sâmbătă, noiembrie 26, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaCugetariZece adevaruri spirituale care nu sunt invatate in scoli... Daca toti le-am...

Zece adevaruri spirituale care nu sunt invatate in scoli… Daca toti le-am cunoaste, am putea schimba lumea radical!

Zece adevaruri spirituale care nu sunt invatate in scoli… Daca toti le-am cunoaste, am putea schimba lumea radical!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

adevaruri spiritualeCe ar fi lumea noastra de astazi daca cele 10 adevaruri spirituale din acest articol ar fi fost predate in scolile noastre, precum si in mass-media noastra oficiala? Cum am putea schimba sistemul, introducand aceste subiecte pentru generatiile viitoare? Cum ar fi lumea daca aceste adevaruri spirituale ar fi recunoscute in mod oficial?

1. Noi, oamenii, suntem fiinte spirituale aflate intr-o calatorie. Inainte de a ne naste in acest corp fizic, ne-am planificat un moment in timp in care vom incepe sa ne trezim si vom sti sa raspundem la intrebarile: „Cine suntem si ce cautam aici?” Pantecele mamei noastre a fost pentru noi ca un tunel de uitare si am stiut dinainte care este cel mai mare risc: acela de a nu ne mai aminti niciodata in aceasta viata. Noi nu am fost niciodata deconectati de la sursa noastra de lumina; provocarea noastra este aceea de a ajuta sa creasca pilonul nostru interior de lumina, in amintirea a ceea ce suntem cu adevarat.

2. Sufletele noastre nu mor niciodata; nu vom schimba decat vehiculul. Atunci cand este timpul sa deconectam cordonul vietii de la corpul nostru fizic, sufletul nostru se ridica in afara corpului nostru fizic. Luam cu noi experienta vietii noastre, dar concentrarea noastra se schimba la un nivel usor diferit de vibratii. Noi nu vom mai avea aceeasi forma fizica intr-o viata viitoare, si asta pentru ca sufletul nostru nu are forma. Fiecare viata ne aduce mai multa experienta si intelepciune.

3. Totul este energie ce vibreaza la o anumita frecventa. Toate lucrurile vii de pe pamant au constiinta, chiar si pietrele si copacii. Fiecare lucru este conectat la „arborele vietii” sau la o sursa de energie infinita. Ne putem conecta la constiinta copacilor si pietrelor si putem chiar initia conversatii cu ei pe frecventele lor particulare de vibratie. Corpurile noastre sunt 90% apa si pot fi programate si modelate catre o anumita frecventa de vibratie prin ganduri, sunet, culoare si dragoste. In momentul in care am inteles vibratiile, atunci putem vindeca orice boala sau indispozitie din organism prin schimbarea vibratiei.

4. Gandurile noastre creeaza realitatea noastra. Toate gandurile sunt energie care se manifesta in ceea ce vedem ca realitate. Intotdeauna, a fi constienti de gandurile noastre este unul dintre primii pasi in luarea responsabilitatii in ceea ce priveste co-crearea propriei realitati. Este un concept simplu, dar necesita constientizare si munca. In cazul in care fiecare persoana de pe Pamant si-ar indrepta gandurile sale catre pace si dragoste, atunci in lume nu ar mai exista nici razboi si nici tiranie. Concentrandu-ne pe ganduri negative, vom crea o frecventa de vibratie mai mica; daca ne vom concentra pe ganduri pozitive, putem creste frecventa de vibratie. Realitatea noastra este o manifestare a ceea ce cream prin modelele noastre de gandire.

5. Noi ne aflam aici pentru ca am fost asteptati aici. Exista mai multe rase si dimensiuni de fiinte pe aceasta planeta: ingeri, heruvimi, arhangheli, sirieni etc. Noi ne-am oferit voluntar pentru a fi aici, in acest moment, raspunzand astfel apelului planetei Pamant care a strigat dupa ajutor. Am venit aici din alte galaxii, universuri si cosmosuri. Multi au venit aici de fiecare data cand a existat o sansa pentru a obtine o „varsta de aur”, dupa „cadere”.

6. Cei mai multi dintre noi ne-am mai intrupat aici inainte, de mai multe ori, cu scopul de a ne pregati pentru viata aceasta. Exista suflete care sunt aici pentru a fi conducatori sau indrumatori de cale spirituala, dar exista si suflete care au dorit sa fie aici doar pentru a asista la cresterea vibratiei rasei umane. Multi dintre noi avem mai multe „clase” de absolvit, pentru a deveni proprii maestri in procesul reincarnarii.

