Exista tratamente alternative eficiente impotriva cancerului?

Social Media

boli conspiratieDaca pornim de la ideea ca aceasta boala grava (cancerul) este produsa de un microb, atunci exista 4 modalitati de a vindeca cancerul:

1) prin omorarea celulelor canceroase,
2) prin omorarea microbilor din interiorul celulelor canceroase,
3) prin construirea unui sistem imunitar puternic care sa poata vindeca aceasta boala,
4) prin determinarea microbilor din interiorul celulelor canceroase sa intre in hibernare.

Medicina actuala, prin tratamentele actuale, reuseste sa distruga nu doar celulele canceroase, dar si cele sanatoase. Asadar…

1) Prin omorarea celulelor canceroase. Multe din cele peste 300 de tratamente alternative pentru cancer omoara celulele bolnave. Aici, putem aminti celula de cesiu, Protocel, graviola, asimina (banana de prerie sau pawpaw), laetrile (laevo-mandelonitrile-beta-glucuronoside), vitamina B17… toate aceste tratamente omoară celulele canceroase si nu fac rau celor sanatoase. Aceste tratamente pot fi extrem de folositoare, insa aici avem un lucru negativ. Din moment ce marea majoritate a tratamentelor omoara celulele canceroase in etape, sistemul imunitar intra actiune asupra celulelor canceroase care mor si poate aparea inflamatia… acest lucru poate fi la fel de periculos ca insasi maladia grava. Laetrile poate e singura substanta care omoara celulele canceroase imediat, insa clinicile din SUA care folosesc acest tratament au fost inchise de autoritati.

2) Prin omorarea microbilor din interiorul celulelor canceroase. Tratamentul canceros perfect va omori nu celulele bolnave (pentru a preveni astfel inflamatia), ci microbii din interiorul celulelor lor. Celulele canceroase sunt victime inocente ale microbilor si ele pot reveni astfel la statutul de celule sanatoase.

Royal Rife, cel care a descoperit si a demonstrat in anii 30 ca microbii cauzeaza cancer, a vindecat cancerul prin omorarea microbilor din interiorul celulelor canceroase. Dr.Rife nu a intentionat distrugerea celulelor canceroase, ci doar il interesa sa foloseasca electromedicina pentru a omori microbii din interiorul celulelor canceroase. Multi oameni s-au vindecat de cancer cu acest dispozitiv. Teoretic, o Masina Rife ar putea vindeca aceasta boala in cateva secunde. Dar, din pacate, tehnologia lui Royal Rife s-a pierdut.

3) Prin construirea unui sistem imunitar puternic care sa poata vindeca aceasta boala. Precum se stie, microbii sunt cei care impiedica sistemul imunitar sa distruga celulele canceroase.

In 1990, cea mai mare descoperire medicala din istorie a fost facuta de catre doi medici, Dr. Kaali si Dr. Lyman. Ei au descoperit leacul pentru SIDA / HIV. Ei au descoperit ca microbii care sunt expusi unui mic curent electric (de la 50 pana la 100 milionimi dintr-un Amperi), pur si simplu se „destrama”. Aceasta inseamna ca microbul nu putea lega de celulele umane (de exemplu, de celulele albe) si, astfel, microbul poate fi  neutralizat de sistemul imunitar al organismului.

4) Prin determinarea microbilor din interiorul celulelor canceroase sa intre in hibernare. Unii microbi pot lua diferite forme, fenomen care se numeste pleomorfism. Sunt unii microbi care pot lua forma unui subvirus, denumit somatid sau microzima. Aceasta etapa a microbului pleomorfic se numeste uneori „microb aflat in hibernare”, adica el nu mananca, dar nici nu excreta micotoxine. Ceea ce inseamna ca el este inofensiv celulei canceroase. Totusi, in acest stadiu el este aproape indestructibil.

Nu sunt putini cei care spun ca aceasta boala este cauzata de o dieta acida si ca, daca o persoana mananca alimentele corespunzatoare n-ar mai face cancer, deoarece microbii ar fi bolnavi, nu celulele umane. Aceasta este o afirmatie adevarata. Dar, la fel de adevarat e faptul ca putini oameni sunt dispusi sa traiasca cu o dieta alcalina puternica. De fapt, nu exista o dieta absolut sanatoasa (de exemplu, daca veti consuma prea multe legume verzi, care sunt bogate in vitamina K, riscati sa formati cheaguri de sange).

Singurul tratament alternativ creat pentru a pune microbii in hibernare este protocolul Robert O. Young. Protocolul contine mai multe suplimente care ucid microbii, dar niciunul dintre suplimente nu pot patrunde in interiorul celulelor canceroase. Numai o dieta alcalina poate patrunde in interiorul celulelor canceroase. Aceasta alcalinitate e cea care-i duce pe microbi in stare de hibernare. Doua alte tratamente pot pune unii microbi in hibernare, dar la momentul actual sunt doar speculatii.

Cand un microb este pus in hibernare, exista o veste buna si una rea. Vestea buna e ca microbul nu mai poate retine glucoza in interiorul celulelor canceroase, dar nici sa elimine micotoxinele, pentru a dezechilibra balanta electrica a celulei. Cu alte cuvinte, celula poate reveni intr-o stare normala. Vestea rea e ca, daca toate conditiile din interiorul si din afara celulei se schimba, microbii ar putea iesi din hibernare si sa determine din noua transformarea celulei intr-una canceroasa.

 


Social Media

9 Comments

 1. consumati usturoi cu incredere , mai ales cu regularitate.
  este panaceul universal ,mai ales pentru cei saraci.
  transforma sistemul imunitar intr-o arma eficace impotriva oricarei boli.
  chiar si o rana deschisa , purulenta , este vindecata in citeva zile cu unul , doi catei de usturoi , zdrobiti si lipiti pe rana.

 2. Cum ar fi o lume in care toti am dispune de toate descoperirile tehnologice la preturi accesibile, medicamentele ar fi eficiente si la pretul corect, speranta de viata ar fi aceiasi pentru toti, am trai pe o planeta evoluata ecologic, iar banii nu ar insemna decat acel prag intre mai mult si suficient. Ei bine nu ar fi corect, ilogic firii umane si in primul rand nu ar mai da perspective dezvoltarii multilaterale a societatii omenesti, in ansamblul ei, pe noi culmi de progres si civilizatie, asa ca-am zis-o bine, ca nea Nicu. Asa o zicea si el, da se potrivea numai pentru ai lui. Noi sa fim sanatosi ca belelele curg.

 3. Cum ar fi o lume in care toti am dispune de toate descoperirile tehnologice la preturi accesibile, medicamentele ar fi eficiente si la pretul corect, speranta de viata ar fi aceiasi pentru toti, am trai pe o planeta evoluata ecologic, iar banii nu ar insemna decat acel prag intre mai mult si suficient. Ei bine nu ar fi corect, ilogic firii umane si in primul rand nu ar mai da perspective dezvoltarii multilaterale societatii omenesti in ansamblul ei, pe noi culmi de progres si civilizatie. Asa ca-am zis-o bine, ca nea Nicu. Asa o zicea si el, da se potrivea numai pentru ai lui. Noi sa fim sanatosi ca belelele curg.

 4. Cum ar fi o lume in care toti am dispune de toate descoperirile tehnologice la preturi accesibile, medicamentele ar fi eficiente si la pretul corect, speranta de viata ar fi aceiasi pentru toti, am trai pe o planeta evoluata ecologic, iar banii nu ar insemna decat acel prag intre mai mult si suficient. Ei bine nu ar fi corect, ilogic firii umane si in primul rand nu ar mai da perspective dezvoltarii multilaterale societatii omenesti in ansamblul ei, pe noi culmi de progres si civilizatie. Ase ca-am zis-o bine, ca nea Nicu. Asa o zicea si el, da se potrivea numai pentru ai lui. Noi sa fim sanatosi ca belelele curg.

 5. nu prea cred chestia asta.si ca exemplu sunt o gramada de oameni de la tara care in ultima vreme fac cancere..si astia se hranesc mult mai natural ca si noi astia de la orase..aia de ce fac cancere?hmm?sau sunt tari in care nu sunt atatea cazuri de cancer..pararea mea ca cancerele se fac datorita poluarii masive si a radioactivitatii existente..treaba cu vindecatul pe cale naturala…nu pre o cred..de ce unele cazuri de cancere sunt vindecabile prin chimio/radioterapie?de ce pe astia ii vindeca si pe altii nu?pentru ca raspund tipurile de cancere la chimio/radioterapie..

 6. Numele meu este Victoria de la Oslo care trăiesc în Marea Britanie, vreau să depună mărturie despre Dr. Michael Osas, Dumnezeu va continua să vă binecuvânteze din belșug pentru faptele bune pe care le faci în viața oamenilor, voi continua să scriu bine și postarea de marturii despre te pe internet, am fost testat HIV pozitiv în 2011 și s-au simtit deprimat tot acest timp, până când am văzut un blog despre Dr. SAOS Micheal vindecat oameni cu ierburi și puteri spirituale, nu am crezut, dar am decis să-i dea un încerca, l-am contactat și a urmat instrucțiunile date spre surprinderea mea, am avea, de asemenea, vindecarea mea, eu sunt atât de fericit să fie vindecat, așa că am promis pentru a transmite acest mesaj către lume. Dacă aveți orice problemă sau vă sunt, de asemenea, infectate cu orice boală cum ar fi HIV / SIDA, Staphylococcus, herpes Cancer vă rugăm să trimiteți e-mail la dr.Micheal Osas-l acum ****. Eu garantez pentru el 100%, poți să-mi adăuga pe facebook: coolbabytp sau ********.

  Mesaj editat de admin: ROG NU MAI FACETI RECLAME IN MESAJE!

Leave a Reply