De ce ne vorbeste Iisus Hristos de iertare? Pentru ca astfel se produc modificari la nivelul ADN-ului…

Social Media
  •  
  •  
  •  

Iata ce ne spune Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan despre Iisus Hristos:

“Pentru mine, Iisus este cel mai mare invatator al tuturor timpurilor, si nu doar pentru ca asa am fost educat de parinti. Dintre toate marile spirite care au trait pe Terra (Buda, Confucius, Pitagora etc.), Iisus are cea mai perfecta acoperire stiintifica. Pentru ca absolut toate cuvintele Lui sunt perfect superpozabile pe stiintele actuale. Stiti ce aduce Iisus in plus fata de Buddha? Nu numai Iubirea, ci si Iertarea. Este extraordinar!

Ce inseamna Iertarea? Din punct de vedere spiritual, inseamna pace si armonie. Din punct de vedere stintific, stiti ce inseamna Iertarea? Inseamna pur si simplu modificari la nivelul ADN-ului, adica al fundamentului nostru genetic. Inseamna stergerea programului patologic (modelul patologic de boala). Prin Iertare, la nivelul ADN-ului, modelul negativ este pur si simplu sters si se instaleaza in corp o buna chimie si un echilibru energetic. E fantastic, e pur si simplu ca  resetarea unui computer. Asta nu se poate sterge decat prin Iertare.

Mai simplu spus: vrei sa iti vindeci o boala grava? Impaca-te cu toti cei care te urasc! Este exact mesajul Mantuitorului dat celor care veneau si cereau vindecare. Iisus ar fi putut zice „eu te-am vindecat”, dar a ales sa spuna „credinta ta te-a vindecat”. Cand crezi, iti mobilizezi toate mecanismele de vindecare.

Iata, dupa 2000 de ani, explicat acest fantastic indemn al lui Iisus, Iertarea prin genetica. Realizati astfel ca Iisus este cel mai mare Invatator al tuturor timpurilor? Faptul ca astazi putem explica toate cuvintele lui Iisus prin termenii stiintelor moderne, este extraordinar de important.

Lasă un comentariu