Planeta Arhontilor

O carte aparuta recent pe piata romaneasca face anumite remarci cel putin interesante si ajunge la concluzii care par de domeniul SF-ului. Bazandu-se pe scrierile vechi ale anticilor, Cristian Terran autorul cartii, afirma ca planeta noastra se afla sub stapanirea unor forte demonice care se hranesc cu energia vitala a oamenilor.

Va pun mai jos cateva fragmente pentru a va convinge singuri:

Cine sunt Arhontii?

“Fiecare persoana de pe planeta este sleita zilnic de energie vitala de catre entitati energetice. Suntem portaluri energetice pentru acesti pradatori. Oricine incearca sa ne arate adevarata noastra energie este marginalizat, ridiculizat, agresat verbal si fizic, instinctiv, de catre cei din jur. Nu avem taria de a constientiza acest lucru pentru ca nici macar mintea nu este a noastra. De fapt, asa ne-au cucerit de la bun inceput – ne-au dat mintea lor. Ne-au invadat trupurile energetice, au violat scanteia divina, au manipulat realitatea. Se hranesc cu vitalitatea noastra prin inducerea anumitor stari la nivel eteric. Chiar daca stam departe de aceste actiuni macabre tot reusesc sa ne altereze realitatea prin inducerea de ganduri (tu poti sa iti opresti gandurile pt cateva minute?), ganduri care ne fac sa consuman energie inutil.
De-a lungul istoriei au avut grija sa realizeze un complex religios amplu si totalitar pe tot intinsul globului. Astfel au reusit sa sustraga energie vitala si prin anumite constructii in care se adunau gloatele de sclavi ignoranti. Au facut tot posibilul sa ramana ascunsi, toate referintele despre ei fiind sterse. Cele cateva referiri le avem de la carturari care au avut grija sa codeze mesajele pentru a nu fi linsati.

Arhontii – aceste energii constiente hiperdimensionale sunt de origine artificiala. Campul artificial care este acum in plan pentru a acoperi planeta – 5G – este parte din planul lor macabru pentru un control absolut. Mai departe se va implementa conectarea omului cu masinile electronice. Asfel vor fi in stare sa posede corpul uman la adevarata lui valoare. Acceleratoarele de particule nu fac decat sa deschida poarta catre o invazie masiva.

Distrugerea planetei in mod sistematic are ca scop transformarea locului pentru aceste entitati. Natura este ceva ce ii inspaimanta. Viata, animalele, plantele, oamenii nu sunt decat energii pe care nu le inteleg. De asta ne vor posedati, de asta vor distrusa planeta si crearea unui mediu propice lor.

Pentru a scapa de atacul energetic trebuie sa ne folosim de enrgia ce salasluieste in stare latent in fiecare dintre noi. In fiecare dintre noi exista o cantitate innascuta de energie care nu este supusa asaltului fortelor exterioare, menite sa o sporeasca sau sa o diminueze. Cantitatea de energie din fiinta noastra este suficienta pentru a depasii parametrilor perceptiei normale. Neputinta noastra de a depasi acesti parametri este cauzata de cultura si mediul nostru social care directioneaza intreaga noastra energie innascuta pentru a raspunde unor modele comportamentale care nu ne permit sa depasim acesti parametri ai perceptiei normale. Deoarece pare imposibil (desi nu e dar trebuie antrenament) pentru unii sa ne intensificam energia innascuta, singura cale este redirectionarea acestei energii. Cei mai multi parapsihologi acorda o mare importanta vigorii fizice si conditiei mentale bune. Echilibrul mental si fizic trebuie sa fie remarcabil.

Controlul mental prin intermediul campurilor electromagnetice

Metalele din chemtrails schimba aerul facandu-l conductor de electricitate prin supraincarcarea lui cu particule metalice. Antenele de telefonie mobila si WI-FI impanzesc planeta si parca nefiind de ajuns se incearca implementarea tehnologiei 5G care presupune instalarea mai multor antene, distanta dintre ele fiind de 2-300 de metri. Utilizarea acestor frecvente intr-un anumit mod poate manipula starea si comportamentul uman. Prin contactul cu campuri electromagnetice oamenii devin mai deschisi manipularii. Astfel ei experimenteaza depresii, senzatii neplacute, depresie, comportament maniaco-depresiv, sinucideri, stare de angoasa, hipertensiune, oboseala, etc.

