Mai multi doctori specializati in experientele din apropierea mortii au ajuns la concluzia ca cei decedati comunica telepatic!

Social Media

telepatie moarteExperientele din apropierea mortii (NDE in limba engleza – „near death experiences”) au fost aduse in atentia publicului odata cu cercetarile realizate de celebrul dr.Moody in anii 70. Acesta a strans toate relatarile povestite de persoanele care s-au aflat in moarte clinica si apoi au revenit la viata in mod miraculos, povestind ce au vazut in „lumea de dincolo”. In acest articol vom vorbi despre concluziile mai multor cercetatori in domeniu care au ajuns la concluzia socanta ca mortii pot comunica intre ei prin telepatie!

* Din lucrarea lui Ian Wilson intitulata „Viata de dupa moarte: Dovezi” / „Life after Death The Evidenceaflam urmatoarele: „Cand privim intreaga gama de NDE-uri raportate din intreaga lume, gasim ca schimburile de ganduri ca fiind caile comune de comunicare intre cei vii si cei morti.”

* Cardiologul Pim van Lommel, scrie in cartea „Constiinta dincolo de viata” / „Consciousness Beyond Life” ca „Multi oameni raporteaza comunicarea directa cu aceasta fiinta de lumina, ca si cum ea citeste mintile si le raspunde mintilor”. 

* Celebrul dr. Raymond Moody spune ca cei care au ajuns in NDE nu aud vocile sau sunetele in mod fizic, ci mai degraba simt „gandurile”.

* Dr. Michael Sabom scrie ca „aproximativ jumatate din persoanele NDE s-au angajat in comunicarea nonverbala cu prietenii sau rudele decedate sau cu o entitate spirituala”.

* Dr. Victor Zammit remarca urmatoarele: „Comunicarea in viata de dupa moarte se face prin telepatie. Comunicarea de la planul terestru cu cei din viata de apoi se face prin telepatie.”

* Intr-o lucrare de cercetare, Dr. Peter Fenwick spune ca metoda de comunicare dincolo de moarte este telepatia mentala.

* Dr. Carol Zaleski, dupa ce a avut o experienta telepatica, crede ca „in cealalta lume comunicarea este una telepatica”.

* Dr. Kenneth remarca: „Cei aflati in NDE vor primi instantaneu si telepatic raspunsurile la toate intrebarile”.

* Omul de stiinta si filosoful suedez Emanuel Swedenborg scria in lucrarea sa „Rai si iad” ca „in ceruri oamenii vorbesc direct prin ganduri”.

* In cartea sa, „Cartea tibetana a vietii si a mortii”, Sogyal Rinpoche ne povesteste despre persoanele care au vazut dincolo de moarte si care „comunica telepatic cu prezenta, aflandu-se intr-o dimensiune atemporala, in care toate conceptele obisnuite ca timp si spatiu sunt lipsite de sens.”

* In lucrarea sa „O analiza a experientelor din apropierea mortii”, Michael Schroter-Kunhardt ne spune mai multe elemente comune ale experientei NDE, printre care intalnirea cu rudele decedate, figuri religioase sau fiinte de lumina cu care persoana moarta comunica telepatic.

* Unul dintre cei mai cunoscuti cercetatori in domeniul NDE, PMH Atwater, observa ca „Multe persoane NDE sustin ca s-au intalnit cu fiinte angelice sau cu persoane decedate dragi lor, cu care poarta un dialog, ce pare mai mult telepatic decat verbal.”

Din cele spuse mai sus, rezulta clar ca cei mai importanti cercetatori in domeniul experientelor din apropierea mortii arata foarte clar faptul ca telepatia este principala forma de comunicare in lumea dincolo de viata.


Social Media

1 Comment

Leave a Reply