Home Paranormal-ConspiratiiParanormal Ingerii pot fi fotografiati si apar sub forma unor globuri luminoase

Ingerii pot fi fotografiati si apar sub forma unor globuri luminoase

by admin
336 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Una din cele mai noi cai in care ingerii ni se arata este in fotografii, sub forma unor „globuri luminoase”. Daca doresti sa vezi dovezi ale fiintelor ingeresti, le poti surprinde acum pe film! Imaginile lor apar ca niste globuri de lumina alba, atunci cand fotografiile sunt developate.

Cel mai bun mod de a fotografia aceste globuri este sa fotografiezi un nou nascut sau o persoana cu preocupari spirituale. Ori, incearca sa faci fotografii atunci cand esti la un seminar metafizic, in special atunci cand se discuta despre „ingeri”. Vei descoperi zeci de astfel de globuri, dupa ce fotografiile sunt developate. Aceasta metoda functioneaza cel mai bine cand pastrezi in minte intentia de a vedea ingeri in timp ce fotografiezi. Cere in gand ingerilor sa apara pe film atunci cand apesi pe buton.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

33 comments

Liberation 23 iunie 2010 - 16:54

altii ar spune ca sunt fantome
pana la urma fantome=ingeri?! 🙂

Geo1000 23 iunie 2010 - 18:23

Nu chiar. Exista o diferenta destul de majora. Ingerii au forma globurilor luminoase alb-galbui, Fantomele apar sub forma de siluete umane luminoase ca niste umbre de lumina alb-albastrui. Se distinge clar forma umanoida a umbrei.

ghizela 23 iunie 2010 - 18:52

EU STIAM CA SPIRITELE APAR IN ASA FORMA IN POZE!

Eugenia 23 iunie 2010 - 19:57

Este spirit. Păcat că nu ştim cine este… Dorul este cea mai chinuitoare stare, te copleşeşte, te macină…

Dennis 23 iunie 2010 - 22:51

eu la ziua mea am facut niste fotografii…in timp ce ma uitam la ele am zarit o pata alba…cand am marit era o faţă de om ….i se vedea foarte clar gura si ochii….si pe deasupra zambea

Geo1000 24 iunie 2010 - 1:09

Si ingerii arata tot ca oamenii. Doar ca pe langa maini si picioare mai au si o pereche de aripi.

ionuc 24 iunie 2010 - 8:06

Globurile luminoase pot fi si fiinte foarte evoluate spiritual care au depasit forma de viata de tip material si isi continua evolutia in plan energetic, astral.

Liberation 24 iunie 2010 - 8:20

acel punct alb poate sa apara in poza si din cauza obiectivului necuratat sau din cauza luminii care se reflecta dint-run geam, o oglinda si mai poate fi pus in photoshop 🙂
nu pot sa cred ca un inger sa ce o fi el interactioneaza cu un nenorocit de aparat foto fie el digital sau analogic cu film.

RUDY2007 24 iunie 2010 - 18:35

mmmmm da DA DE UNDE STITI VOI DOMNIILE VOASTRE SUNT MEDIUMI DE ELITA.II STITI DUPA CULOARE. ?/????

florin 25 iunie 2010 - 16:19

Mestrul reiki Viorel Ciocianu a trecut in nefiinta… Atat de tanar ….Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i ierte pacatele!

ghizela 25 iunie 2010 - 17:53

amin!-pacat de el.

cata 26 iunie 2010 - 15:27

Totul este o vrajala am la poze cu globuri luminoase. Este din cauza luminii .

orfea 5 iulie 2010 - 13:10

Am niste poze de la inmormanarea socrului meu in care apar niste globuri luminoase , ce e ciudat ca nu apar in toate pozele chiar daca sunt facute in acelasi loc deci cade chestia cu lumina , si imi mai apare un glob luminos intr-o poza facuta imediat dupa inmormantare la restaurantul unde sa tinut pomana , nu stiu ce poate sa insemne dar sunt globuri perfect rotunde …..pana atunci nu mi-au mai iesit poze cu globuri luminoase si nici deatunci incoace…….

cristina 29 iulie 2010 - 23:27

eu am auzit mai multe variante…aceste cercuri pot fi particule de praf sau pot fi reflectate de emotiile unor persoane.De exemplu,daca in jur este o atmosfera fericita si faci o poza,dai zoomul si vei observa pe cerculet o fata zambitoare,iar daca e o atmosfera trista vei observa contrarul.

tym 6 august 2010 - 8:12

Fiecare e liber sa creada ce vrea …dar eu mi-am confirmat credinta ca aceste globuri luminoase ,perfect sferice prezente in poze si care se misca ff.repede sant entitati spirituale bune;le fotografiez de multa vreme dupa ce am facut citeva poze intr-o noapte de iulie pe la 2,00,in gradina complet intunecata ..nu stiu de ce am simtit nevoia sa fac asta dar la developare am avut placuta surpriza sa descopar cadre pline de globuri ..care la urmatorul cadru erau in alta pozitie …si facand acele poze traiam o senzatie de bucurie ca la intilnirea unor persoane dragi ..si nu-mi puteam explica in acel moment nimic …

Gina 15 septembrie 2010 - 8:03

În fiecare seara, de cînd începe a se însera fotografiez globurile energetice. Sînt foarte multe cînd este atmosferă pură, ploaie, ninsoare. Şi webcam-urile de pe internet ni le arată în direct, chiar şi ziua şi nu numai în România, ci, şi în Finlanda, Suedia, etc. Am văzut cum ningea puternic, ziua, în Finlanda şi, parcă dintr-un horn, fix din acelaş loc, cădeau spre pămînt superbe globuri albe, mari, perfect rotunde.La noi, unele sînt extrem de albe, altele doar lăptoase şi iau traiectorii diferite, în sus, în jos, chiar şi la nivelul pămîntului sînt. Oricum, deosebit de interesante. Nu se pot fotografia decît cu aparat foto digital performant. Cu cel pe care-l aveam cu cîţiva ani în urmă nu pozam asa ceva, sau, încă nu-şi făcuseră prezenta…Nu pot fi decît entităţi energetice necunoscute nouă, ÎNCĂ.

voica marian 4 decembrie 2010 - 17:29

dupa cum a spus cineva mai spus acestea sunt fiinte spirituale foarte evoluate care pot aparea sub forma unor globuri de lumina si pot avea milioane de ani de evolutie;
asta numai in IMPARATIA LUI DUMNEZEU se poate intampla, iar mai aproape de EL suntem acum de CRACIUN.

Miruna 31 mai 2011 - 8:04

Hey!Eu am auzit de la o prietena dea mea ca, ei apar cand sunt mai multe persoane.Ne-a aratat fotografii de la serbari,de la munte,si se vedeau.Cand am fost la ziua unei fete,eram multi si cand a facut poze,puffff!!!A aparut UNUL!!:))
Ma uitam si eu prin pozele mele(aparatu meu nu e chiar foarte bun)si chiar la serbare unde am facut poza toti,a aparut unul.

Loli 11 iulie 2011 - 23:48

Astă seară, 11 iunie 2011, în jurul orei 23:00, uitîndu-mă pe webcam-uri, la Predeal-Cioplea nu erau aprinse luminile pe lîngă leagănele puse de curînd pe pajişte. Luna lumina, aproape lună plină şi, pe întunericul perfect, se vedeau miliarde de puncte albe, mici cît vîrful acului, venind din cer, iar cînd atingeau pămîntul, dispăreau. Cu aparatul foto digital le-am surprins seara, noaptea, în oraş, dar, acum sînt convinsă că, neridicîndu-se niciodată, ci, doar căzînd pe pămînt, sînt energii cosmice care energizează locul respectiv. Pe alte webcam-uri de la munte nu s-au văzut atît de multe. Nu vin oriunde. Cînd ninge, sau, plouă apar foarte multe. Am surprins şi în casa mea globuri energetice, făcînd fotografii. Pentru a le vedea, trebuie lucrată fotografia în calculator, în sensul că se deschide foarte mult la culoare, altfel, este doar un negru toată imaginea. Acum sînt ferm convinsă aceste globuri energetic sînt energie cosmică, nu spirite, pentru că, webcam-urile le urmăreşte mişcarea în timp, nu ca aparatul foto digital, doar ca flash, şi nu se văd decît căzînd, nu şi ridicîndu-se.

Rita 12 iulie 2011 - 0:01

Webcam-urile arată clar că vin din cer şi, atingînd pămîntul, dispar. Nu pot fi decît particule de energie cosmică.

Viki 12 iulie 2011 - 11:04

GLOBURI ENERGETICE=ENERGIE COSMICĂ PURĂ!!!
M-am lămurit!!! Aseară, intrînd pe webcam-uri la munte, am văzut puzderie de globuri energetice. Erau cît vîrful de ac, lăptoase, unele alb-strălucitor, mai ales la Predeal-Cioplea, unde, nefiind aprinse luminile spre pajişte, era doar lumina lunii, aproape plină, se vedea spectacolul… Cînd atingeau pămîntul, dispăreau. Concluzia mea: aceste globuri energetice nu sînt entităţi energetice, numite aşa fantasmagoric (spirite, îngeri), acelea sînt cu totul altceva, ci, ENERGIE COSMICĂ PURĂ, ce se descarcă în pămînt, deoarece, nici una nu se ridică!!! Aparatul foto digital le surprinde ca flash, pe cînd webcam-ul le urmăreşte deplasarea neregulată din cer spre pămînt, ele, parcă jucîndu-se în aer. Este adevărat că le putem surprinde în fotografii şi ziua în interiorul locuinţelor noastre, fiind rătăcite de afară. Cînd fotografiaţi seara, noaptea, pe întuneric, cu aparat foto digital, uitaţi-vă doar în lumina blitz-ului (nu spre în sus) şi veţi vedea ploaie de particule strălucitoare, exact ca o pilitură de fier. Probabil că, se unesc între ele în drumul spre pămînt şi, atunci ne apar lăptoase, sau, albe şi sub diferite forme: rotunde, lunguieţe, etc. Pot admite ideea că, la munte, se surprind atît de multe şi de bine pe imaginea foto şi de către webcam-uri, dată fiind atmosfera pură din aer şi, probabil, compoziţia de acolo a solului… Aşa că, nu vă mai fie nici teamă de ele, nici nu vă mai puneţi întrebări şi nu mai daţi răspunsuri oculte!!!

Viki 12 iulie 2011 - 19:06

De ce nu mai publicaţi ce scriu, nu vă mai interesează, sînteţi în vacanţă….??? Sau, şochează, de-a dreptul, constatările şi logica mea?! Aştept, totuşi, vă rog, administraţie site, un răspuns, poate, ceva nu este în regulă cu setările mele. Mulţumesc mult!

Viki 12 iulie 2011 - 20:35

Vă mulţumesc!

admin 12 iulie 2011 - 21:21

Viki, din pacate, mesajele tale au intrat intai in spam, iar noi reusim sa verificam spamurile cam o data pe zi. Ne pare rau pt intarziere.

Filip 12 iulie 2011 - 21:29

Cum ramane cu ingerii incarnati pe pamant? doardaca in poze ei nu apar ca niste globulete de lumina, asta nu inseamna ca nu mai sunt ingeri.

Viki 12 iulie 2011 - 23:36

Pentru administraţie site. Vă mulţumesc mult ptr. răspuns şi cooperare. Sper că nu am nici o vină că mesajele mele au intrat în spamuri. Numai bine!

Viki 13 iulie 2011 - 0:05

Pentru Filip. Una-i una, şi-alta-i alta, cum zice ardeleanul. Globurile energetice susţin acum, cu toată convingerea, că sînt particule de energie cosmică ce vin pe pămînt, iar îngerii sînt entităţi spirituale, a căror existenţă nu o contest. Iar, de ”îngeri încarnaţi pe pămînt”, cum spui tu, nici nu am auzit, nici nu cred că a văzut cineva aşa ceva, poate ai văzut tu, dar, este prea succintă şi confuză fraza pe care ai formulat-o şi nu înţeleg întrebarea. Scuze, poate, nu trebuia să polemizez…

elena 27 iulie 2012 - 0:00

este ff adevarat ca ingerii se vad in poze ….am fost in israel jerusalem si am fotografiat ..toate pozele au iesit cu nenumarate globuri de lumina …iar intre biserica si mezghetul musulmanilor mi-a aparut un glob imens de lumina ….v-as pune poza dar nu stiu cum se face nu sant atat de initiata …ma scuzati …de 20 ani in egypt am si uitat sa mai conversez ..!

GETODAN 5 martie 2013 - 5:11

In cazul meu, cu aparat cu radiatie in infrarosu in apartament, in special noaptea, acestea apar in diferite ipostaze , la diferite viteze si diferite intensitati ale albului. Cert este ca atunci cand am avut fata bolnava acestea veneau cu toata viteza de undeva de sus si se indreptau catre in jos , unele preferand sa se imprastie prin casa intr-o miscare dezordonata asemenea unei muste.Le-am revazut la distanta de 7 zile ca se ridicau dar isi pierdusera din intensitate. De remarcat ca acestea patrund fara nici o pb. prin perete.

Georgescu Liliana 21 mai 2013 - 19:32

Pe data de 08.o5.2013, am avut ocazia sa merg cu familia la o locatie superba: “Hanul din meri” com.Buciumeni, jud.Dambovita. Dupa ce s-a lasat intunericul am facut mai multe poze cu o camera digitala. N-am vazut un asa fenomen niciodata. Toate imaginile erau pline de sfere albe (consistenta unui abur, pana la unele ce le puteai confunda cu o sursa luminoasa). Singura informatie pe care o am este ca toata aceasta zona, pana la Vf.Omu este puternic energetica. Astfel de imagini mai am din zona Runcu sau Pestera tot din Dambovita.

fluturas 21 iulie 2013 - 21:02

Dragi mei ingeri exista si sunt in permanenta cu noi .Nu stiu daca ar trebui sa dezvolt acest subiect oricum nu stiu cate persoane cred in ei acesti mii de ingeri care sunt gata sa ne ajute neconditionat .Eu am trei in permanenta ,nu este o lauda ,doar va spun . chematii si vor fi acolo pt voi. doamne ajuta

silvia 17 august 2013 - 15:28

e adevarat ca maestu ciocianu viorel a trecut in nefiinta?nu pot sa cred.

Steluta 15 octombrie 2013 - 22:36

ASA este Fluturas! Si pe de Alta Parte pt cei care nu stiu, exista si spirite, si fantome, si ingeri si energie cosmica ( defapt totul e energie;) si si fiinte spirituale foarte evoluate care apar ca globuri luminöse, de exemplu ele se hranesc din bucuria unui grup de oameni, le multiplica starea de bine, si putem sa le observam facand poze, si pe poze dar si uitandu-ne in Lumina blitz-ului cum s a mai zis ..apar ca scantei, ca o ploaie densa de argint. Am avut ocazia sa vad mii si millioane. Ciocianu Viorel nu a trecut in nefiinta 🙂 si el este energie 😉 eventual corpul lui fizic a cedat, dar nu si El. 🙂 suntem suflet si spirit si avem un corp fizic, si nu invers 🙂

Leave a Comment