Ce beneficii extraordinare pentru corp are miraculoasa combinatie intre usturoi si miere de albine!

Social Media

Usturoiul este o leguma extraordinara, care are o multime de utilizari medicinale. Cititi, de exemplu, acest articol publicat pe site-ul Almeea (Usturoiul invinge cel mai bun medicament folosit in hipertensiunea arteriala! Fata de acest rezultat, industria farmaceutica face infarct!). Usturoiul ajuta impotriva racelii, tusei, durerii in gat si infectiilor sinusurilor. Extern, poate fi folosit in infectiile pielii. Usturoiul ajuta la reducerea cantitatii de zahar din sange si a tensiunii arteriale. De asemenea, este util pentru tratarea malariei si stimuleaza imunitatea in SIDA.

Usturoiul proaspat este cel mai puternic in a fi utilizat ca medicament, daca sunteti in stare sa-l consumati asa. Exista unii oameni care nu-l suporta asa crud, asa ca il pot folosi in cantitati mici, fierte, in diverse mancaruri.

Dar, o combinatie foarte buna in tratamentul infectiilor este amestecul intre usturoi si miere de albine (aceasta din urma fiind si ea un adevarat medicament natural impotriva diverselor boli). Este foarte simplu a face amestecul intre miere si usturoi pentru uz medicinal. Curatati un catel de usturoi (sau mai multe) si tocati totul. Tocarea ajuta la eliberarea alicinei – ingredientul chimic cel mai puternic din usturoi. Dupa ce ati efectuat aceasta operatiune, puneti totul intr-un borcan curat, iar in interiorul lui adaugati miere de albine. Este nevoie de o lunga perioada de timp pentru ca mierea sa se infiltreze prin usturoiul tocat.

Urmatorul pas este acela de a acoperi si a eticheta borcanul si a-l pune intr-un dulap, la pastrare, timp de 2-4 saptamani. Termenul de valabilitate al amestecului de miere cu usturoi este de 3 luni. Puteti lua acest tip de miere cu lingurita sau sa-l adaugati la ceai, daca aveti o tuse, aveti gatul inflamat, gripa sau sunteti racit(a). Nimic nu ajuta mai mult! Nicio pastila sau medicament impotriva racelii si gripei.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply