Ingerii pot fi fotografiati… Povestea incredibila a unui baietel bolnav

Luminile ingerilor apar mult mai frecvent in fotografii. Exista o serie de fotografii in care apar sfere albe si forme fantomatice, care se aseamana in mod clar cu conturul ingerilor sau zanelor. Frecventa crescuta a acestui fenomen se datoreaza probabil progreselor aparatelor fotografice, obisnuite si digitale. De asemenea, fenomenul poate fi pus pe seama „subtierii valului”. Aceasta inseamna ca pe masura ce ne elevam in mod colectiv si devenim tot mai constienti din punct de vedere spiritual, observam tot mai usor prezenta lumii spiritelor in preajma noastra.

Ryan Reynolds, in varsta de 10 ani, din Cincinnati, Ohio, vorbea adesea de faptul ca vede ingeri. Ryan, care fusese diagnosticat cu o tumoare neoperabila pe creier, a spus familiei sale ca vazuse ingeri in timpul plimbarii in caruta cu fan. Trei persoane diferite i-au facut fotografii lui Ryan in timpul acelei plimbari, folosind trei aparate diferite. Unul dintre ei era o reportera a ziarului local Community Press, folosind aparatul firmei pentru stirile pe care ea le relata.

Atunci cand a fost developat filmul din aparat, pe fiecare dintre fotografii se vedeau sfere luminoase care il inconjurau pe baietel. Fiecare aparat folosise tipuri diferite de film. Familia nu a stiut ce sa creada despre petele albe de pe fotografii. Una dintre aceste fotografii arata mici pete albe in jurul lui Ryan, o alta il infatisa impreuna cu o imagine alba in forma de peste, iar cea de-a treia cuprindea o sfera alba uriasa, chiar langa el.

Dar Ryan a recunoscut imediat ingerii in acele fotografii. Mama lui isi aminteste ca el a aratat spre sfera uriasa din cea de-a treia fotografie si a spus: „Mamico, iata de ce m-am simtit atat de bine in plimbarea aceea. Deoarece chiar acolo era ingerul meu pazitor… stiam ca va fi acolo. Acesta e ingerul meu, mamico. Imi vorbeste tot timpul.” Mama lui Ryan spunea ca el vorbeste adesea cu ingerii.

Ryan a murit in pace la doua luni dupa acea plimbare, stiind ca este inconjurat de ingerii lui pazitori. Va puteti intreba de ce, avand toti acei ingeri in jurul lui, Ryan nu si-a revenit si nu a mai trait totusi. Ei bine, poate ca scopul vietii lui fusese sa atraga atentia asupra prezentei ingerilor prin moartea sa induiosatoare. Povestea lui a fost subiectul stirilor internationale, iar viata lui Ryan a produs o oarecare agitatie in redactiile de stiri, care in mod normal nu relateaza incidente in care sunt implicati si ingerii. Daca el s-ar fi vindecat, probabil ca povestea lui ar fi trecut nebagata in seama, deoarece stirile tind sa se concentreze doar asupra povestilor dramatice. Curajosul suflet al copilului de zece ani care a fost Ryan Reynolds s-a dus in rai, astfel incat adultii de pretutindeni sa contemple realitatea ingerilor pazitori.

Ingerii apar pe filmul fotografic, deoarece aparatele foto sunt capabile sa capteze lumina si energia cu un grad crescut de acuratete si de sensibilitate.

17 Comments

Leave a Reply