Lamaia si bicarbonatul de sodiu, o combinatie miraculoasa pentru posibilul tratament al cancerului?

Social Media

lamaie si bicarbonat de sodiuBicarbonatul de sodiu este foarte eficient in tratarea unor boli grave, ca diabetul si cancerul. O substanta atat de ieftina si simpla, cum este bicarbonatul de sodiu, poate fi mult mai buna decat alte tratamente. De asemenea, si vitamina C este extrem de eficienta in lupta impotriva cancerului (vezi articolul Un nou studiu stiintific arata inca o data ca dozele mari de vitamina C pot lupta eficient impotriva cancerului). Astazi, in articolul de fata vom vorbi despre combinatia dintre bicarbonat de sodiu si vitamina C, care poate fi eficient in a invinge orice cancer.

Precum se stie, fructul care contine o cantitate mare din vitamina C este lamaia. S-a dovedit deja ca lamaia are puternice proprietati anti-carcinogenice, actionand energic asupra tumorilor. Lamaia poate vindeca cancerul; a fost testata pe toate tipurile de cancer, iar, daca veti adauga si bicarbonat de sodiu, va fi chiar si mai bine, pentru ca va normaliza pH-ul trupului. In plus, lamaia are efecte antimicrobiene si este eficienta impotriva parazitilor interni si a viermilor; lamaia mai regleaza si tensiunea arteriala, reduce stresul si este un puternic antidepresiv.

Interesant este urmatoarea informatie care provine dintr-un laborator de cercetare: din anii 70 pana in prezent, in urma testelor efectuate, s-a dovedit ca lamaia distruge celulele canceroase in cel putin 12 tipuri de cancer; astfel, s-a dovedit ca lamaia impiedica raspandirea celulelor carcinogene.

Si ce-i mai important e faptul ca acest tratament cu extract de lamaie si bicarbonat de sodiu distruge doar celulele canceroase, nu si cele sanatoase.  Totusi, aici mai trebuie facut un amendament: trebuie sa faceti rost de lamai naturale, organice, nu lamaile crescute cu ingrasaminte chimice care se gasesc in marile magazine.

Sursa: Instititul Superior de Stiinte Medicale din Argentina (www.cienciasdelasalud.edu.ar)


Social Media

5 Comments

  1. Da, citeam recent ca si patrunjelul (care se stie, contine o mare cantitate de vit C) are efecte benefice in cazul tumorilor. Si eu eram printre cei care tindeam sa-i cred pe cei ce ridiculizau metodele alternative pe motiv ca nu exista suficiente studii si, astfel se pune sanatatea pacientilor in pericol. Pana cand, am mai spus, am vazut cu ochii mei rezulatele analizelor unei paciente care a facut o cura anti-cancer cu cu zer. Tumora pur si simplu i s-a micsorat, desi nu facuse deloc chimioterapie sau vreun tratament conventional.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Lamaia si bicarbonatul de sodiu, o combinatie miraculoasa de 10.000 de ori mai puternica decat chimioterapia! Corporatiile farmaceutice ne ascund acest lucru! | Lumea lui Arm
  2. Industria farmaceutica vrea sa consumam zilnic aspirina pentru a preveni cancerul! Nu va lasati manipulati! | Almeea - Site de spiritualitate si paranormal

Leave a Reply