sâmbătă, noiembrie 26, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaCafeneaMagnific! Cei mai vechi copaci de pe Pamant fotografiati de o femeie...

Magnific! Cei mai vechi copaci de pe Pamant fotografiati de o femeie timp de 14 ani!

Magnific! Cei mai vechi copaci de pe Pamant fotografiati de o femeie timp de 14 ani!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

copac 1Beth Moon este o fotografa amatoare care locuieste in San Francisco, si care a fost in cautarea celor mai vechi copaci din lume in ultimii 14 ani. A calatorit peste tot in lume pentru a surprinde cei mai magnifice copaci care cresc in zone izolate si care arata la fel de vechi ca si lumea insasi!

„Ramanand cele mai mari si mai vechi monumente din viata pamantului, eu cred ca acesti copaci simbolici vor avea o semnificatie mai mare, mai ales intr-un moment cand atentia noastra este indreptata spre gasirea unor modalitati mai bune de a trai in armonie cu mediul inconjurator”, scrie Moon.

Saizeci de fotografii bicrome au fost publicate de Beth Moon intr-o carte intitulata „Copaci istorici: portrete ale timpului”. In acest articol aveti o previzualizare a cartii, plina de copaci ciudati si magnifici.

copac 2

copac 4

copac 5

copac 6

copac 7

copac 9

 

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.