Bicarbonatul de sodiu poate vindeca diabetul si cancerul?

Social Media

bicarbonat de sodiuPrecum se stie, cancerul este un acid lactic care se formeaza atunci cand un anumit tip de ciuperca se afla intr-un mediu lipsit de oxigen. Acesta inseamna ca trecerea celulelor canceroase printr-o concentratie foarte mare de molecule de oxigen le-ar putea distruge complet.

Este intr-adevar foarte dificil pentru cineva sa-si inchipuie ca o substanta atat de comuna ca bicarbonatul de sodiu ar putea oferi mult mai multe beneficii decat medicamentele clasice. Exista insa dovezi fascinante care demonstreaza ca bicarbonatul de sodiu poate vindeca intr-adevar o multime de boli grave, cum ar fi cancerul si diabetul.

Bicarbonatul de sodiu este o substanta ce a fost larg cercetata, fiind utilizata de mai multi ani chiar de oncologi. Peste tot in lume, o multime de oameni adauga bicarbonat de sodiu la apa potabila; combinatia de bicarbonat de sodiu cu alte substante naturale, cum ar fi iodul si clorura de magneziu produce un amestec care este o minune pentru lumea medicala. Este bine cunoscut faptul ca bicarbonatul de sodiu a salvat o multime de vieti in camerele de urgenta.

O problema majora fiziologiei umane o constituie lipsa ionilor de bicarbonat. Aceasta duce la o scadere a valorii pH-ului sangelui. Enzimele sunt o parte fundamentala a reactiilor biochimice si ele sunt extrem de sensibile la nivelul pH-ului. Ele lucreaza cel mai bine intr-un mediu care nu este acid. Faptul ca celulele functioneaza mai bine intr-un mediu usor alcalin arata eficacitatea bicarbonatului de sodiu.

Dieta joaca un rol foarte important in pastrarea nivelul pH-ului sangelui la niveluri acceptabile. Din pacate, dieta moderna incurajeaza o scadere a nivelului pH-ului, devenind astfel acid. Activitati si functii celulare sunt drastic limitate atunci cand exista un dezechilibru consistent in valoarea pH-ului. Celulele incep sa se deterioreze atunci cand valoarea pH-ului tinde sa devina acida, ceea ce duce la probleme grave de sanatate cum ar fi cancerul, gastrita, osteoporoza, diabetul si bolile de inima.

Bicarbonatul de sodiu ajuta la transportul oxigenului prin dilatarea vaselor de sange si la eliberarea oxigenului in tesuturile celulare, crescand astfel valoarea pH-ului. Cand valoarea pH-ului urinei este mare, nu exista nicio cristalizare a deseurilor la nivelul tractului urinar. Este un fapt cunoscut ca acidul uric provoaca boli ca guta, pietrele la rinichi, diabetul si bolile de inima. Alcosanul, care este un compus toxic, fiind format de ciuperci intr-un mediu acid, a fost demonstrat in a provoca diferite tipuri de cancere si diabet. Prin administrarea orala de bicarbonat de sodiu, bolile grave, precum artrita, guta sau gripa pot fi prevenite. De asemenea, bicarbonatul de sodiu ajuta pancreasul sa efectueze in mod adecvat in activitatile sale.


Social Media

9 Comments

  1. Acest articol nu prezinta nici o sursa din care se inspira. Sunt enuntate niste proprietati ale unor substante sau boli ca si cum acestea ar fi cunoscute de mult de toata lumea. Prezentarea in aceasta forma consider ca este un gest criminal . S-ar putea ca unii bolnavi sa urmeze aceste tratamente pe cont propriu in detrimentul tratamentelor conventionale. Rugamintea mea este sa prezentati sursele care sa sustina cele spuse in articol ( studii clinice, lucrari medicale etc. )

  2. un organism plin de toxine devine foarte acid ( PH scazut) si dezvolta tot felul de maladii . pentru Parkinson ,ca si pt Alzheimeir ,diabet, cancer (ca sa le insir pe cele mai de speriat) solutia pleaca de la curatarea ficatului . cand ficatul functioneaza perfect ,toxinele se elimina foarte usor ,iar formatiunile tumorale ,inflamatiile de orice natura (indiferent de denumirea pompoasa care le e atribuita) intra in remisie (cu alte cuvinte ,dispar de la sine).

    *** vezi cura lui Andreas Moritz .

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Lamaia si bicarbonatul de sodiu, o combinatie miraculoasa de 10.000 de ori mai puternica decat chimioterapia! Corporatiile farmaceutice ne ascund acest lucru! | Almeea - Site de spiritualitate si paranormal
  2. Toate formele de cancer vindecate in doar cateva saptamani sau luni! Dar guvernul interzice o asemenea terapie miraculoasa! | Almeea - Site de spiritualitate si paranormal

Leave a Reply