luni, ianuarie 30, 2023
AcasăSpiritualitate practicaFenomene psiVa treziti in fiecare noapte intre orele 3 si 5? Ar putea...

Va treziti in fiecare noapte intre orele 3 si 5? Ar putea fi un semn al trezirii spirituale! Iata si explicatiile pentru insomniile celorlalte ore din noapte!

Va treziti in fiecare noapte intre orele 3 si 5? Ar putea fi un semn al trezirii spirituale! Iata si explicatiile pentru insomniile celorlalte ore din noapte!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

insomniaTrezindu-va la aceeasi ora, in fiecare noapte, fara un ceas cu alarma, ar putea fi un semn caruia ar trebui sa-i acordati o atentie deosebita. Sunteti o fiinta umana, cu tot felul de energii care curg prin corpul vostru, si s-ar putea sa nu va cunoasteti suficient.

Iata cateva perioade din seara si noapte in care v-ati putea trezi:

Insomnia intre orele 21 si 23

Orele 21-23 reprezinta, de obicei, orele inainte de culcare pentru majoritatea oamenilor. Dificultate de a adormi in acest timp este un semn al excesului de stres si de griji din timpul zilei. Ce-ar trebui sa faceti? Sa tineti mici exercitii de meditatie, de relaxare sau de detensionare musculara pentru a va ajuta sa dormiti.

Insomnia intre orele 23 si 1

Conform medicinii chinezesti antice, acest interval de timp este momentul in care meridianul de energie al vezicii biliare este activ. Trezindu-va in acest interval de timp este un lucru asociat cu dezamagirea emotionala. Practica de auto-acceptare si de iertare a altora este suficienta pentru a putea adormi la loc.

Insomnia intre orele 1 si 3

Acest interval este asociat meridianul de energie asociat ceasului interior si ficatului. Trezirea in acest moment este asociata cu emotiile de furie si cu excesul de energie yang. Incercati sa beti apa rece si luati controlul asupra situatiei care v-a determinat sa va simtiti furios, pentru a va odihni cum trebuie in timpul noptii.

Insomnia intre orele 3 si 5

Trezirea intre orele 3 si 5 este asociata cu meridianul de energie care trece prin plamani si cu tristetea. Pentru a adormi la loc, incercati o respiratie profunda si lenta.

De asemenea, trezirea intre orele 3 si 5 ar putea fi, de asemenea, un semn al Spiritului Superior care va alerteaza sa acordati o atentie mai mare mesajelor care sunt trimise pentru evolutia dvs. spirituala.

Insomnia intre orele 5 si 7

Fluxul de energie asociat in aceasta perioada a diminetii se afla in intestinul gros. Blocajele emotionale sunt, de asemenea, asociate cu acest moment al diminetii. Incercati se va relaxati muschii sau sa va duceti la toaleta, inainte de a va intoarce la culcare.

 

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

5 Comments