Sarea de mare si bicarbonatul de sodiu – cele mai bune remedii pentru cancer si expunerea la radiatii!

sare de mare bicarbonatul de sodiuDaca ati fost expusi la orice forma de radiatie, in scopuri medicale de diagnosticare (tomografie / mamografie / radiografie) sau in cursul tratamentului radioterapeutic, sau daca sunteti expusi excesiv la radiatii (sunteti in apropierea unei instalatii nucleare sau lucrati in industria nucleara) ori daca ati fost expusi accidental la particule radioactive sau doze mai mari de radiatii ionizante provenite din alte surse (ca, de exemplu, testarea armelor atomice, explozia unei centrale atomice), in acest articol veti gasi o serie de sfaturi pentru a scapa natural de elementele nocive radioactive (de exemplu, strontiu si iod radioactiv).

In cazul in care sunt diagnosticati cu cancer si vreti sa supravietuiti pe termen lung, evitati orice expunere la radioterapie. Radioterapia de orice fel ucide persoanele diagnosticate cu cancer. Expunerea la radiatii provoaca un haos al radicalilor liberi, care produce ravagii in tot corpul. Radicalii liberi dauneaza ADN-ului, proteinelor​ si grasimilor. Radicalii liberi au fost dovediti clinic ca au o contributie majora la cancer. Acestea fiind spuse, oamenii nu mor de cancer, ci de radiatii. Expunerea repetata la radiatii prin asa-numitul tratament doboara sistemul imunitar al organismului.

Nu cancerul cauzeaza pierderea parului pentru bolnavii de cancer, ci tratamentul cu radiatii e singurul responsabil pentru asta. Cancerul nu duce intotdeauna la pierderea in greutate, ci tratamentul de radiatii e de vina, caci suprima pofta de mancare. Potrivit lui Michio Kushi, un cercetator in domeniu, aflam urmatoarele: „In momentul bombardamentului atomic de Nagasaki din 1945, Tatsuichiro Akizuki era director al Departamentului de Medicina Interna de la Spitalul St Francis din Nagasaki. Cei mai multi pacienti din spital au supravietuit efectelor initiale ale bombei, dar la scurt timp ei au avut simptome de expunere la radiatii. Dr. Akizuki si-a sfatuit personalul si pacientii sa tina o dieta stricta macrobiotica, formata din orez brun, o supa de soia cu miso si tamari (niste condimente), wakame si alte legume de mare, dovleac Hokkaido si sare de mare si a interzis consumul de zahar si dulciuri. Ca urmare, el i-a salvat pe toti cei aflati in spital sau, in timp ce multi alti supravietuitori din oras au pierit din cauza radiatiilor”.

Secretul supravietuirii acestor radiatii este consumul de sare de mare. De asemenea, foarte utile sunt baile in sare de mare, caci ajuta la scoaterea radiatiei din corpul afectat. Un produs asemanator sarii de mare este bicarbonatul de sodiu, care este atat de puternic in tratarea contaminarii cu radiatii, ca un cercetator din Laboratorul National Los Alamos din New Mexico a reusit sa curete solul contaminat cu uraniu. Se stie ca Armata Statelor Unite recomanda utilizarea de bicarbonat de sodiu pentru a proteja rinichii la radiatii.

Referitor la baile in sare de mare… este recomandat sa va duceti in Indiile de Vest sau in Pacificul de Sud, datorita concentratiei consistente de sare de mare. Dar, cel mai bun loc de pe Pamant pentru a va vindeca de expunerea la radiatii este Marea Moarta din Israel, continutul de sare de aici fiind de 4 ori mai mare decat cel din restul marilor si oceanelor lumii. Dar, daca nu aveti bani pentru asa ceva, atunci faceti o baie, cu o jumatate de cana de sare de mare si o jumatate de ceasca de bicarbonat de sodiu. Va extrage toata radiatia toxica din organism!

 

2 Comments

  1. Bai baieti nu sarea de mare i-a salvat !, ci continutul de IOD denocivizat care se gaseseste in sarea de mare in proportia perfecta stabilita de Dumnezeu,toate vietatile marine contin acest IOD,noi romanii il gasim in semintele de floarea soarelui crude!, sau in peste oceanic,fructe de mare,etc.In stare minerala (pura) Iodul ca element este toxic-nociv, dar devine total diferit cind este denocivizat!.Mai puneti mina si cititi!.Este un leac pt. cancer,se duce la glanda tiroida si de acolo este distribuit in tot corpul, si la celelate glande, la ochi, piele,vindecindu-ne de multe boli,radicali liberi, etc.!

Leave a Reply