luni, octombrie 3, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaEnciclopedie spiritualaSferele luminoase pe care le vedem uneori reprezinta ingeri?

Sferele luminoase pe care le vedem uneori reprezinta ingeri?

Sferele luminoase pe care le vedem uneori reprezinta ingeri?

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Cei mai multi dintre noi sunt familiarizati cu conceptul de „sfere luminoase”. In poze, in meditatie sau in vederea periferica este posibil sa fi observat prezenta lor. Ele sunt in general sferice sau rotunde, dar pot aparea si in alte forme. Unele dintre ele pot parea transparente, dar uneori contin si culori.

Sferele luminoase din fotografii

Vom incepe discutia cu sferele luminoase pe care le observam in fotografii. Oamenii cred ca aceste sfere care apar in fotografii sunt semne ale spiritelor si ale ingerilor. In majoritatea cazurilor, aceste sfere sunt doar particule de praf. Cu toate acestea, unele din ele pot reprezenta fiinte angelice.

Sferele luminoase interioare

Acestea sunt manifestarea spirituala a energiei interioare. Ele apar, in general, in jurul centrului energiei chakrelor unei persoane. Ele se manifesta prin pozitivitate si dragoste sau prin orice alta frecventa vibrationala ridicata.

Fiecare sfera energetica se coreleaza cu o anumita energie vibrationala. Unele sfere energetice contin energia vindecarii, iubirii, linistii, pacii, bucuriei sau iluminarii.

Sferele luminoase angelice

Dupa cum am discutat deja, aceste sfere luminoase nu sunt doar manifestarile energiei interioare, ci se crede ca sunt si angelice. Le vom numi „sferele angelice”. Ele sunt relativ mai mari si mai vibrante decat altele. Se crede, de asemenea, ca aceste sfere sunt spiritele stramosilor nostri, care ne ajuta in vietile noastre. In termeni generali, aceste sfere angelice sunt semne de pozitivitate, vindecare si fericire.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.