Home Spiritualitate teoreticaCafenea Magnific! Cei mai vechi copaci de pe Pamant fotografiati de o femeie timp de 14 ani!

Magnific! Cei mai vechi copaci de pe Pamant fotografiati de o femeie timp de 14 ani!

by admin
107 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

copac 1Beth Moon este o fotografa amatoare care locuieste in San Francisco, si care a fost in cautarea celor mai vechi copaci din lume in ultimii 14 ani. A calatorit peste tot in lume pentru a surprinde cei mai magnifice copaci care cresc in zone izolate si care arata la fel de vechi ca si lumea insasi!

“Ramanand cele mai mari si mai vechi monumente din viata pamantului, eu cred ca acesti copaci simbolici vor avea o semnificatie mai mare, mai ales intr-un moment cand atentia noastra este indreptata spre gasirea unor modalitati mai bune de a trai in armonie cu mediul inconjurator”, scrie Moon.

Saizeci de fotografii bicrome au fost publicate de Beth Moon intr-o carte intitulata “Copaci istorici: portrete ale timpului”. In acest articol aveti o previzualizare a cartii, plina de copaci ciudati si magnifici.

copac 2

copac 4

copac 5

copac 6

copac 7

copac 9

 

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

1 comment

Seby 19 martie 2015 - 19:14

Unul dintre ei zici ca e fiara din Biblie.Corecteaza-ma daca gresesc.

Leave a Comment