Meditatii la lumina stelelor si a Lunii

Pe langa lumina Soarelui, expunerea la lumina stelelor si a Lunii contribuie la imbunatatirea vietii si a sanatatii.

Ciclurile Lunii au servit multa vreme drept repere pentru a sti cand sa semanam si cand sa culegem recoltele. Aceste cicluri lunare sunt asociate cu fertilitatea si cu sarbatorirea secerisului, care se coreleaza si cu sarbatorile spirituale si religioase.

In cele trei nopti cu luna plina (cea de dinaintea lunii pline, cea cu luna plina si cea care urmeaza), este foarte energizant si inspirator sa faceti o baie de lumina lunara. Statul afara in timp ce ne lasam scaldati de lumina lunii poate fi simtit ca fiind mistic. Reinvie amintirile stravechi ale „cailor de demult” de conectare la spiritualitate prin intermediul naturii.

• Seara de dinaintea lunii pline: noaptea reincarcarii. Precum cu un san care da lapte, luna aproape plina ne ofera lumina pentru a ne reincarca cristalele, uleiurile si corpurile. Puneti si cristalele si celelalte articole afara, daca se poate, sau in apropierea unei ferestre, unde vor fi expuse la maxim la lumina Lunii in timpul noptii.

Luna plina: noaptea renuntarii. Cand luna este complet plina, oferiti-i orice aspect la care doriti sa renuntati. Puteti face acest lucru mental sau prin actiuni, cum ar fi sa scrieti lucrurile la care doriti sa renuntati si apoi sa ardeti sau ingropati hartia sub lumina lunii pline.

Luna noua: noaptea manifestarii. In noptile fara luna, energia este propice pentru a va manifesta visele si dorintele. Meditati la dorintele voastre si fie spuneti-i lunii noi care sunt intentiile voastre, fie scrieti-le sub forma de afirmatii (ceea ce inseamna ca scrieti propozitii pozitive descriind cum v-ati realizat deja dorintele). Cereti-i lunii noi si arhanghelului Haniel sa va calauzeasca actiunile pentru a manifesta aceste intentii si afirmati ca ele vor actiona spre binele cel mai inalt.

Semiluna: noaptea curajului si a puterii. Semiluna este simbolizata prin coarnele unui taur si este un semn de putere. In aceasta seara, hotarati-va sa mergeti mai departe fara teama. Rugati-l pe arhanghelul Mihail sa va amplifice curajul de a face pasii necesari pentru a va manifesta scopul vietii.

Lumina stelelor. Lumina stelelor trezeste imaginatia si deschide mintea inaintea somnului. Aceasta permite calatoriilor noastre din timpul somnului sa ajunga mai sus si mai departe in planul astral, ne da voie sa ajungem la maestrii spirituali elevati, sa ii vizitam pe cei dragi plecati din aceasta lume si ajuta subconstientul sa rezolve probleme si sa creeze idei noi in vis.

Noi suntem spirite intrupate pe o planeta frumoasa care are surse de lumina fizice – Soarele, Luna si stelele – facute pentru a ne sustine si a ne vindeca. Lumina este un instrument care sta la dispozitia oricui, gratuit. Atunci cand acest lucru se cupleaza cu iubirea, posibilitatile sunt nelimitate.

3 Comments

  1. Lumina este singura realitate…si exista o lumina care este alfa-si-omega oricarui lucru. Obisnuinta de a ne hrani a aparut datorita nevoii de a aduce mai multa lumina in organism sau, mai bine zis, de a suplini „lipsa” luminii nealterate din aura. Asta pentru ca am uitat (sau am neglijat) cum sa o accesam direct de la sursa, din cauza interferentelor unor elemente „intunecate” care au tulburat buna functionare a sistemului divin. Aceste interferente sunt turbulentele din planul mental individual si colectiv, generate de „lupta” dintre constiinta si gravitatie. Lumina este informatie, de aceea conteaza cum, cat si cu ce ne hranim. Steaua pe care o vedem „pe cer” se afla in noi. Noi suntem steaua la care privim si de aceea este atat de aproape

Leave a Reply