Ascultati 1 ora aceasta muzica cosmica, acordata la frecventa de 432 Hz, si va puteti curata glanda pineala si trezi constiinta superioara

0
276

Daca doriti sa va curatati glanda pineala, sa va treziti constiinta superioara si sa va vindecati sufleteste, atunci trebuie sa ascultati muzica din acest articol (ce o gasiti pe canalul de YouTube Lovemotives Music Meditation). Aceasta muzica a fost acordata pe frecventa de 432 de Hz, care rezoneaza cu cele 7 chakre si cu Universul.

Muzica bazata pe frecventa de 432 Hz transmite o energie vindecatoare benefica, fata de frecventa standard a muzicii folosite astazi (440 Hz), care nu se armonizeaza cu ritmurile si miscarile cosmice si nici cu vibratiile naturale. Cei mai mari muzicieni, cum ar fi Mozart si Verdi, si-au bazat muzica lor pe vibratia naturala de 432 Hz.

Muzica reglata la 432 Hz este mai blanda si mai luminoasa, oferind o mai mare claritate si fiind mai buna pentru minte. Multi oameni experimenteaza stari mai meditative si mai relaxante ale corpului si mintii atunci cand asculta o astfel de muzica, acordata la 432 Hz; sunetul este mai armonios si mai placut. Muzica bazata pe 440 Hz reprezinta blocaj de energie. Muzica acordata la 432 Hz elibereaza energia si va duce intr-o stare frumoasa, in care relaxarea este una naturala.

Ascultati aceasta muzica pe YouTube AICI.