Invata o noua forma de a-ti activa MerKaBa si accelereaza-ti evolutia spirituala!

Social Media
  •  
  •  
  •  

Drunvalo Melchizedek reuneste si impartaseste intreaga sa munca de o viata intr-un singur si nou format de workshop “AWAKENING THE ILLUMINATED HEART ®“(Trezirea Inimii Iluminate), in care a introdus urmatoarea etapa a invataturilor strabune: activarea corpului de lumina – MerKaBa – din inima.

Trecem printr-o perioada de schimbari majore perceputa de fiecare om intr-o maniera unica. Singurul lucru care conteaza acum este sa iti amintesti cine ESTI cu adevarat, pentru te putea deplasa la noi de constiinta mult extinse. Modul prin care iti poti aminti unicitatea si splendoarea fiintei tale nu este prin gandirea logica, judecand situatiile si oamenii care apar in viata ta, ci prin patrunderea in spatiul Inimii tale, acolo de unde simti si traiesti viata in deplina iubire si pace.

Indiferent cine esti, ce ai facut in viata ta, cite carti, cursuri ai studiat si cate certificate detii care atesta toate acestea, cel mai important este din ce vibratie ai creat totul si daca simti cu tot sufletul sa continui la fel sau nu. Tranzitia omenirii, intrarea intr-un nou ciclu despre care se tot vorbeste este tocmai Trezirea Inimii, intuitiei, partii feminine din fiecare, ascultarea sistemului emotional de ghidare, astfel incat sa nu ne mai dicteze tiparele mentale fixe, rigide, create de parinti, scoala, societate etc. actiunile noastre, ci sa ii permitem acelei Inteligente Universale care vorbeste direct din Inima fiecarui om sa ne ghideze. Doar  Doar prin Trezirea Inimii putem face ce ne implineste si ne aduce bucurie, exprimandu-ne astfel adevaratul nostru Sine si traind implinirea de a FI, in totala  armonie si bunastare cu noi insine si cu toti ceilalti.

Drunvalo Melchizedek este primul om din lume (din timpurile contemporane) care a definit matematic si geometric  Corpul de Lumina al omului, numit in timpurile stravechi “MerKaBa“. Mai multe informatii despre ce reprezinta corpul de lumina il puteti afla de pe  siteul: http://universulsacru.ro/atih/

Incepind cu iulie 2011, dupa 12 ani de predare si dezvoltare a atelierului “Living in the Heart”, Drunvalo reuneste  si impartaseste  acum intreaga sa munca de o viata, reprezentata de studiul si intelegerea naturii constiintei umane si transpusa intr-un singur si nou workshop “Awakening the Illuminated Heart ®”.

Este pentru prima data in timpurile moderne cand aceste informatii sunt oferite in acelasi mod in care erau predate in timpurile stravechi, si acest lucru fiind posibil pentru ca omenirea a facut o schimbare foarte profunda in constiinta, in utimii ani, acceptand mai mult partea feminina a lumii.

Modul in care a fost creat acest nou workshop, permite  activarea  corpului de lumina MerKaBa – din inima – intr-un mod usor si natural, facand aceasta metoda mai simpla decat orice metoda prezentata  in aceste timpuri moderne.

ACEST WORKSHOP NU NECESITA NICI O PREGATIRE ANTERIOARA !

Anne Marie Trifu si Raluca Heim, traineri autorizati de Drunvalo Melchizedek in iulie 2011, in cadrul noii scoli “School of Remembering®” (Scoala Reamintirii) (http://www.drunvalo.net/teachers/index.php)  va vor asista in ceea ce isi propune ca obiective workshopul :
*    sa eliberezi traume emotionale prin sesiuni puternice de vindecare a corpului emotional care pot culmina cu vindecari fizice;
*    sa iti vindeci inima si sufletul, sa inveti sa intri in propriul Spatiu Sacru al inimii si cum sa traiesti de acolo;
*    sa iti reactivezi glanda pineala si sa inveti cum sa o folosesti;
*    sa intelegi si sa inveti cum sa conectezi inima cu creierul;
*    sa inveti sa-ti reinstalezi tuburile de lumina (antenele) care odata activate iti vor amplifica toate puterile psihice (paranormale) si vei deveni mult mai constient si responsabil asupra propriei vieti;
*    sa iti activezi cel mai important camp energetic: propriul MerKaBa.
MerKaBa activata din inima inlocuieste MerKaBa activata din creier care a fost invatata pana acum in workshopurile Floarea Vietii, deoarece MerKaBa singura,fara conectarea cu Inima, este incompleta. Inima este cea care contine Instructiunile Vietii, Adevarul si autenticitatea  personalitatii noastre, iar cand inima preia din nou controlul, incepem sa “curgem” cu fluxul vietii si vom  realiza ca raspunsurile la toate intrebarile noastre se afla in lumea minunata a Inimii noastre, acolo unde fiecare isi gaseste calauzirea reala si de unde poti sa te conectezi direct cu Dumnezeu !!
*    sa experimentezi Iubirea  Universala si sa-ti deschizi propria inima;
Iar dupa toate aceste experiente din timpul workshopului, vei fi schimbat pentru totdeauna !!

Nu sunt cuvinte suficiente pentru a descrie aceasta experienta!
Trebuie sa o simti, sa o traiesti !

Fiecare are liberul arbitru de a alege: sa continue sa traiasca viata din punctul de vedere a unei perspective umane obisnuite, unde singurul scop este sa traiasca pentru a se simti confortabil folosind lucrurile materiale sau pentru a controla prin forta alte fiinte umane,  ori sa realizezi ca lumea ta interioara creata de ginduri si emotii are un impact deplin asupra lumii exterioare sau altfel spus ca lumea interioara creeaza lumea exterioara.

Viata poate parea o calatorie misterioasa, dar privita din interiorul inimii este ca o joaca de copil.

FORMAT: 4 zile intensiv : Joi – Duminica
PERIOADA:  26 ianuarie – 29 ianuarie 2012
LOCATIA: BUCURESTI, ROMANIA
INSCRIERI, detalii si calendarul evenimentelor pe 2012:
http://www.universulsacru.ro

MAI MULTE INFORMATII: 0745.935.674; 0724.814.653

Ne puteti vizita si pe :
Like us on Facebook View our videos on YouTube

Lasă un comentariu