Arhonii din textele biblice sunt „extraterestrii gri” din literatura ufologica de azi?

Social Media

Ufologia moderna presupune ca extraterestrii provin dintr-o alta planeta sau dimensiune. Dar daca au fost aici de la inceputul timpului? O teorie extraterestra a lui John Lash sustine ca extraterestrii sunt, de fapt, arhonii. Despre acestia s-a vorbit in textele vechi, antice, insa ele s-au pierdut in special odata cu arderea Bibliotecii de la Alexandria. In 1947, au fost gasite la Nag Hammadi (Egipt) mai multe texte vechi, in care putem afla mai multe despre acesti arhoni.

Astfel, se spune ca arhonii au fost creati de o entitate interdimensionala celestiala, Sofia. Acest lucru s-a intamplat cu miliarde de ani in urma, inainte de nasterea sistemului solar. Aceste constiinte ceresti sunt greu de imaginat, deoarece vin din afara spatiului si timpului.

Arhonii sunt fiinte anorganice care domnesc si guverneaza materia. Acest lucru le face sa arate asemanator oamenilor, dar ei sunt entitati incomplete, deoarece acestea nu au constiinta si experienta umana. Primul arhon, care i-a creat pe ceilalti, se numeste Yaldabaoth. Acest lider „reptilian” este agresiv, teritorial si acuzat de puteri demonice.

Arhonii doresc sa mentina omenirea sub „constrangerea fricii si ingrijorarii”, pentru ca se hranesc din ele. Energia emotionala negativa a oamenilor le ofera „combustibilul” pentru a trai. Arhonii sunt paraziti psihici capabili sa controleze mintea umana pe mai multe niveluri. Arhonii nu pot locui pe Pamant, care este ostil fata de ei; de asemenea ei nu au suflet.

Potrivit lui John Lash, textele gnostice descriu doua tipuri de arhoni; unul asemanator „extraterestrilor gri” si altul de tip reptilian. Ei „rapesc sufletele noaptea”, o descriere precisa a rapirilor extraterestre moderne descrise de mai multi martori. Lacomia si aroganta sunt trasaturile lor principale. Ei sunt lacomi de putere si prea lasi sa iasa in afara si sa se dezvaluie. Ei nu au nicio putere de concentrare. Evanghelia gnostica spune: „Arhonii au aruncat o” transa „asupra lui Adam… L-au pus intr-o stare de somnolenta (….) Ei ne-au facut inimile grele, astfel incat sa nu dam atentie si sa nu vedem reflectarea Luminii Divine din noi”.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply