duminică, septembrie 25, 2022
AcasăParanormal-ConspiratiiParanormalIngerii pot fi fotografiati si apar sub forma unor globuri luminoase

Ingerii pot fi fotografiati si apar sub forma unor globuri luminoase

Ingerii pot fi fotografiati si apar sub forma unor globuri luminoase

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Una din cele mai noi cai in care ingerii ni se arata este in fotografii, sub forma unor „globuri luminoase”. Daca doresti sa vezi dovezi ale fiintelor ingeresti, le poti surprinde acum pe film! Imaginile lor apar ca niste globuri de lumina alba, atunci cand fotografiile sunt developate.

Cel mai bun mod de a fotografia aceste globuri este sa fotografiezi un nou nascut sau o persoana cu preocupari spirituale. Ori, incearca sa faci fotografii atunci cand esti la un seminar metafizic, in special atunci cand se discuta despre „ingeri”. Vei descoperi zeci de astfel de globuri, dupa ce fotografiile sunt developate. Aceasta metoda functioneaza cel mai bine cand pastrezi in minte intentia de a vedea ingeri in timp ce fotografiezi. Cere in gand ingerilor sa apara pe film atunci cand apesi pe buton.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

33 Comments

 1. Am niste poze de la inmormanarea socrului meu in care apar niste globuri luminoase , ce e ciudat ca nu apar in toate pozele chiar daca sunt facute in acelasi loc deci cade chestia cu lumina , si imi mai apare un glob luminos intr-o poza facuta imediat dupa inmormantare la restaurantul unde sa tinut pomana , nu stiu ce poate sa insemne dar sunt globuri perfect rotunde …..pana atunci nu mi-au mai iesit poze cu globuri luminoase si nici deatunci incoace…….

 2. Fiecare e liber sa creada ce vrea …dar eu mi-am confirmat credinta ca aceste globuri luminoase ,perfect sferice prezente in poze si care se misca ff.repede sant entitati spirituale bune;le fotografiez de multa vreme dupa ce am facut citeva poze intr-o noapte de iulie pe la 2,00,in gradina complet intunecata ..nu stiu de ce am simtit nevoia sa fac asta dar la developare am avut placuta surpriza sa descopar cadre pline de globuri ..care la urmatorul cadru erau in alta pozitie …si facand acele poze traiam o senzatie de bucurie ca la intilnirea unor persoane dragi ..si nu-mi puteam explica in acel moment nimic …

 3. În fiecare seara, de cînd începe a se însera fotografiez globurile energetice. Sînt foarte multe cînd este atmosferă pură, ploaie, ninsoare. Şi webcam-urile de pe internet ni le arată în direct, chiar şi ziua şi nu numai în România, ci, şi în Finlanda, Suedia, etc. Am văzut cum ningea puternic, ziua, în Finlanda şi, parcă dintr-un horn, fix din acelaş loc, cădeau spre pămînt superbe globuri albe, mari, perfect rotunde.La noi, unele sînt extrem de albe, altele doar lăptoase şi iau traiectorii diferite, în sus, în jos, chiar şi la nivelul pămîntului sînt. Oricum, deosebit de interesante. Nu se pot fotografia decît cu aparat foto digital performant. Cu cel pe care-l aveam cu cîţiva ani în urmă nu pozam asa ceva, sau, încă nu-şi făcuseră prezenta…Nu pot fi decît entităţi energetice necunoscute nouă, ÎNCĂ.

 4. Hey!Eu am auzit de la o prietena dea mea ca, ei apar cand sunt mai multe persoane.Ne-a aratat fotografii de la serbari,de la munte,si se vedeau.Cand am fost la ziua unei fete,eram multi si cand a facut poze,puffff!!!A aparut UNUL!!:))
  Ma uitam si eu prin pozele mele(aparatu meu nu e chiar foarte bun)si chiar la serbare unde am facut poza toti,a aparut unul.

 5. Astă seară, 11 iunie 2011, în jurul orei 23:00, uitîndu-mă pe webcam-uri, la Predeal-Cioplea nu erau aprinse luminile pe lîngă leagănele puse de curînd pe pajişte. Luna lumina, aproape lună plină şi, pe întunericul perfect, se vedeau miliarde de puncte albe, mici cît vîrful acului, venind din cer, iar cînd atingeau pămîntul, dispăreau. Cu aparatul foto digital le-am surprins seara, noaptea, în oraş, dar, acum sînt convinsă că, neridicîndu-se niciodată, ci, doar căzînd pe pămînt, sînt energii cosmice care energizează locul respectiv. Pe alte webcam-uri de la munte nu s-au văzut atît de multe. Nu vin oriunde. Cînd ninge, sau, plouă apar foarte multe. Am surprins şi în casa mea globuri energetice, făcînd fotografii. Pentru a le vedea, trebuie lucrată fotografia în calculator, în sensul că se deschide foarte mult la culoare, altfel, este doar un negru toată imaginea. Acum sînt ferm convinsă aceste globuri energetic sînt energie cosmică, nu spirite, pentru că, webcam-urile le urmăreşte mişcarea în timp, nu ca aparatul foto digital, doar ca flash, şi nu se văd decît căzînd, nu şi ridicîndu-se.

 6. GLOBURI ENERGETICE=ENERGIE COSMICĂ PURĂ!!!
  M-am lămurit!!! Aseară, intrînd pe webcam-uri la munte, am văzut puzderie de globuri energetice. Erau cît vîrful de ac, lăptoase, unele alb-strălucitor, mai ales la Predeal-Cioplea, unde, nefiind aprinse luminile spre pajişte, era doar lumina lunii, aproape plină, se vedea spectacolul… Cînd atingeau pămîntul, dispăreau. Concluzia mea: aceste globuri energetice nu sînt entităţi energetice, numite aşa fantasmagoric (spirite, îngeri), acelea sînt cu totul altceva, ci, ENERGIE COSMICĂ PURĂ, ce se descarcă în pămînt, deoarece, nici una nu se ridică!!! Aparatul foto digital le surprinde ca flash, pe cînd webcam-ul le urmăreşte deplasarea neregulată din cer spre pămînt, ele, parcă jucîndu-se în aer. Este adevărat că le putem surprinde în fotografii şi ziua în interiorul locuinţelor noastre, fiind rătăcite de afară. Cînd fotografiaţi seara, noaptea, pe întuneric, cu aparat foto digital, uitaţi-vă doar în lumina blitz-ului (nu spre în sus) şi veţi vedea ploaie de particule strălucitoare, exact ca o pilitură de fier. Probabil că, se unesc între ele în drumul spre pămînt şi, atunci ne apar lăptoase, sau, albe şi sub diferite forme: rotunde, lunguieţe, etc. Pot admite ideea că, la munte, se surprind atît de multe şi de bine pe imaginea foto şi de către webcam-uri, dată fiind atmosfera pură din aer şi, probabil, compoziţia de acolo a solului… Aşa că, nu vă mai fie nici teamă de ele, nici nu vă mai puneţi întrebări şi nu mai daţi răspunsuri oculte!!!

 7. Pentru Filip. Una-i una, şi-alta-i alta, cum zice ardeleanul. Globurile energetice susţin acum, cu toată convingerea, că sînt particule de energie cosmică ce vin pe pămînt, iar îngerii sînt entităţi spirituale, a căror existenţă nu o contest. Iar, de ”îngeri încarnaţi pe pămînt”, cum spui tu, nici nu am auzit, nici nu cred că a văzut cineva aşa ceva, poate ai văzut tu, dar, este prea succintă şi confuză fraza pe care ai formulat-o şi nu înţeleg întrebarea. Scuze, poate, nu trebuia să polemizez…

 8. este ff adevarat ca ingerii se vad in poze ….am fost in israel jerusalem si am fotografiat ..toate pozele au iesit cu nenumarate globuri de lumina …iar intre biserica si mezghetul musulmanilor mi-a aparut un glob imens de lumina ….v-as pune poza dar nu stiu cum se face nu sant atat de initiata …ma scuzati …de 20 ani in egypt am si uitat sa mai conversez ..!

 9. In cazul meu, cu aparat cu radiatie in infrarosu in apartament, in special noaptea, acestea apar in diferite ipostaze , la diferite viteze si diferite intensitati ale albului. Cert este ca atunci cand am avut fata bolnava acestea veneau cu toata viteza de undeva de sus si se indreptau catre in jos , unele preferand sa se imprastie prin casa intr-o miscare dezordonata asemenea unei muste.Le-am revazut la distanta de 7 zile ca se ridicau dar isi pierdusera din intensitate. De remarcat ca acestea patrund fara nici o pb. prin perete.

 10. Pe data de 08.o5.2013, am avut ocazia sa merg cu familia la o locatie superba: „Hanul din meri” com.Buciumeni, jud.Dambovita. Dupa ce s-a lasat intunericul am facut mai multe poze cu o camera digitala. N-am vazut un asa fenomen niciodata. Toate imaginile erau pline de sfere albe (consistenta unui abur, pana la unele ce le puteai confunda cu o sursa luminoasa). Singura informatie pe care o am este ca toata aceasta zona, pana la Vf.Omu este puternic energetica. Astfel de imagini mai am din zona Runcu sau Pestera tot din Dambovita.

 11. ASA este Fluturas! Si pe de Alta Parte pt cei care nu stiu, exista si spirite, si fantome, si ingeri si energie cosmica ( defapt totul e energie;) si si fiinte spirituale foarte evoluate care apar ca globuri luminöse, de exemplu ele se hranesc din bucuria unui grup de oameni, le multiplica starea de bine, si putem sa le observam facand poze, si pe poze dar si uitandu-ne in Lumina blitz-ului cum s a mai zis ..apar ca scantei, ca o ploaie densa de argint. Am avut ocazia sa vad mii si millioane. Ciocianu Viorel nu a trecut in nefiinta 🙂 si el este energie 😉 eventual corpul lui fizic a cedat, dar nu si El. 🙂 suntem suflet si spirit si avem un corp fizic, si nu invers 🙂