Mos Craciun exista! Si asta pentru ca tot ceea ce-i important si frumos este adesea invizibil…

Social Media

Imagine: rawpixel.com (Commons Creative – free)

Unii copii se intreaba pe buna dreptate: chiar exista Mos Craciun? E adevarat ca multi copii cred numai ceea ce vad. Ei cred ca exista numai ceea ce pot pricepe cu spiritul lor de copil.

Dar, Mos Craciun exista asa cum exista iubirea, daruirea, cinstea, credinta, sinceritatea, respectarea cuvantului dat. Si numai pentru ca toate acestea exista viata noastra este frumoasa si senina. Fara Mos Craciun lumea ar fi atat de trista! Fara el n-ar mai exista nici credinta, nici poezia! N-ar exista nimic din ceea ce ne face viata atat de frumoasa.

Mos Craciun exista! Altfel n-am putea crede in basme. Lucrurile cele mai importante si mai frumoase sunt adeseori invizibile. Cati oameni au avut norocul sa vada zanele dansand in luminisuri sub razele Lunii? Si totusi, ele exista!

Exista mereu un val care acopera lumea adevarata si pe care nu-l poate destrama nici cea mai mare putere din lume. Numai credinta, poezia si iubirea il pot ridica putin, atat cat sa vedem frumusetea si splendoarea de dincolo.

Mos Craciun traieste si va trai vesnic! Va exista peste zece ani si peste zece mii de ani, pentru a umple de bucurie inimile copiilor.

Chiar si oamenii de stiinta zic ca daca Mos Craciun n-ar fi existat, ar fi trebuit inventat. Mos Craciun induce copiilor notiunile de „bine” si de „rau”. Ajuta la dezvoltarea morala a celor mici si este un ajutor pretios pentru parinti. Pacat ca oamenii de stiinta, care au mania exactitatii, sunt mereu gata sa sfasie valul de pe minunile si misterele lumii. Dar, Mos Craciun exista! Exista pur si simplu! Si va exista atata vreme cat pe lumea asta vor exista copii!

Sarbatori fericite! Craciun fericit!


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply