Home Spiritualitate practicaFitoterapie Levantica este planta mijlocitoare dintre ingeri si oameni – spunea celebrul profet Edgar Cayce

Levantica este planta mijlocitoare dintre ingeri si oameni – spunea celebrul profet Edgar Cayce

by admin
607 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Edgar Cayce a fost un celebru profet, care, pe langa puterile paranormale pe care le detinea, era capabil sa vindece si oameni. Exista o lectura a lui Cayce unde sunt evocati “ingerii soiurilor de levantica” (pentru ca exista mai multe specii de levantica, asadar trebuie un Inger specializat pentru fiecare!). Iata ce spunea, de exemplu, Edgar Cayce despre levantica: “A stimulat vreodata levantica placerile carnale? Ea a fost aproape intotdeauna mijlocul prin care Ingerii de lumina si compasiune duc sufletul oamenilor intr-un loc de pace si mila”. Altfel spus, levantica este „mijlocul terapeutic”, adica mijlocul folosit de Ingerul cu acelasi nume pentru alinarea oamenilor care sufera.

Levantica este considerata o planta minune care preia din natura razele solare ale lunilor de vara si le transforma intr-un ulei eteric cu parfum diafan, bland, de o rara finete, ce transmite omului o stare placuta de reverie, predispozitii afective, liniste, seninatate si bucuria de a trai.

In terapeutica medicala, levantica are multe utilizari, atat uleiul volatil, cat si florile uscate, prelucrate sub forma de infuzii, tincturi, uleiuri, inhalatii, bai generale si de picioare. Acestea sunt indicate in diferite afectiuni, in functie de proprietatile specifice: sedative, antispasmodice, tonic-nervoase, intaritoare ale nervilor, usor hipnotice, antiseptice, antibacteriene, carminative, coleretice, diuretice, sudorifice, antifebrile, afrodisiace, antiinflamatoare, cicatrizante, dezinfectante, vermifuge si puternic aromatizante.

Cele mai frecvente utilizari ale levanticai sunt orientate spre tratamente in stari de iritabilitate nervoasa, spasme, migrene, vertij, ameteli, surmenaj, neurastenie, isterie, dureri de cap, depresie si stari de melancolie.

 

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment