luni, decembrie 5, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaFizica cuanticaPrin meditatie, creierul uman este capabil sa se opuna gravitatiei si electromagnetismului...

Prin meditatie, creierul uman este capabil sa se opuna gravitatiei si electromagnetismului Universului?

Prin meditatie, creierul uman este capabil sa se opuna gravitatiei si electromagnetismului Universului?

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Dupa opinia unora, creierul nostru ar fi organul capabil sa interactioneze cu realitatea, traind-o diferit, fie din cauza nivelului diferit de Constiinta pe care il are fiecare, fie alterandu-i diferitii parametri. Tehnica care ar trebui utilizata ar fi cea descrisa de maestrul yoga Maharishi Mahesh. Acesta, laureat in fizica, a propus primul interventia Constiintei ca parametru aditional si necesar teoriei unificarii fortelor, pe care fizicienii le cauta de zeci de ani.

Asa-numitul „efect Maharishi” este constituit dintr-un grup de persoane care, aflandu-se in meditatie transcendentala, isi dirijeaza gandul intr-o anumita directie. Masuratorile, de natura cu precadere statistica, efectuate dupa meditatii s-ar parea ca indica modificari sensibile ale unor parametri ai realitatii obiective.

Dupa parerea lui Maharishi, creierul uman ar fi capabil sa se opuna campurilor electromagnetice, dar si gravitationale, anulandu-le unele efecte nefaste si ajutand fiinta umana sa traiasca in armonie cu Cosmosul. O confirmare stiintifica in favoarea acestui concept a fost obtinuta in niste experimente in care s-a verificat influenta Constiintei umane asupra dispozitivelor fizice (experimente conduse de PEAR, Princeton Engineering Anomalies Research, Scientific Studies of Consciousness-Related Physical Phenomena).

Deci, nu trebuie sa ne gandim ca omul este capabil sa-si construiasca un Univers doar pentru el, asa cum vrea el, ci ca, conform acestei abordari, este capabil sa modifice local Universul in care se afla, mai mult sau mai putin, proportional cu cantitatea de efect Maharishi pe care este capabil sa-l produca cu creierul sau, sau unind laolalta mai multe creiere. In realitate, efectul Maharishi pare a fi functia patratului numarului de minti care participa la meditatie.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.