Sa ne gasim sufletul pereche reprezinta esenta vietii si secretul acestui Univers

Social Media

Calatorim prin existenta, incercand sa intelegem ce si cine suntem… Mai mult decat atat, incercam sa gasim omul iubit, jumatatea noastra. Pentru asta, trebuie sa ne regasim pe noi insine. Pentru a gasi jumatatea noastra, adevarata iubire, trebuie sa aflam cine si ce suntem.

Ne cautam jumatatea mereu… iubind, pierzand, gasind din nou, incercand sa intelegem mai mult, sa cunoastem mai mult. Acesta este sensul Universului. Universul este o femeie si un barbat, incercand, cu disperare, sa se regaseasca.

Daca am reuni un grup de compozitori celebri, si am cere fiecaruia sa scrie o partitura bazata pe tema dorului, fiecare ar crea o melodie deosebita. Fiecare melodie ar fi unica, dar toate ar porni de la acelasi subiect; ar avea aceeasi tema. Acesta este un mod de a percepe multitudinea de femei si barbati, evoluand spre ultimul lor avatar. Tema muzicii este ultimul lor avatar. Piesele individuale, cu aceasta tema, sunt perechile astrale. Fiecare pereche traieste o experienta unica in viata, deci revelatia ei are o nuanta particulara; o compozitie unica, diferita de orice alta pereche.

Calatorim prin vieti conectati cu celalalt. Daca povestea existentei se rezuma la ultimul avatar al barbatului si ultimul avatar al femeii, incercand disperati sa se cunoasca, si sa se regaseasca, aceasta trebuie sa fie si povestea noastra. Cumva, prin evolutia sufletului nostru, trebuie sa ne lipim de un alt suflet, care devine unica, adevarata noastra iubire. Asa trebuie sa se intample, deoarece fiintele supreme sunt numai doua.

Dar cum se ajunge aici? Din infinitatea de suflete care vin pe lume, cum devin doua intim legate, speciale, unul pentru celalalt? Pentru a raspunde, sa tinem cont, ca daca exista un sens suprem al existentei, nimic nu este intamplator. Universul trebuie construit conform acelui sens, deci, aventura fiecarei perechi astrale, in vieti succesive, este prevazuta in plan. Aventura unei perechi astrale, este unul din infinitele vise/proiectii ale fiintelor supreme.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply