Moldavitul, „cristalul extraterestru”! Puterile sale superioare pot activa si cel de-al treilea ochi!

Social Media

moldavitMoldavitul e unul dintre cele mai rare elemente de pe Pamant. De ce? Pentru ca aceasta piatra semipretioasa s-a format din impactul cu un meteorit, in urma cu circa 14,2 milioane de ani. Oricum, multi oameni de stiinta sunt de acord cu faptul ca modavitul insusi nu este un meteorit; compozitia sa chimica se potriveste cu straturile sedimentare din craterul-mama. Se poate spune ca moldavitul reprezinta rezultatul fuziunii dintre Pamant si meteorit.

Astfel, moldavitul reprezinta singura piatra semipretioasa formata din tectita (tectitele sunt roci din sticla formate natural la locul de impact al unui meteorit cu suprafata pamantului). Totusi, datorita originilor sale, moldavitul si-a capatat renumele de „cristalul extraterestru”, fiind folosit in cercurile spirituale si metafizice din intreaga lume. In asemenea cercuri, piatra este descrisa ca avand efecte de „iluminare”. De aceea, se crede adesea ca moldavitul este o buna piatra cu care puteti sa meditati si care poate ajuta pe oricine sa-si deschida inima.

Exista mai multi oameni care isi atribuie experientele lor din afara corpului prezentei moldavitului in timpul meditatiilor. Moldavitul este vazut ca piatra inimii, a celui de-al treilea ochi; chiar si cei care nu sunt foarte sensibili la energiile subtile, adesea descriu ca simt ceva deosebit in corpurile lor, atunci cand poarta moldavitul.

Ce mai asteptati? Faceti rost de un moldavit si purtati-l tot timpul cu voi!


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply