Semnele astrologice nu sunt bune pentru omenire: Pluto (sau Distrugatorul) a intrat in Capricorn! Acest lucru ne aduce revolte si distrugeri…

Pluto in CapricornAstrologia este o stiinta apreciata inca din vechime. Si, indiferent daca stiinta nu o recunoaste in mod oficial, lideri mondiali au folosit-o intotdeauna cu succes. Practic, fiecare lider mondial cunoaste importanta astrologiei si modul in care ciclurile timpului se repeta. De exemplu, Ronald Reagan, fost presedinte al Statelor Unite, nu semna niciun document oficial inainte de a-si consulta astrologul sau.

In astrologie, se stie ca in 2008 Pluto a intrat Capricorn si va ramane acolo pana in 2023. Incepand cu anul 2008, conform previziunilor, am vazut un colaps al sistemului bancar. Pluto este cunoscut sub numele de „Distrugatorul”, el putand aduce distrugerea a multor aspecte sociale, ca de exemplu sistemul financiar, credintele sau guvernele. Incepand cu anul 2008, am vazut un colaps al tuturor celor trei. Tineti minte doar revolutiile si revoltele care au avut loc in Orientul Mijlociu in in tarile africane incepand cu anul 2011.

Ultima data cand Pluto a fost in Capricorn a fost in anii 1700, atat in timpul revolutiilor franceze si americane. Uitati-va in jurul lumii … ce vedeti? Aceasta nu este o coincidenta…

Dar, nu trebuie sa va panicati! Fiti pozitivi si constienti de ceea ce se intampla in jur… Suntem abia la jumatatea drumului, iar influenta „Distrugatorului” in vietile noastre va mai dura ceva ani.

Be the first to comment

Leave a Reply