as.ro


Social Media