marți, decembrie 6, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaDiscutii spiritualeIncredibilul experiment al celei de-a o suta maimute si implicatiile sale pentru...

Incredibilul experiment al celei de-a o suta maimute si implicatiile sale pentru intreaga omenire!

Incredibilul experiment al celei de-a o suta maimute si implicatiile sale pentru intreaga omenire!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

maimuta 100Oamenii de stiinta au efectuat pe o insula japoneza experiente pe maimute. Li s-au aruncat cartofi dulci in nisip, pentru a le testa comportamentul. Maimutele i-au luat si i-au inghitit, dar au observat insa neplacutul efect secundar al nisipului intre dinti. Una dintre maimute a fost ceva mai desteapta decat celelalte si a mers la cartoful sau la paraul apropiat, unde l-a spalat. Curioase, asa cum sunt maimutele, ele au urmarit-o pe cealalta pentru a vedea ce are de gand. Cand au observat ca gustul cartofilor era mai placut fara nisip, au inceput sa o imite. Cand cercetatorii le-au aruncat mai departe cartofii in nisip, ele i-au dus direct la parau si i-au spalat acolo. Asa au procedat toate, nouazeci si noua la numar, pana cand a o suta n-a mai mers cu cartoful la parau, ci la mare, si l-a spalat acolo cu apa sarata. Si maimutele si-au dat apoi seama ca acei cartofi sunt si mai buni cu sare. Insa acum s-a intamplat ceva interesant. Acum nu numai ca au imitat-o toate maimutele, de pe acea insula, ci si acelea de pe insula invecinata, la 90 km departare. Si acestea au mers dupa ce li s-au aruncat cartofii in nisip direct la mare si i-au spalat acolo. Si pe continent s-a intamplat la fel. Prin a o suta maimuta s-a adunat destul potential energetic astfel incat acest gand s-a transmis celorlalte maimute. Rupert Sheldrake, care a scris mai multe carti despre aceasta tematica, vorbea in legatura cu aceste transmisii de „zonele morfogenetice“.

Daca destui oameni de pe Pamant au atins un proces exact de gandire sau de simtire sau urmatoarea etapa superioara a constiintei, atunci va fi mai usor pentru restul omenirii sa reuseasca acelasi lucru pentru ca s-a creat deja un anumit potential prin pionierat, care s-a transmis apoi automat si asupra restului.

Multi oameni vin cu scuza: „Ce pot face eu de unul singur?” Exemplul de mai sus este acela de a evidentia ca poate chiar voi sunteti a suta maimuta intr-un proces exact (un gand poate, un sentiment sau o cunostinta); asta inseamna ca 99 au lucrat deja inaintea voastra la o anumita problema, dar nu au reusit sa o depaseasca pana acum. Si poate ca mai e nevoie doar de straduinta unui singur om, posibil dumneavoastra, pentru a umple paharul, pentru a se transmite si celorlalti, si pentru a deveni bun general.

Intr-adevar putem spune cu siguranta, ca dumneavoastra chiar sunteti a o suta maimuta si de aceea aveti sa ne si dati ceva printr-un proces de experienta pe care-l parcurgeti pentru noi toti. Este un semn al vietii catre dumneavoastra ca aceste lucruri nu vor continua asa pentru totdeauna, asa cum ni se explica zilnic prin spalarea creierului. Este o sansa de a iesi acum din joc. Nu neaparat din cotidian sau din slujba, ci din perspectiva veche asupra lumii. Puteti lucra mai departe ca pana acum, dar incetati sa va mai tineti gura si sa va ascundeti parerea fata de altii. Deveniti un pionier in lumea dumneavoastra. Deveniti un exemplu pentru ceilalti, fiti un indraznet!

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

1 Comment