Gandul, forma condensata a energiei mentale universale

Social Media

Viata ne inconjoara pretutindeni. Este prezenta in regiunile polare inghetate ca si in deserturile parjolite de Soare, de la suprafata mari pana in adancurile ei. Miliarde de microorganisme vietuiesc in sol si creaturi minuscule plutesc foarte sus in atmosfera. Planeta cuprinde peste tot viata. Intreg universul cuprinde peste tot viata. Cum a aparut ea? Cum a inceput? Care este originea omului? Care este vitorul fintei umane? Sunt dileme care i-au preocupat inca din antichitate pe ganditori si au ramas fara raspuns pentru foarte multi pana azi.

Desigur sunt oameni pe care nu i-a preocupat aceasta problema. Pentru ei nu are importanta cum au ajuns sa existe. Este suficient ca pot sa existe 60 sau 80 de ani dar nu-i intereseaza nici de ce s-au nascut nici de ce trebuie sa moara si cu atat mai putin ce se va intampla cu ei dupa moarte. Si totusi, cea mai evoluata forma de viata este omul.. In fiecare
secunda creierul uman primeste circa o suta de milioane de biti (unitati informationale) transmise prin diferite organe de Simt. Stiind ca in mod constient nu ne putem gandi la doua lucruri in acelasi timp, cum pot fi triate atunci aceste milioane de informati – mesaje pe care le primim in acelasi timp? Aceasta este, insa, numai una dintre uimitoarele capacitati ale entitati numita OM.

Una dintre cele mai mari capacitati si puteri a omului este posibilitatea de a emite ganduri si de a receptiona ganduri. Gandul este o forma condensata a energiei mentale universale (cosmice) creat si directionat de catre o anumita entitate. Pentru a completa incercarea de definire a gandului este necesar sa spunem ca el trebuie si poate fi controlat de catre cel care l-a emis, insa sunt foarte putini cei care au reusit si reusesc cu adevarat acest lucru minunat.

Gandul este, deci, o forma mai condensata de manifestare a spiritului prin mental. Find, asa cum am spus, o imensa putere a energiei cosmice, el are o anumita forma, o anumita culoare cu o viteza de deplasare instantanee. Gandul se transmite la distante infinite ca spatiu si instantaneu ca timp. Se subintelege, deci, ca pentru forma gand nu exista nici spatiu nici timp.

Exista un cod universal spiritual de exprimare prin forme gand, comun atat oamenilor cat si planetelor, animalelor cat si ale altor forme de viata cosmica. Cu alte cuvinte, forma gand este perceputa atat de om si de celelalte forme de existenta, care le interpreteaza si decodifica. Mii de exemple se pot da, mii de experiente s-au facut, inclusiv de catre mari savanti care au dovedit acest lucru, aceasta putere infinit de mare a formei gand. De obicei gandurile apar sub forma de imagini, astfel ca e usor sa fie directionate, controlate si chiar interceptate de catre altii.

Forma gand, fiind deasupra spatiului si timpului, poate fi utilizata pentru orice activitate, inclusiv pentru asa numitele calatorii astrale sau in timp, fie in trecut, fie in vitor. Insa doar acei care au atins un inalt nivel de autocontrol mental pot realiza acest lucru, desi fiecare entitate are aceasta capacitate.

In planul fizic gandul se manifesta sub forma de unde energetice, de vibratii, omul putand emite forme gand de diferite intensitati, dar cele mai folosite sunt:
– unde alfa, cu 8 – 12 cicluri pe secunda, pe care omul le emite in stare de reverie sau relaxare (ochi inchisi);
– unde beta, cu 13 – 22 cicluri pe secunda, pe care le emite in activitatea intensa;
– unde delta, cu 1 – 3 cicluri pe secunda, pe care le intalnim pe tot timpul somnului adanc.

In transmiterea obisnuita a gandurilor (telepatie) rolul important il au undele alfa. Perceptia formelor gand se face mai intai in subconstient care apoi informeaza constientul, care, daca este atent, receptioneaza. Deci interceptarea formei gand se face intai la nivel subconstient, unde ea este inteleasa, decodificata si apoi transmisa subconstientului.


Social Media

7 Comments

  1. Nu stiu cum sa incep..as vrea sa vorbesc cu cineva care sa ma indrume ce trebuie sa fac.de multe ori mi s a intamplat sa ma gandesc la un lucru si mi s a intamplat.as vrea sa imi dezvolt intuitia pentru k am niste sentimente pe care nu pot sa mi le explic dar stiu k se intampla ceva in momnentul knd simt k se intampla ceva chiar se intampla.dak ma puteti ajuta cu ceva, cursuri de meditatie sau nu stiu, orice..

  2. Salut! pentro Gabriela si Amereum..pe acest site este un articol legat de o tabara la Moeciu. Acolo, un domn cunoscator in ale bioenegrgiei si, cred ca totodata a esoterismului -coordonator al taberei- si.a lasat adresa de e.mail, ati putea incerca sa.l contactati..

  3. Salutare…mie mi s-a intamplat de multe ori sa transmit un mesaj cuiva cu ajutorul gandului. Un exemplu….mie mereu imi e lene sa imi pregatesc sau sa imi pun ceva de mancare. Intr-o zi m-am gandit sa incerc sa ii transmit mamei mesajul ca imi este foame cu ajutorul gandului..si ce credeti? In 2 minute a venit si m-a intrebat daca imi e foame. Nu i-am zis nimic despre asta dar sunt sigur ca a functionat. Am facut-o intentionat fiindca am citit despre telepatie si nu am pus asta in practica de forma constienta. Scuze pentru greselile comise dar scriu de pe tel si nu am chef sa pierd prea mult timp. O zi buna..

    P.S. Aia nu a fost singura data cand am facut-o…a fost prima data cand am facut-o fiind constient de acest fapt.

  4. Buna ziua tuturor.. sunt foarte interesat de acest subiect, am o mare putere de receptie a gandului, as dori sa ma ajute cineva sa invat sa pot controla si emiterea gandului asa cum pot sa si receptionez.. Caut cunoscatori sau schimburi de idei pe aceasta tema .. astept cu mare interes , ma puteti contacta pe id-ul de mess cristibumbi. Va multumesc.

Leave a Reply