O poveste din 2015: un inger l-a salvat de la moarte pe un pastor

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Exista nenumarate povesti despre ingeri. Povesti cu ei, care ne vegheaza, ne calauzesc si, bineinteles, ne protejeaza. Iata o poveste adevarata cu ceea ce parea a fi un inger care a salvat viata unui pastor.

Pastorul John Boston conducea pe Airport Road din Columbus, Ohio in anul 2015, cand a suferit un accident de masina groaznic. Pastorul a fost prins in interiorul masinii care ardea, in timp ce portiera era blocata. Pur si simplu, pastorul era pe punctul de a arde de viu.

Boston a povestit ca la un moment dat, un strain a venit, a deschis portiera si l-a scos din masina in siguranta. Strainul i-a spus lui Boston ca se numeste „Johnny” si ca trebuie sa paraseasca locul accidentului, inainte de a sosi autoritatile, deoarece „el nu poate fi aici atunci cand ei vor ajunge la locul accidentului”.

Pastorul nu l-a mai vazut niciodata pe Johnny. Boston a plecat cu rani usoare si cu un sentiment mai puternic de a indruma oamenii, dupa intalnirea sa miraculoasa cu ceea ce el crede cu tarie ca a fost un inger.

Be the first to comment

Leave a Reply