Emitatorii de inalta frecventa emit energie electromagnetica pe diferite frecvente prin antene care sunt capabile sa scaneze creierul subiectilor. Semnalele diferitelor frecvente patrund in craniul subiectului si penetreaza creierul unde se amesteca pentru a crea o unda de interferenta modulata de radiatii provenind din activitatea electrica a creierului. Astfel se schimba complet modul natural de functionare al creierului uman.

Romanii se mandresc cu faptul ca au cea mai rapida conexiune la internet. Antenele de telefonie mobila si wi-fi impanzesc orasele tarii cum nu o fac nicaieri in Europa. Noile planuri includ instalarea de WI-FI gratis in parcuri… ganditi-va putin! Cand cineva va ofera ceva gratis inseamna ca este o latura ascunsa pe care trebuie sa o analizati. Mai nou, in Bruxelles primaria a considerat ca ei nu vor sa instaleze antene de 5G… stiu ei ceva si noi nu? Stim si noi, doar ca nu vrem sa constientizam. Pe langa efectele nefaste asupra sanatatii umane, exista si o latura ascunsa a acestor tehnologii

Latura ascunsa, esoterica a fenomenului: – Incalzirea climatica combinata cu defrisarile intentionate de paduri (incendii) si cu oceanul de radiatii electromagnetice, chemtrails, sateliti speciali ce transmit incontinuu unde catre Terra, etc nu fac altceva decat sa modifice frecventa atmosferei si a corpului nostru, in special a creierului, pentru a face loc anumitor entitati sa poata opera pe Terra intr-o forma oarecum fizica…

Lumea ca o panza de paianjen

As vrea sa faceti un exercitiu de imaginatie si sa va inchipuiti o panza de paianjen. La extremitatile panzei gasim populatia globului. Mergand catre centru intalnim la nivele interioare aparatul represiv – administratie publica, politie, armata,birocratie. Intrand si mai adanc catre centrul acestei panze gigantice gasim politicienii, apoi chiar in spatele lor serviciile secrete. In majoritatea tarilor serviciile sunt cei care au adevarata putere controland parlamentul, guvernul, samd. Mai departe, intr-o stransa legatura cu serviciile gasim sistemul mondial – FMI, UE, Banca Mondiala, la un pas de Corporatii si Banci. Am fi tentati sa credem ca bancile si corporatiile se supun legilor internationale. Nimic mai fals, aceste institutii de forta sunt cele care oglindesc legile dupa nevoile lor.

Cu cat mergem spre centrul panzei sistemul de control este mai puternic. Fiecare vibratie de la extremitatea panzei este perceputa de catre cei ce „populeaza” aceasta zona iar deciziile luate de catre ei se revarsa asupra extremitatii panzei precum un val ce loveste tarmul. Inevitabil masurile luate de ei sunt puse in practica strat cu strat iar cei ce se afla la extremitati au senzatia ca presiunea vine de la aparatul cel mai apropiat – administratiile guvernamentale – nimic mai fals.

Societatile semi-secrete sunt cele care au agende ascunse de marele public. Aici putem include Grupul Bilderberg, Comisia Trilaterala, Masoneria, Grupul de la Roma, Sionistii, Iluminatti, marile religiile, etc. La urmatorul nivel sunt adevaratele societati secrete. Despre ele nu o sa auziti, nu se discuta si oficial nu exista nici o dovada a existentei lor. Intalnirile lor sunt secrete iar persoanele ce fac parte din aceste organizatii sunt de regula in afara reflectoarelor media. Aproape de centrul panzei de paianjen sunt cele cateva familii despre care nu exista informatii oficiale care sa ateste ca sunt cele mai bogate si influente de pe Terra. Acestia iau decizii si controleaza toate corporatiile, serviciile secrete, si implicit guvernele de pe glob. Am ajuns in Centrul panzei de Paianjen…

Cartea poate fi comandata exclusiv aici – https://rayo.ro/planeta-arhontilor-cristian-terran/

Mai multe detalii si alte fragmente din carte puteti gasi si pe pagina de Facebook a cartii – https://www.facebook.com/planetaarhontilor