Ascultati 1 ora aceasta muzica cosmica, acordata la frecventa de 432 Hz, si va puteti curata glanda pineala si trezi constiinta superioara

Social Media

Daca doriti sa va curatati glanda pineala, sa va treziti constiinta superioara si sa va vindecati sufleteste, atunci trebuie sa ascultati muzica din acest articol (ce o gasiti pe canalul de YouTube Lovemotives Music Meditation). Aceasta muzica a fost acordata pe frecventa de 432 de Hz, care rezoneaza cu cele 7 chakre si cu Universul.

Muzica bazata pe frecventa de 432 Hz transmite o energie vindecatoare benefica, fata de frecventa standard a muzicii folosite astazi (440 Hz), care nu se armonizeaza cu ritmurile si miscarile cosmice si nici cu vibratiile naturale. Cei mai mari muzicieni, cum ar fi Mozart si Verdi, si-au bazat muzica lor pe vibratia naturala de 432 Hz.

Muzica reglata la 432 Hz este mai blanda si mai luminoasa, oferind o mai mare claritate si fiind mai buna pentru minte. Multi oameni experimenteaza stari mai meditative si mai relaxante ale corpului si mintii atunci cand asculta o astfel de muzica, acordata la 432 Hz; sunetul este mai armonios si mai placut. Muzica bazata pe 440 Hz reprezinta blocaj de energie. Muzica acordata la 432 Hz elibereaza energia si va duce intr-o stare frumoasa, in care relaxarea este una naturala.

Ascultati aceasta muzica pe YouTube AICI.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply