Cea mai buna lumina pe care o puteti folosi in case: lampile din sare de Himalaya! Purifica aerul si va protejeaza impotriva radiatiilor!

Social Media

lampi de sare himalayeneLumina joaca un rol important in viata noastra. Ne trezim la stralucirea Soarelui si ne ducem la culcare cu Luna pe cer. Lumina are un ciclu propriu, la fel ca si corpul vostru. Ritmul circadian este ceasul intern, ceasul biologic. Acest ceas se executa in unison cu lumina naturala alimentata de Soare si Luna.

Cand incepeti sa utilizati lumina artificiala, ca majoritatea oamenilor, acest ciclu incepe sa fie perturbat. Corpul vostru incepe sa devina confuz, la fel ca si ceasul biologic intern. Corpul vostru crede ca este timpul zilei, atunci cand este noapte, dar ati aprins becurile in locuinta, pentru ca afara este intuneric. In mod ideal si sanatos, ar trebui ca atunci cand Soarele apune, noi sa ne culcam. Dar iarna, Soarele apune la ora 5 seara. Atunci ce e de facut? Puteti schimba iluminarea din casa voastra. In loc de becuri obisnuite, sa folositi becuri full-spectru. Acesta este un prim pas bun, dar unul foarte timid.

De aceea, va recomandam sa investiti in lampile de sare din Himalaya. Acestea lampi sunt realizate din sare din Himalaya, ce au o stralucire portocalie care imita lumina Soarelui. Acest iluminat mai scazut face ca mai putini fotoni sa intre in ochii vostri, acest lucru provocand o crestere a serotoninei si o scadere a melatoninei. Daca utilizati aceast iluminat, serotonina si melatonina nu sunt perturbate la fel de mult. Serotonina si melatonina sunt produse de glanda pineala pentru a regla somnul si ciclurile de trezire.

Proprietatile lampilor din sare de Himalaya:

* Emit ioni negativi care ajuta la blocarea frecventelor electro-magnetice;
* Emit ioni negativi care trag particulele de ioni pozitivi din aer catre pamant, purificand astfel aerul;
* Sunt forme de lumina mai usoare, asa ca organismul se adapteaza mai bine in timpul noptii; de aici, rezulta un somn mai bun.

Va recomandam obtinerea a cel putin unei lampi sau doua pentru dormitorul vostru. Va veti simti mai relaxati si veti dormi mai repede doar prin schimbarea iluminatului.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply