Sufletele ramase tulburate dupa moarte ascund un mare secret

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Fantomele sunt spirite mai putin evoluate care au dificultati in a se elibera de influentele pamantesti. Acest fapt se verifica in special daca asteptarea lor in incertitudine se intinde pe perioade indelungate de timp, masurate in ani pamanteni. Motivele asteptarii sunt numeroase. Probabil ca viata lor s-a sfarsit intr-un mod brusc, ceea ce le-a cauzat o deviere de la destinul initial. Aceste suflete ar putea simti ca liberul lor arbitru a fost afectat intr-un fel. De cele mai multe ori, moartea celor ce devin stafii are legatura cu o trauma teribila. Probabil ca vor sa incerce sa protejeze de pericol o persoana la care tin.

In 1994, o tanara care conducea noaptea pe un drum din America s-a rostogolit de pe sosea intr-o prapastie si a murit. Nimeni nu vazuse accidentul si nici nu observase ramasitele aflate la o distanta de 15 metri in josul dealului, unde copilul ei de 3 ani se zbatea sa supravietuiasca de cinci zile.

Accidentul a intrat in atentia generala in momentul in care un motociclist, aflat in trecere, a vazut stafia unei tinere goale, intinse pe autostrada exact deasupra locului in care se produsese tragedia. Acesta a fost un mod dramatic prin care o vedenie s-a facut remarcata si a functionat, deoarece copilul ei a fost gasit la timp pentru a fi salvat.

Asadar, motivul principal ascuns in spatele acestor suflete tulburate este o schimbare brusca, care le abate de la directia karmica propusa, modificare pe care o percep a fi nu numai neasteptata, ci si nedreapta. Cele mai obisnuite cazuri de aparitie a stafiilor implica suflete care au fost omorate sau fata de care s-a facut o nedreptate in timpul vietii.

Be the first to comment

Leave a Reply