duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăSpiritualitate teoreticaCugetariIubirea celei de-a 5-a dimensiuni: ce minunata ar fi lumea daca ea...

Iubirea celei de-a 5-a dimensiuni: ce minunata ar fi lumea daca ea ar exista la toti oamenii!

Iubirea celei de-a 5-a dimensiuni: ce minunata ar fi lumea daca ea ar exista la toti oamenii!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

iubireStim cu totii ca exista mai multe tipuri diferite de iubire. Exista iubire romantica, iubirea dintre parinte si copil, iubirea dintre frati, iubirea dintre prieteni, iubirea dintre oameni si animale de companie, iubirea de Dumnezeu etc. Cu toate acestea, atunci cand vorbim de dragoste in dimensiunea a 5-a, nu mai suntem limitati la aceste tipuri de dragoste. Dragostea din a 5-a dimensiune include toate aceste tipuri de dragoste precizate mai sus, si, de asemenea, se extinde dincolo de limitele iubirii din dimensiunea a treia, pentru a include alte tipuri de dragoste.

De exemplu, odata ce atingem constiinta celei de-a 5 dimensiuni, vom incepe sa simtim dragostea in mod automat spre toata lumea. Vom incepe sa ne vedem in toata lumea si vom simti o legatura stransa pentru toata lumea. Atunci, noi nu mai putem face rau nimanui; nici macar nu ne gandim ca vom face rau altora. Atunci, suntem centrati in inima.

Iubirea celei de-a 5-a dimensiuni, de asemenea, se extinde dincolo de animale, insecte si plante. O persoana care ajunge la constiinta dimensiunii a 5-a incepe sa simta o conexiune cu natura-mama si cu toate creaturile sale, simtindu-se chiar una cu regnul animal. Persoana poate incepe chiar sa se simta ca si cum animalele poseda un suflet uman si caracteristici umane.

De asemenea, iubirea celei de a 5-a dimensiuni, duce la respect si compasiune pentru regatele animalelor, insectelor si plante. Grija fata de mama-natura si toti ocupantii ei este de o mare importanta si devine o caracteristica permanenta de personalitate.

Odata ce o persoana ajunge la constiinta dimensiunii a 5-a, simte foarte multa bucurie si entuziasm; aceste persoane iubesc viata, in general. Aceasta iubire este pentru toata lumea. Imaginati-va cum ar fi lumea daca toata omenirea ar exista la starea a 5-a a dimensiunii, fiind centrata pe constiinta si dragoste. Daca toata lumea ar iubi cu adevarat toata lumea, atunci nu ar mai exista separare, crime, razboaie, concurenta, mentalitatea de cuceritor, lacomie, distrugerea mediului si alte lucruri rele care caracterizeaza omenirea in prezent. Atunci, ar exista unitate si colaborare intre oameni pe Pamant. Ce lume minunata ar fi!

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.