Antibiotice naturale puternice de care nu ar trebui sa stiti (in viziunea marilor corporatii farmaceutice)!

antibiotice naturaleAntibioticele pe baza de prescriptie medicala au devenit tratamentul standard pentru infectii. Drept rezultat, oamenii si-au distrus sistemul lor digestiv, si in mod ironic, si-au redus imunitatea naturala la toate tipurile de infectii din viitor. Dar, puteti scapa de infectii fara distrugerea sistemului digestiv cu urmatoarele sase antibiotice naturale puternice.

1) Usturoiul. Usturoiul a fost folosit ca medicament de multe popoare din intreaga lume, de mii de ani. Usturoiul este un antibiotic puternic, antiviral, antifungic, avand proprietati antimicrobiene si fiind capabil sa ajute la indepartarea bacteriilor neprietenoase. Este, de asemenea, foarte bogat in antioxidanti naturali care distrug radicalii liberi, si care sprijina, de asemenea, un sistem imunitar puternic. Ingredientul activ din usturoi, alicina, este componenta-cheie in uciderea si apararea impotriva bacteriilor daunatoare. Pentru a beneficia de proprietatile antiinfectioase ale usturoiului, acesta trebuie consumat crud sau in alimente usor fierte.

2) Argintul coloidal. Argintul coloidal a fost cunoscut de secole ca fiind un antibiotic eficient. La inceputul anilor 1900, Alfred Searle, fondatorul companiei farmaceutice Searle, a descoperit ca argintul coloidal ar putea ucide agentii patogeni cei mai mortali. Searle a inceput sa utilizeze argintul coloidal pe subiecti umani, intr-un numar mare de cazuri, obtinand rezultate uimitoare. Avantajul principal al argintului ar fi acela ca este rapid fata de microbii fatali, neavand o actiune toxica asupra gazdei sale. Cercetarile recente au aratat, de asemenea, ca argintul coloidal poate distruge microbii rezistenti la antibiotice, cum ar fi MRSA, gripa aviara si SARS.

Pentru utilizarea in conditii de siguranta a argintului coloidal, se recomanda utilizarea cu urmatoarea formula: 12 x greutatea (kg) / ppm = picaturi pe zi de supliment de argint. Aceasta este o optiune excelenta pentru orice situatie in care sunt necesare produse antibacteriene. A nu se folosi pe termen lung (mai mult de 2 saptamani), dar pastrati-l in dulapul dumneavoastra, ca parte din farmacie naturala.

3) Echinacea. Echinacea a fost utilizata pentru a trata o mare varietate de infectii, cum ar fi tratarea ranilor deschise, difterie, septicemie, si alte boli legate de bacterii. Astazi, aceasta planta puternica este folosit mai ales pentru raceala si gripa, datorita capacitatii sale de a distruge cele mai periculoase forme de bacterii, cum ar fi Staphylococcus aureus, care provoaca MRSA mortal. Pentru a obtine o forma pura de echinacea, acesta ar trebui amestecat cu alte doua antibiotice naturale puternice.

4) Mierea manuka. Este, probabil, antibioticul cel mai gustos. Aplicata local, mierea poate ucide o gama larga de agenti patogeni, inclusiv MRSA si bacterii mancatoare de carne. De asemenea, s-a mai constatat ca bacteriile tratate cu miere manuka nu au avut nicio rezistenta. Atunci cand alegeti acest tip de miere, asigurati-va ca acesta este nepasteurizata; multe tipuri de miere de pe piata nu sunt naturale, diminuandu-le drastic din beneficiile sale de sanatate.

5) Uleiul de oregano. Uleiul de oregano are grija de bacterii patogene; este, de asemenea, antiviral si antifungic, constituind astfel o combinatie puternica de 3 in 1, si rivalizand cu produse farmaceutice. Ingredientul-cheie antimicrobian din uleiul de oregano este carvacrolul. Ar trebui sa se asigure ca sursa de ulei contine cel putin 70 la suta continut carvacrol, pentru a fi eficienta. Fiti atenti ca sa nu utilizeze ulei de oregano pe termen lung.

6) Reishi. Reishi este o ciuperca extrem de rara, foarte bogata in antioxidanti. De asemenea, este o sursa buna de vitamina B, precum si de potasiu, magneziu, seleniu, cupru si fosfor. Ciuperca constituie nu doar un modulator imunitar superior, dar, de asemenea, si un antibacterian si antiviral extrem de puternic. Reishi protejeaza ficatul; se stie ca un ficat sanatos va sprijini un atac puternic asupra „invadatorilor straini” si ajuta la detoxifierea organismului, daca aveti o infectie.

In afara de aceste 6 plante si alimente, impotriva infectiilor nu trebuie sa uitati si alte alimente ca lamaia, extractul de frunze de masline, cuisoarele, turmericul si ardeiul rosu.

O reteta-antibiotic extrem de puternica

Combinati efectele sinergice ale multor antibiotice naturale puternice prin urmatoarea reteta:
* un ceai de echinacea;
* sucul de la 1 lamaie;
* 2 catei de usturoi;
* 1 lingurita de miere manuka;
* 1 pipeta de Reishi;
* 12-16 ml de apa calduta.

4 Comments

  1. Va rugam detaliati un pic reteta-antibiotic prezentata.De ex.: usturoiul trebuie pisat sau nu; „un ceai de Echinacea” inseamna o cana de ceai infuzie sau decoct;” 12-16 ml apa calduta” de ce mai este nevoie de apa calduta daca avem o cana cu ceai ? Cum trebuie luata reteta , 3 linguri/lingurite pe zi ? Se bea toata cana de ceai impreuna cu celelalte ingrediente deodata? Multumesc !

  2. Din experienta personala recomand un antibiotic foarte puternic si antiviral totodat , care se combina cu sistemul nostru imunitar nedistrugandu-l in timp ce elimina tot ce al deregleaza ( virusi microbi bacterii)
    Amanita muscaria. dupoa ce este lasata la uscat cel putin 3 saptamani se manaca in fiecare zi pentru dureri cronice cum ar fi artrita reumatismul … se face pudra si se adauga in mancare cate 1 gram … am incercat , merge , e natural si pe gratis

Leave a Reply