Din secretele celor 4 faze ale Lunii si cat de puternic ne afecteaza vietile noastre

Social Media

LunaDupa ce secole intregi a fost adorata si venerata de pamanteni, Luna pare astazi sa fi cazut in desuetudine. Cati dintre noi mai privesc astazi spre cer, patrunzandu-se de nemarginirea lui? Cati isi mai incanta sufletul cu muzica stelelor? Cati dintre noi stiu ca miraculosul astru al noptii actioneaza asupra oamenilor tot asa cum actioneaza asupra marilor si oceanelor? Cati dintre noi cunosc faptul ca alaturi de determinarea ei gravitationala, Luna are asupra noastra influente subtil energetice si spirituale, de netagaduit?

Relatia omului cu Luna sta sub semnul viselor, al starilor subconstiente, imaginative, al vietii intrauterine, al fortelor feminine creatoare, simbol al fecunditatii si dainuirii lumii. Numai datorita influentelor Lunii sentimentele si emotiile noastre capata noi valente si noi puteri, gandurile si reflectiile noastre, mai multa adancime. Sub fascinatia Lunii, sufletul se deschide, subconstientul capteaza cele mai insesizabile modificari ale mediului, conturand inflexiunile viitoarelor noastre trairi.

Aspectele Lunii (Luna Noua, Primul Patrar, Luna Plina, Ultimul patrar) pot fi comparate cu o miscare de fluxuri si refluxuri ale energiilor subtile ale cosmosului, cu implicatii directe in desfasurarea cursului existentei. Energetica fazelor Lunii actioneaza in acelasi moment, asupra tuturor, deopotriva. Diferite sunt receptarile acestor vibratii, in consonanta cu structura fizica si mentala a fiecaruia. In perioada de crestere a Lunii, nivelul emotional, afluxul de forte in sange, tensiunile latente se intensifica, atat pozitiv, cat si negativ, fiind maxime in faza de Luna Plina. In acest rastimp, au loc mai multe manifestari negative, accidente, revolte, uneori catastrofe in masa. Si aceasta nu din cauza ca influenta Lunii ar fi rea, ci pentru faptul ca omul nu gaseste solutii armonioase si nepericuloase pentru descatusarea energiilor sale, ajunse la potentialul maxim.

Fazele Lunii si influentele lor

Luna Noua

* Bolnavii de inima trebuie sa doarma cu geamul deschis, pentru ca exista pericolul de sufocare.
* Persoanele cu parul in nuante deschise (blond, saten, roscat), daca se vor tunde in aceste seri, vor avea un par bogat si sanatos; de asemenea, le va creste parul uimitor de repede.
* Intalnirile de dragoste sunt mai pline de elan si pasiune in cursul noptilor cu Luna Noua.
* Afacerile noi, pornite acum, au sanse mari sa se implineasca.

Primul Patrar (secera in forma de D)

* Tensiunile latente de crestere incep sa se manifeste sub diferite aspecte. Hrana e complet asimilata si transformata in diferite tipuri de energie.
* Anemicii trebuie sa se vitaminizeze cand astrul e in aceasta faza. Este o vreme in general favorabila pentru operatii.
* In zilele de crestere ale Lunii este bine sa sadim in gradina flori si legume. Vita-de-vie si pomii fructiferi trebuie altoiti in zilele cand Luna se apropie de aceasta faza.
* Mastile cosmetice este bine sa fie aplicate in aceste seri. Vor avea un efect mult mai intens.
* Posturile alimentare incepute acum au mare efect.
* Remediile calmante au efect maxim.

Luna Plina

* Emotiile, atat pozitive, cat si negative, va sunt mult amplificate.
* Se poate actiona in sensul intineririi organismului si tratarii bolilor cronice (bai de luna).
* Femeile nu trebuie sa faca mult efort in aceste zile, deoarece oboseala le va provoca migrene cumplite.
* Brunetelor le este recomandat sa-si taie parul in serile cu Luna Plina. Parul le va creste usor si nu va mai cadea.
* Afacerile importante trebuie sa se rezolve in ziua premergatoare acestei faze a Lunii, deoarece au sanse de reusita de 90%.

Ultimul Patrar (Secera in forma de C)

* Perioada ideala pentru curele de slabit, pentru lasatul de fumat.
* Daca puneti capat unei relatii care nu mai „merge”, nu veti suferi cand Luna se afla in aceasta faza.
* Gemurile, conservele pentru iarna puse in aceasta perioada au sanse considerabil mai diminuate sa se strice.
* Bolnavii de stomac trebuie sa tina regim, pentru ca Luna le va provoca dureri.
* Operatiile grave nu sunt recomandate, deoarece anesteziile au un efect mult mai redus.
* Timp optim pentru inceputul tratamentelor medicamentoase. Boala nu se mai intinde pe durate lungi.

Sursa: Formula As


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply