Almeea

 
Facebook

 
Orgoni Crystal

 
222

Magia neagra (atacul energetic)

black_magicAtacul energetic asupra persoanelor este deseori asemuit cu magia neagra, si aceasta, deoarece ambele tehnici au in vedere acelasi scop: crearea unor blocaje energetice, pierderea de energie vitala sau chiar decesul celui in cauza.

Nu vom da nici un fel de detaliu cu privire la aceasta actiune, foarte periculoasa de altfel care, daca ar fi pusa in practica de unii cititorii site-ului cu o oarecare forta energetica (chiar si din pura curio­zitate), ar provoca nenumarate neplaceri.

Insa, pentru contracararea urmarilor acestui tip de atac, tre­buie sa fie recunoscute senzatiile sau perceptiile ce pot aparea in asemenea momente. Prin urmare, starea de disconfort resimtita se poate manifesta in forme si momente diferite:
– in timpul noptii, spre exemplu, persoana se poate trezi din somn, brusc, agitata, fara a exista un motiv precis;
– uneori, ea poate simti o senzatie de caldura interioara ne­obisnuita, ce se intensifica cu trecerea timpului, si care este insotita de scaderea energiei sale vitale si incapacitatea de a mai reactiona;
– de asemenea, poate simti o presiune la nivelul unor zone ale corpului (de obicei cele mai sensibile) sau intepaturi, frisoane, tahicardie (fara o cauza reala), transpiratii, dureri locale, emotii nejustificate.
Sunt numeroase starile de disconfort deter­minate de cauze reale, obiective, dar sunt multe si cele induse.

Inainte de a intreprinde orice actiune de re­cuperare, trebuie descoperita natura reala a cauzei care a generat senzatia respectiva. Atentie! Forta atacurilor energetice este cu atat mai puternica cu cat senzitivitatea persoanei agresate este mai mare.

In cazul in care aceasta stare este urmarea unui atac ener­getic, trebuie retinut faptul ca atacatorul urmareste fie doar son­darea sau testarea subiectului (si prin urmare va intrerupe la un moment dat agresiunea, fara a produce vatamari celui in cauza), fie eliminarea corpului vital (situatie in care este foarte greu de luptat impotriva acestei forte, dar nu imposibil).

De cele mai multe ori, agresorii sunt reprezentati prin indi­vizi puternici (persoane singulare sau in grup), care se ocupa cu studiul limitelor fizice, psihice, intelectuale ale unor semeni, prin persoane negative sau spirite reincarnate, care se hranesc cu energie vitala sau urmaresc scaderea capacitatilor persoanelor vizate, sau prin cei ce lucreaza cu magia neagra. Atacul energetic poate fi realizat, insa, si de entitati negative sau prin intermediul unor aparate comandate de oameni.

O metoda de moment, pentru contracararea efectelor acestor atacuri, intotdeauna la indemana si foarte eficienta, este redirectionarea energiilor negative intr-o apa curgatoare (un jet de apa, spre exemplu) sau statatoare (dintr-un recipient, de pilda). Pentru a obtine efectele dorite, apa statatoare, la anumite intervale de timp, trebuie arun­cata si inlocuita cu una proaspata.

Apoi, dupa crearea protectiei necesare, trebuie gasita meto­da cea mai potrivita prin care se pot obtine date despre atacator si despre motivul agresiunii sale, pentru a se cunoaste pasii ce trebuie urmati. Nu conteaza distantele.

O buna protectie se asigura prin rugaciunea pe care trebuie sa o spunem, seara de seara, fiecare dintre noi.


 
banner