Fiecare din noi poate simti aura si energia umana! Iata un exercitiu practic…

Stim ca un sistem viu este inconjurat de vibratii specifice care formeaza ceea ce umim „campuri energetice”, a caror rezultanta poate fi perceputa sau pusa in evidenta prin mijloace tehnice moderne si este cunoscuta sub numele de „aura”. Daca ne vom apropia de o alta persoana, de obicei, vom simti senzatii de usoare intepaturi in special in partea superioara a corpului.

Iata un exercitiu pentru simtirea energiei dintre palme. Se freaca mainile una de alta cu putere si cu frecventa mare pana apare senzatia de incalzire a palmelor si degetelor. Exercitiul se executa cu mainile in dreptul plexului solar si cu degetele spre inainte. Dupa ce mainile s-au incalzit, se opreste miscarea si cu palmele lipite se incordeaza degetele ca si cum s-ar urmari impingerea lor spre inainte. Se asteapta astfel pana cand senzatia de caldura se uniformizeaza si incepe sa dispara, incet, se departeaza palmele la o distanta de 5-6 milimetri una de alta si atentia este indreptata spre senzatia care apare intre palme.

Oricare ar fi senzatia, e sigur ca acel „ceva” apare si se simte. Pe masura ce palmele sunt mentinute in aceeasi pozitie si si atentia este indreptata cu constanta in acel loc, senzatia simtita se amplifica. Cand atinge o intensitate considerata maxima, se departeaza palmele una de alta, usor, pentru a nu pierde senzatia. Cand pare a se diminua, palmele se tin la distanta obtinuta, atentia este concentrata in palme pana cand senzatia se amplifica din nou.

Se continua in acest mod astfel incat bratele sa se deschida la maximum permis pe lateral. Din acest moment, se executa o miscare de apropiere a palmelor, incepe sa se simta o presiune intre palme, presiune ce creste proportional cu apropierea palmelor. Se simte ca si cand intre maini ar exista un balon umplut cu aer sau cu apa, care se opune apropierii palmelor. Se reia exercitiul pana cand se obtine siguranta repetabilitatii, iar senzatiile se percep din ce in ce mai clar, mai distinct.

Be the first to comment

Leave a Reply