Ingerii pot fi fotografiati… Povestea incredibila a unui baietel bolnav

Social Media

Luminile ingerilor apar mult mai frecvent in fotografii. Exista o serie de fotografii in care apar sfere albe si forme fantomatice, care se aseamana in mod clar cu conturul ingerilor sau zanelor. Frecventa crescuta a acestui fenomen se datoreaza probabil progreselor aparatelor fotografice, obisnuite si digitale. De asemenea, fenomenul poate fi pus pe seama „subtierii valului”. Aceasta inseamna ca pe masura ce ne elevam in mod colectiv si devenim tot mai constienti din punct de vedere spiritual, observam tot mai usor prezenta lumii spiritelor in preajma noastra.

Ryan Reynolds, in varsta de 10 ani, din Cincinnati, Ohio, vorbea adesea de faptul ca vede ingeri. Ryan, care fusese diagnosticat cu o tumoare neoperabila pe creier, a spus familiei sale ca vazuse ingeri in timpul plimbarii in caruta cu fan. Trei persoane diferite i-au facut fotografii lui Ryan in timpul acelei plimbari, folosind trei aparate diferite. Unul dintre ei era o reportera a ziarului local Community Press, folosind aparatul firmei pentru stirile pe care ea le relata.

Atunci cand a fost developat filmul din aparat, pe fiecare dintre fotografii se vedeau sfere luminoase care il inconjurau pe baietel. Fiecare aparat folosise tipuri diferite de film. Familia nu a stiut ce sa creada despre petele albe de pe fotografii. Una dintre aceste fotografii arata mici pete albe in jurul lui Ryan, o alta il infatisa impreuna cu o imagine alba in forma de peste, iar cea de-a treia cuprindea o sfera alba uriasa, chiar langa el.

Dar Ryan a recunoscut imediat ingerii in acele fotografii. Mama lui isi aminteste ca el a aratat spre sfera uriasa din cea de-a treia fotografie si a spus: „Mamico, iata de ce m-am simtit atat de bine in plimbarea aceea. Deoarece chiar acolo era ingerul meu pazitor… stiam ca va fi acolo. Acesta e ingerul meu, mamico. Imi vorbeste tot timpul.” Mama lui Ryan spunea ca el vorbeste adesea cu ingerii.

Ryan a murit in pace la doua luni dupa acea plimbare, stiind ca este inconjurat de ingerii lui pazitori. Va puteti intreba de ce, avand toti acei ingeri in jurul lui, Ryan nu si-a revenit si nu a mai trait totusi. Ei bine, poate ca scopul vietii lui fusese sa atraga atentia asupra prezentei ingerilor prin moartea sa induiosatoare. Povestea lui a fost subiectul stirilor internationale, iar viata lui Ryan a produs o oarecare agitatie in redactiile de stiri, care in mod normal nu relateaza incidente in care sunt implicati si ingerii. Daca el s-ar fi vindecat, probabil ca povestea lui ar fi trecut nebagata in seama, deoarece stirile tind sa se concentreze doar asupra povestilor dramatice. Curajosul suflet al copilului de zece ani care a fost Ryan Reynolds s-a dus in rai, astfel incat adultii de pretutindeni sa contemple realitatea ingerilor pazitori.

Ingerii apar pe filmul fotografic, deoarece aparatele foto sunt capabile sa capteze lumina si energia cu un grad crescut de acuratete si de sensibilitate.


Social Media

17 Comments

 1. „”Luminile ingerilor apar mult mai frecvent in fotografii. Exista o serie de fotografii in care apar sfere albe si forme fantomatice,”””

  Admin,…..ingerii nu se pot fotografia,ei sun aer,corpul eteric ne dezvaluie acest lucru,luminile sau umbrele care apar imprejurul unor oameni se pot vedea doar cu ajutorul aparatului Kirlian nu cu orice fel de camera,ori sunt oameni cu acest har sa poata vedea,acest copil se pare ca ar fi putut vedea in linistea sa sufleteasca.
  Insa ce vad camerele ori alti oameni cu aceste calitati sunt Aura formelor luminoase fie vegetatia ori fiintele sufletesti sau spiritele ca umbra ramase fara corp.
  Deci ingerii nu se pot vedea cu nici un fel de aparat.Omul cind ajunge la suprema Cunostinta poate, ELinsusi,sa devina un Inger,ori se bucura de imprejurarea ingerilor,asa e,dar, „nu au chip”,ci luminile lor sunt total diferit de ceea ce camerele blagoslovesc pretutindeni.
  Sunt intradevar canale „Suprem Energetice” pe omoplati sting si drept care leaga bratele,…
  „ARIPI” lea facut artistul in exprimarea sa artistica si arta,ca sa poata pricepe omul,frumosul si extazul place omului, dar e mai bine sa recunoastem adevarul astazi.

 2. Buna TuT,
  de obicei , ingeri apar cind esti in suferinte sau nevoi,,acel copil era bolnav, deci stia ca va muri si a aceptat moarte iar ingerii care il inconjurau iau dat linistea sufleteasca.
  Parerea mea este ca e cea mai frumoasa moarte e sa stii unde te vei duce,esti constient de ce se intimpla in jurul tau si nu ai pareri de rau.
  ghinionul a fost al parintilor,caci ei au avut de suferit dupa moartea copilului,el a plecat fericit sufleteste din acel trup!unde sa dus?doar constiinta stie,noi nu avem aceste cuvinte ca nu suntem inca familiari cu universul,ori daca cineva va spune ca vede fericire,crezi ca se gasesc cuvinte de descriere a fericirii dumnezeiesti la noi pe pamant?putini vor fi cei care vor intelege,doar cei care gusta din aceasta fericire si o impartasesc si altora, si acei altora vor intelege altfel:))

  Carolina

 3. Ok pai oameni buni voi dc credeti ca nu erau ingeri ati vazut voi vreodata cum arata ei in realitate??
  Si faptul ca a murit cum spunea si Carolina chiar daca a avut ingeri de partea lui asta nu inseamna ca nu trebuia sa moara a murit pentru ca asa ia fost scris poate caci acolo unde este ii este mult mai bine decat unde era .
  Avand in vedere in ce lume traim acum mieste clar ca acolo ii este excelent
  Sincer nici io nu sunt foarte comvinsa ca ingeri exista dar daca chhiar nu ar exista cine ar mai avea grija de spiritul nostru …. si daca nu exista ingeri nar exista Dumnezeu daca nu ar exista Dumnezeu atunci nu am exista noi si nu aveam cum sa fim creati pur si simplu singuri insa noi existam si suntem aici deci cred ca tot ce este legat de spirit s.a.m.d exista si nu imi este greu sa cred ca exista
  Iar legat de aripile ingerilor probabil totul a inceput de la Biblie unde scria ca ingeri zburau iar asa omul a creat o imagine asemanatoare cu cea descrisa in carte si care sa para credibila sa nu fie ironica .
  Nu sunt nush ce cunoscatoare insa asta e parerea mea !

 4. nu crezi doar atunci cand banalitatea vietii tale ti se pare perfecta si cand experientele tale trezesc doar sentimente exprimate complet si concret prin ” super” „marfa” „de cacat co**” si asa mai departe inainte sa spuna cineva ca nu exista ar trebuii sa se asigure ca traieste viata in adevaru sens al cuvantului cu toate porcariile ei si inainte sa dea „inteligenti ” argumente contra sa realizeze cat de limitat este un om care nu concepe ceva mai mult decat existenta sa intrun prezent oricum prea putin clar.
  Poate nu e adevar dar poate..e

 5. nu stiu ce sa mai cred.odata am facut poze in casa in care locuiam de mik.intre timp m-am mutat.era casa goala si am vrut sa fac poze.tot asa mi-a aparut in poze fel si fel de sfere care mai mici care mai mari.ma intrebam mirata.de unde sa apara asa ceva?
  problema este k in casa erau fel si fel de zgomote,se deschidea usa inexlicabil.eu de ex eram singura in casa si lasam usa inchisa la baie,mereu o gaseam deschisa.faceam patul.gaseam fel si fel de urme pe patura.nu mai stau in casa aia…dar knd imi amintesc mi se face parul de gaina.

Leave a Reply