Home Spiritualitate practicaFitoterapie Uleiul de nuca de cocos este numit acum drept un “miracol” al igienei dentare! E mai bun si e netoxic fata de pasta de dinti si apa de gura!

Uleiul de nuca de cocos este numit acum drept un “miracol” al igienei dentare! E mai bun si e netoxic fata de pasta de dinti si apa de gura!

by admin
28 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

ulei de nuca de cocosCautati o alternativa la pasta de dinti plina de sulfati si alte ingrediente toxice, cum ar fi fluorul? Stiinta recunoaste astazi, pe deplin, puterile miraculoase ale uleiului de nuca de cocos, nu numai in lupta impotriva cariilor dentare, dar si in imbunatatirea corespunzatoare a starii generale de sanatate bucala. Uleiul de nuca de cocos este, de asemenea, eficient in a lupta impotriva unui microorganism cunoscut sub numele de Candida albicans, care poate duce uneori la infectii mortale. Aceasta “veste” nu vine decat sa confirme inca o data cat de sanatos este uleiul de nuca de cocos pentru sanatatea bucala.

Cercetarea a fost facuta de Institutul de Tehnologie Athlone, unde oamenii de stiinta irlandezi au examinat efectele uleiului de cocos natural asupra unor tulpini de bacterii comune din interiorul gurii. Ei au descoperit nu numai ca uleiul de nuca de cocos inhiba in mod eficient majoritatea tulpinilor de bacterii, dar ca si lupta cu eficienta impotriva lui Candida albicans. Infectiile cu acest micoorganism, Candida, pot fi asociate cu simptome cum ar fi oboseala cronica si probleme digestive. De asemenea, poate duce la aparitia de afte in cavitatea bucale. Pana acum, se foloseau tot felul de medicamente impotriva acestor afte; cercetatorii sunt de acord ca uleiul de nuca de cocos poate fi o solutie alternativa, cu mult mai putine efecte secundare, decat medicamentele.

In raportul lor , oamenii de stiinta afirma ca uleiul de nuca de cocos ar putea fi o alternativa eficienta la aditivii chimici continuti in cele mai multe produse de igiena dentara. Acest lucru se refera la multe produse chimice de tip sulfati, ce au legatura cu multe boli, la fluor si la multe altele.

Atunci cand veti cumpara ulei de nuca de cocos, trebuie sa va asigurati ca veti lua o marca in care puteti avea incredere. Si inca un lucru: cercetarile de mai sus au fost realizate de oameni de stiinta folosind un ulei de nuca de cocos de calitate inferioara; va dati seama daca veti folosi o sursa 100% extra virgina de ulei de cocos, acesta va avea rezultate cu atat mai bune!
ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

2 comments

tim 8 februarie 2014 - 20:58

salut . interesant articolul dar spune mi si mie cum te speli pe dinti cu uleiul asta . m am uitat akm pe net si ori e ulei extra virgin si arata ca o crema ori e ulei de masaj 100% pur . nush care e recomadat si cum il folosesti . : /

acelasi 9 februarie 2014 - 13:34

de unde se poate cumpara acest ulei miraculos astept un raspuns va multumesc.

Leave a Comment