Energia electromagnetica ne afecteaza sanatatea? Si oamenii produc energie electromagnetica?

Stiinta medicala nu accepta notiunea ca exista un camp electromagnetic care inconjoara corpul uman. Cu toate acestea, noi folosim energie electromagnetica, iar stiinta admite ca exista energie electromagnetica. Stiinta medicala sustine ca nu exista „dovezi stiintifice” care sa demonstreze ca energia electromagnetica are vreun efect asupra sanatatii din organism.  Dar, amintiti-va ca stiinta a afirmat la fel despre anumite lucruri, care mai tarziu s-au dovedit a fi adevarate. De exemplu, acum 100 de ani, se spunea ca tigarile n-au niciun efect nociv asupra sanatatii, pentru ca astazi sa se zica exact contrariul. Acelasi lucru este valabil astazi si in ceea ce priveste energia electromagnetica.

Totul de pe aceasta planeta este alcatuit din acelasi lucru: atomi. Toti atomii rezoneaza sau vibreaza la diferite frecvente. Toti atomii sunt constituiti din electroni, protoni si neutroni. Stiinta admite ca „energia” este ceea ce tine electronul pe orbita in jurul nucleului. Stiinta, de asemenea admite ca electronii, neutronii si protonii sunt compusi din energie. Ea mai spune ca aceasta energie nu poate fi vazuta cu ochiul uman sau cu orice echipament stiintific acceptat. Stiinta recunoaste, de asemenea, ca nu intelege pe deplin si doar teoretizeaza despre energia acestor particule subatomice. Cu toate acestea, vedem efectele acestei energii peste tot.

Revenind la energia electromagnetica, observam cum un satelit poate transmite energie electromagnetica, iar aceasta poate trece peste tot felul de bariere. Un satelit de pe cer trimite energie electromagnetica 24/24 ore, 7/7 zile pe saptamana, iar aceasta energie este invizibila, nu poate fi detectata, dar are capacitatea de a trece prin aproape orice material si contine foarte multe informatii. E clar ca aceasta energie, care poate trece prin aproape orice material (cu foarte putine exceptii), poate sa treaca şi prin corpurile noastre.

Dar, intrebarea care se pune e urmatoarea: este posibil ca aceasta energie sa aiba un impact negativ asupra corpului nostru si asupra sanatatii noastre? Ia ganditi-va la asta. Iata cateva exemple de surse de energie electromagnetica care ne bombardeaza corpurile in fiecare zi:

Satelitii. Exista sute si mii de sateliti care transmit energie electromagnetica non-stop, catre pamant.
Radarurile. Statiile radar pentru apararea nationala si pentru vremea emit, la fel, energie electromagnetica non-stop. Este interesant de observat ca multi oameni cred ca atunci cand aceste statii de radare sunt alimentate cu putere maxima in perioadele de securitate sporita, un procent mai mare de oameni se simt bolnavi, obositi si deprimati.
Turnurile de telefonie mobila. Aceste turnuri emit unde puternice de energie electromagnetica.
• Telefoane mobile. Atunci cand telefonul dvs. mobil este pornit, acesta produce o puternica energie electromagnetica, fiind in contact atat cu turnurile de telefonie mobila (3G / 4G / 5G), cat si cu routerul din casa (wireless).
• Liniile electrice de inalta tensiune. Aceste linii produc cantitati puternice de energie negativa care afecteaza toate fiintele vii dintr-o zona mare din jurul lor.
• Liniile electrice din casa. Si acestea produc energie electromagnetica.
• Calculatoarele, televizoarele si aparatele de radio. La fel, emit cantitati mari de energie electromagnetica.
• Luminile fluorescente. Este cunoscut faptul ca iluminatul fluorescent este o sursa de lumina neobisnuita si poate provoca dureri de cap, oboseala si o slabire a sistemului imunitar.
• Cuptoarele cu microunde. Microundele generate in aceste dispozitive schimba structura electromagnetica a oricarui lucru din cuptor.
Alti oameni. Fiecare persoana emite energie electromagnetica. Gandurile unei persoane produc, de asemenea, energie electromagnetica. In special creierul uman reprezinta un emitator foarte puternic si receptor de energie electromagnetica. De aceea, te simti bine in jurul unor oameni si rau in jurul altora. Ai observat vreodata ca atunci cand anumite persoane intra intr-o camera, le poti „simti” prezenta lor? Exista metode care nu au fost acceptate de comunitatea stiintifica, dar care arata campul electromagnetic din jurul oamenilor si lucrurilor.

Be the first to comment

Leave a Reply