Home Spiritualitate practicaCursuri si Tabere spirituale Meditatii de conectare la energiile noi, accesibile tuturor

Meditatii de conectare la energiile noi, accesibile tuturor

by admin
38 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

meditatie-200Doamna Daniela-Lucia Nistor, o mai veche prietena a site-ului nostru, ne-a reaminitit de curand de munca spirituala deosebita pe care o realizeaza. In mesajul sau ne face de asemeni noua si cititorilor nostri o oferta de nerefuzat. Mesajul sau poate fi citit mai jos sau chiar pe site-ul dumneaei personal, www.mesajulluminii.ro. Redam in intregime acest mesaj:

Dragii mei:

Tema acestei luni este Innoirea fiintei creata odata cu venirea primaverii. In balconul meu am in ghiveci o planta care in fiecare zi ma invata cate ceva. La inceputul venirii ei la mine i-a mers excelent fiind toata verde si frumoasa. Dupa un timp capatul frunzelor ei a inceput sa se usuce, desi ea continua sa dea lastari de frunze noi. Frunzele vechi desi uscate partial nu cad ca la copaci, asa ca am inceput sa o mangai si sa vorbesc cu ea, observand ca in acest proces frunzele bolnave au inceput sa cada.

Am observat deasemenea ca ii trebuie mai putina apa decat altor plante – masura corecta este importanta se pare si in relatiile cu plantele nu doar in cele cu oamenii.

Intamplarea legata de planta m-a facut sa ma intreb de ce oare ne este greu sa renuntam la vechi, sa iertam, sa stergem din minte si sa eliberam total ceea ce este vechi, uscat si nefolositor in viata noastra? De ce oare ne este greu sa crestem in mod natural lasand sa plece ceea ce ne leaga de trecut si ne consuma esenta,energia si puterea de viata?

Iata raspunsurile primite de la Maestri:

Uneori voi va identificati cu un obiect sau o fiinta si aceea incepe sa manifeste fricile si limitarile voastre, sau sa creeze un simbol legat de acestea. Adevarul este ca e bine sa acceptati tot ceea ce se intampla, tot ceea ce va construiti in viata cu bunatate si intelegere, lasand sa coexiste in mod simplu si autentic toate intamplarile si emotiile fara conflict intre ele. Ele sunt parte din voi, din experienta voastra si din lectile oferite spre descoperire de sine. Impacati-va cu dragonii vostri emotionali, imblanzitii si folositi puterea lor in directia dorita.

Maestrul Kirael

As vrea sa ne dorim in aceasta primavara noi inceputuri pentru noi si pentru planeta noastra. Haideti sa ne dorim acestea chiar acum si sa incepem sa le atragem in viata noastra!

Pe 3 martie am lucrat o meditatie de portal legata de deschidere in viata noastra si conectare la energiile noi. Pe 11 martie am lucrat o meditatie lunga de iertare si vindecare pentru a face loc deschiderilor noi din viata noastra. Transformarile au fost foarte puternice si la mine si la ceilalti si chiar daca a existat o usoara stare emotionala de discomfort initiala, am fost incantata de curatare si mi s-a spus sa o repetam in timp pentru purificarea continua a fiintei.

In luna aprilie vom lucra meditatia de portal pe 8 aprilie la ora 20 legand-o cu o meditatie cu domnul Iisus. Aceasta meditatie va fi darul meu catre voi de Sfintele Pasti, deci fiind gratuita puteti sa retransmiteti invitatia pe care v-o trimit la prieteni si cunoscuti ca sa se bucure impreuna cu noi de ceea ce vom primi. Meditatia lunga de manifestare a celor dorite in viata noastra va fi pe data de 22 aprilie. Fie ca toate acestea sa aduca ca intotdeauna din ce in ce mai multa claritate si bucurie in viata noastra si sa ne sustina in evolutia noastra spirituala.

Va imbratisez si va astept cu drag la meditatii.

Deasemenea va doresc un Paste luminat si plin de gratie divina pentru voi si toti cei dragi voua. Sa aveti o luna minunata plina de bucurie si innoire la toate nivelurile fintei.

Daniela-Lucia

Cine doreste sa participe gratuit la aceste meditatii, este invitat sa acceseze acest site: http://www.mesajulluminii.ro/index.php

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment