marți, octombrie 4, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaCugetariPoluarea si spiritualitatea

Poluarea si spiritualitatea

Poluarea si spiritualitatea

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Preocuparea pentru poluare vine de la efectele ei asupra tuturor corpurilor de pe pamant, in coborarea energiei si moralului lor, pentru ca fumul inecacios si solul toxic creeaza peste tot apasare. Acesta este un caz in care Cerul si Pamantul trebuie sa lucreze la unison pentru a putea sa se produca schimburi in materie, sa se evite saturarea pamantului cu toxine si poluanti, care strapung sistemul de aparare al corpului.

In anumite zone ale universului nu este nevoie de oxigen, deoarece corpurile care locuiesc planeta sunt construite diferit de al nostru. Sunt facute din materii mai usoare, mai putin dense, de-abia vizibile pentru ochiul uman. Trupurile noastre nu s-ar putea totusi adapta unui asemenea mediu, pentru ca noi avem plamani care se umplu pentru a asigura sistemului nostru cardiovascular molecule de oxigen. Fara oxigen, lumina noastra ar straluci inca, dar totusi intrerupt, si fara avantajul ca trupul nostru sa fie „material didactic”.

Asadar, funinginea intunecoasa din atmosfera care inconjoara aceasta planeta sacra trebuie sa fie indepartata, pentru a respira aerul curat pe care Dumnezeu l-a creat pentru noi. Acest aer este un dar atat de fin si de delicat incat la o prima inspirare ne-ar putea produce extazul. Totusi, multi au uitat ce inseamna sa inspiri oxigenul pur si s-au adaptat aerului de calitate mai proasta.

Exista astazi poluare pe planeta noastra din cauza intentiilor noastre de a produce bunuri prin metode dense, materiale. Prin accentul care se pune astazi pe invatarea si reinvatarea stiintelor ancestrale ale manifestarii, aceste mijloace vechi ar trebui sa usureze totul. Cand se va intampla asta, dependenta noastra mai mica fata de masini va usura amenintarile care planeaza asupra solului si atmosferei Pamantului. Am putea fi martorii unei curatenii, asa cum nu s-a mai vazut vreodata pe Pamant!

Totusi, pe parcursul acestei perioade de tranzitie, cu dependenta continua fata de masini si utilizare in crestere a telecomunicatiilor electrice, trebuie sa cautam alta cale pentru ca mediul inconjurator sa devina mai curat. Daca fiecare din noi am lua masuri de folosire a unor produse mai curate in gospodarie, asemenea eforturi nu ar fi lipsite de importanta. Intentiile ecologiste ale fiecaruia din noi sunt incarcate cu o energie care ii inspira si ii emotioneaza pe cei din jur, si astfel putem deveni un model privind grija fata de mediu. Sa nu ne temem niciodata ca eforturile noastre ecologiste vor trece neobservate sau ca sunt inutile.

Asadar, sa scapam de dependenta de masini si de aparate electrice! Sa schimbam voluntar stilul de viata pentru a oferi sprijin animalelor sa scape de substante chimice si de noxe! Sa adunam gunoaiele aruncate in mijlocul naturii! Si impreuna mentinem o perspectiva vesnica asupra naturii in gloria ei de odinioara.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

3 Comments

  1. Prea tirziu pentru a respira aerul curat asa cuml-a lasat bunul Dumnezeu mai ales in ultimii ani cind cei mai multi inteleg gresit orice ii inconjoara sau mai bine zis nu le pasa astfel constructiile ilegale fara a respecta insasi natura ,construiesc oriunde si oricum si daca au nevoie deplan urbanistic il obtin cu ceva bani ca cei din administratie oricum nu au nici un interes pentru bunul mers al vietii.Apoi la marginile localitatilor se vad munti de gunoaie daca pina acum nu au urmarit cine face acest lucrude acum si mai greu.Nu stiu unde a disparut constiinta ,pe vremuri macar oamenii erau obligati sa curete mizeria sa nu arunce aiurea gunoiul sa curete rigolele ,santurile ,nu se faceau taieri de lemn din padure necontrolat vedeti ca omul daca ‘nu este obligat ” efectiv nu stie sa fie OM ?Noi traim la tara de ceva ani ,am venit aici la batrinete sa avem o viata linistita dar..sintem dezamagiti .Eu cel putin aveam un cult pentru tarani nu au ei scoala dar au credinta {asa am fost educati] au bun simt ,sint curati sufleteste si fizic asa mi-am zis dar.. am gresit! In ultimii ani ei sint „scapati” de sub control eu asa cred arunca gunoaie peste tot de exemplu apa care rezulta de la spalatul hainelor o arunca in drum si multe alte exemple este trist ,tare trist sa vad ca s-au schimbat asda de mult .Am dat doar un exemplu la nivelul unui satuc dar in lume? si totusi cred ca cineva a avut interesul sa creeze haos si nu stiu la ce le foloseste? Sint multe aspecte dar nu ajunge sa avem grija de natura doarnoi cei putini..