Cum a intrat o masina din Australia intr-o misterioasa distorsiune spatio-temporala

masina fantoma 101Un caz interesant de „distorsiune spatio-temporala” a avut loc in Australia in anul 1988, in cazul unei familii care calatorea pe autostrada Eyre din Australia de Vest, la ora 4 dimineata. Aceasta autostrada este cea mai lunga din lume, iar ceea ce a simtit familia Knowles (care plecase din Perth pentru o reuniune de familie) n-o sa poata uita niciodata. Membrii familiei, aflati in masina, au zarit la un moment dat o masa alb-galbuie chiar in fata lor, care se misca pe o traiectorie ezitanta si care scotea un zumzet chiar la trecerea pe deasupra lor. Masina a fost violent scuturata, iar vocile ocupantilor cuprinsi de panica au suferit distorsiuni, de parca ar fi avut loc un efect Doppler (care schimba tonalitatea sunetului emis de o masina care se apropie si apoi se departeaza, de pilda).

Calatorii au spus ca la un moment dat masina a fost ridicata de pe autostrada in aer. Apoi masina s-a prabusit la pamant si s-a rasucit pe loc. Unul dintre cauciucuri s-a spart din cauza impactului. Cei patru au iesit repede din masina si s-au ascuns in tufisuri, de teama sa nu se intoarca lucrul acela. Mai tarziu, au descoperit continutul portbagajului risipit la marginea drumului.

In cele din urma, ei au inlocuit in mare graba cauciucul spart si au pornit in viteza spre cel mai apropiat oras, aflat la doar cativa kilometri, pe monotona sosea catre Mundrabilla. Acolo au relatat experienta lor altora, care au adus politia la fata locului. Se spune ca in masina se depusese un praf galben, persistand si un miros de arc electric sau de bachelita arsa.

Alti cativa soferi care au trecut pe sosea in noaptea aceea au raportat cum au fost zgaltaiti de puternice rafale de vant, iscate din senin.

1 Trackback / Pingback

  1. Cum a intrat o masina din Australia intr-o misterioasa distorsiune spatio-temporala - REVISTE

Leave a Reply