7. Nu suntem niciodata singuri. Nu am putea exista aici fara ajutorul ghizilor nostri spirituali, fiinte vibrationale inalte de lumina care au facut pacturi cu noi in a ne a ajuta in calea spre ascensiune. Acesti ghizi spirituali exista intr-un alt nivel vibrational sau dimensional decat al nostru, si, prin urmare, cei mai multi dintre noi nu ii putem vedea. Ei sunt mereu cu noi si ne asteapta cu rabdare ca noi sa le cerem ajutorul. Ei ne respecta liberul arbitru si nu pot interveni daca noi nu le cerem acest lucru. Cele mai multe indrumari vin din interior, ca o intuitie, printr-un proces de telepatie; mesajele pot veni, de asemenea, si de la alti oameni, care sunt un fel de „intermediari” ai ghizilor nostri spirituali.

8. Timpul este o iluzie. Avem un trecut si am fost deja in viitor. Majoritatea particulelor noastre de energie (sufletele noastre) exista intr-un loc fara timp. Timpul este creat in scopul de a experimenta si face parte dintr-un experiment controlat. Meditatia este cheia pentru a ne intoarce in locul fara timp, acolo putand gasi toate raspunsurile.

9. Ascensiunea nu inseamna a merge undeva. Ascensiunea este o stare de a fi, o concentrare spre constientizare si o constiinta intr-o frecventa vibrationala mai inalta. Nu mergem nicaieri, ci pur si simplu redescoperim locul din care credeam ca suntem plecati. Noi suntem deja ceea ce ne dorim sa fim; doar trebuie sa fim din nou constienti.

10. Iubirea este totul. Gasirea si reconectarea la sentimentul de iubire este cel mai important lucru pe care il putem face noi, ca oameni. Iubirea neconditionata este cheia pentru a ne intoarce la Sursa. Fara iubire, nimic nu e.

Daca aceste 10 adevaruri ar fi cunoscute si puse in practica de toti, atunci intreaga omenire s-ar putea schimba enorm. Invidia, razboiul, dusmania, ura, egoismul… toate aceste lucruri ar putea disparea intr-o clipita, iar tot ce-ar ramane ar fi doar iubirea, pacea si linistea spirituala. Nu asa ca ar fi minunat? De aceea, impartasiti acest articol la cat mai multi oameni… poate reusim sa declansam impreuna o anumita schimbare pozitiva in randul oamenilor!

 

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

14 Comments

  1. Costy da „ticalosii” stiu …dar mai e ceva..ce vad ca nu prea stie mai nimeni! o regula a unei legi a universului „ca un fel de judecata”! nu scapa nimeni!…Esti pe pamant nu ti e frica de nimic da? faci rau..da? sa nu crezi ca se scapa si gata!..vor fi incarnati in forme din ce in ce mai slabe..daca vrei sa afli mai multe..cerceteaza ocultismul! intr un cuvant: nu scapa nimeni de ..ceea ce face!!

  2. Dragii mei,citind acest articol m-am intrebat cine este persoana care l-a scris.Care este pregatirea ei,studiile, cu ce autoritate face astfel de afirmatii ? Singura afirmatie adevarata este cea de la pct.10 ,dar aici nu este nimic nou ,religia ortodoxa postuleaza si ea acest adevar universal valabil.Sf.Pavel spune ceva la modul : cele mai importante lucruri in viata sunt ;:credinta,nadejdea si iubirea ,dar cel mai mare dintre toate este IUBIREA .Toti crestinii il afirma si il aplica fara sa se impauneze cu el. Cititi cartea cu spicuiri de inerviuri date de Petre Tutea „Intre Dumnezeu si neamul meu”, in care am gasit o afirmatie colosala:”Mai multe adevaruri – nici-un adevar”,spune el. Asta vrea sa insemneze ca nu poti sa crezi si in Dumnezeu si in …tot felul de alte chestii. Dar exista si semidocti care numindu-l pe Dumnezeu altfel (ca spre exemplu”inteligenta universala”,”spiritul universal” si alte denumiri…dupa inteligenta si pregatirea fiecaruia ),au impresia ca sunt mai interesanti,ca sunt progresisti( si ca urmare ,nu pot fi acuzati de bigotism). In realitate,aceste persoane stiu totul…despre nimic.Cultura lor este”frumoasa,este sublima,dar…lipseste cu desavarsire”(asa spunea Caragiale,un fin observator al tarelor umane)
    Asa spun si eu…in acest articol , ridicolul e la el acasa,tolanit comod in princiarul fotoliu de rege al NIMICULUI , lafaindu-se in aclamatiile publicului nerod.

  3. Toate cele 10 punte zunt adevarate. Ca sa le demenstrezi trebuie sa le experimentezi singur, trebuie sa le simti. Cuvintele nu pot descrie totul !! Cei care se indoiesc, nu inseamna ca au dreptate, este optiunea lor bazata pe gradul lor de dezvoltare interioara, dezvoltare care le ofera o anumita viziune asupra lumi. Cei care au experimentat ca aceste lucuri sunt adevarate, nu vor simti nevoia sa le demonstreze nimanui .