vineri, februarie 3, 2023
AcasăSpiritualitate teoreticaCugetariCine vindeca o persoana bolnava? Medicul sau Dumnezeu? O intamplare miraculoasa...

Cine vindeca o persoana bolnava? Medicul sau Dumnezeu? O intamplare miraculoasa…

Cine vindeca o persoana bolnava? Medicul sau Dumnezeu? O intamplare miraculoasa…

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Exista unii atei care spun ceva de genul: „Bai credinciosilor, de ce nu va ungeti cu ulei de la Sf. Maslu de sus pana jos, pentru a va proteja si vindeca de boli si de ce va mai duceti la spitale? Cum de va duceti la medic si nu cereti doar ajutorul lui Dumnezeu?”

Dar, adevarul ca unii atei nu pot intelege cum o persoana bolnava se poate duce la medic, dar sa-si pastreze si credinta in Dumnezeu. Cele doua lucruri nu se exclud. Nu trebuie sa separam si sa excludem – trebuie sa traim integrator. Omul a fost creat si cu trup si cu suflet – cu ambele, nu doar cu unul.

Dar iata o intamplare petrecuta cu multe sute de ani inainte, dar talcul ei este de foarte mare actualitate. Un pustnic ajunge, la un moment dat, intr-un oras. Se imbolnaveste si, dupa un timp, apeleaza la un medic, dobandind vindecare. Intr-una din rugaciunile sale, el se arata nedumerit: „Doamne, cand eram in pustie si ma imbolnaveam, imi ascultai rugaciunile si ma vindecai. Acum de ce nu ai mai facut asa?”. La care Dumnezeu i-a răspuns: „Cand erai in pustie, nu aveai la cine sa apelezi. Acum esti in oras si ai medici la care sa te arati. Smereste-te si mergi la ei, tot Eu lucrez si prin ei vindecarea ta”.

Cine are urechi de auzit, sa auda!

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

3 Comments

  1. […] Adevarul este că unii atei nu pot înțelege cum o persoană bolnavă se poate duce la medic, dar îşi păstrează şi credința în Dumnezeu. Cele două lucruri nu se exclud. Nu trebuie să separăm şi să excludem – trebuie să trăim integrator. Omul a fost creat şi cu trup şi cu suflet – cu ambele, nu doar cu unul, scrie site-ul de spiritualitate almeea.ro […]

  2. […] Adevarul este că unii atei nu pot înțelege cum o persoană bolnavă se poate duce la medic, dar îşi păstrează şi credința în Dumnezeu. Cele două lucruri nu se exclud. Nu trebuie să separăm şi să excludem – trebuie să trăim integrator. Omul a fost creat şi cu trup şi cu suflet – cu ambele, nu doar cu unul, scrie site-ul de spiritualitate almeea.ro […]