Dispozitivul-minune al lui dr.Beck, cel care vindeca SIDA si toate infectiile

In 1992, Dr Stephen Kaali, impreuna cu dr. Lyman, a inventat un patent pentru o descoperire care ar vindeca SIDA. E vorba de o “electrificare a sangelui”, adica un curent electric aplicat la un amperaj foarte redus (50-100 mA), la nivelul celular, lucru care determina un raspuns celular favorabil si o reactivare a organismelor patogenice.

Aceasta inventie se bazeaza pe cercetarile lui Dr. Bob Beck, cel care a inventat un dispozitiv de 50 de dolari, denumit “zapper”, ce constituie o metoda non-invaziva de regenerare celulara cu ajutorul curentului electric. Dr. Beck pretinde ca astfel mii de oameni s-au vindecat de SIDA cu ajutorul inventiei sale. Multi dintre voi ar spune ca poate acest Beck ar fi un mic escroc, dar sa ne uitam putin la realizarile sale. Doctor in medicina la Universitatea Southern California, castigator a numeroase premii prestigioase, dr. Beck a fost chiar nominalizat la premiul Nobel pentru medicina pentru contributia sa la vindecarea SIDA.

Intr-un interviu acordat in anul 1996, dr. Bob Beck sustine ca exista un tratament 100% pentru SIDA. “Nu vei mai raci niciodata (…) Este cea mai buna investitie pe care o poti face in sanatate (…)  Sunt sute de marturii privind remisii spontane ale bolii”.

Interesant e faptul ca FDA (Administratia Americana a Medicamentelor) i-a interzis sa comercializeze acest dispozitiv miraculos. Sa mai spunem ca la ora 3 dimineata au venit agenti FDA, cu pistoale, sa-i perchezitioneze casa, pentru a vedea daca nu cumva vinde aceste dispozitive?

Ca un adevarat umanitarist, dr. Beck a oferit detalii amanuntite ale dispozitivului sau, pentru ca oricine sa si-l poate construi acasa. Dispozitivul trebuie sa regenereze unde electrice de 3,9 Hz, pentru a oferi un curent cuprins intre 50 si 100 mA (cu o impedanta de +/- 2000 ohmi), pentru a exista o rezistenţă scăzută la suprafaţa pielii. Acesta va elimina toti parazitii, si toate micotoxinele lor, virusii, microbii, germenii, bacteriile, sau alti invadatori straini in sangele uman. Nu exista efecte adverse privind sanatatea celulelor, a tesuturilor sau a fluidelor. Eliminarea parazitilor din sange poate fi verificata sub examinarea microscopica.

Asadar, acest dispozitiv, poate fi folosit nu doar pentru vindecarea SIDA, ci si a multor infectii care sunt tratate, de multe ori, cu medicamente costisitoare si din ce in ce mai putin eficiente. Atunci, de ce acest dispozitiv ieftin, nu e folosit pe scara larga? Oare pentru ca exista un interes din partea gigantilor farmaceutici in a-si vinde produsele scumpe si ineficiente?

19 Comments

Leave a Reply