Vindecarea spirituala, sau cum trupul fizic poate sa se vindece cu ajutorul unor „energii miraculoase”!

Vindecarea astrala este mai mult decat ceea ce putem intelege in mod normal. Acest sistem de vindecare nu implica nicio proiectie astrala si are o veche origine in care se face o transmutatie transcedentala, din astral catre aici, in acele locuri predestinate, unde nu se poate explica ce se petrece, insa oamenii prefera sa nu-si explice dar se fac sanatosi din senin.

Persoanele care se afla in suferinta sunt duse intr-o zona, numita adesea „spatiu energetic”, unde se deschide o poarta de vibratie supraenergizata. Asemenea inductii suprasaturate fluidic si substantial ard carnea fara sa doara, sedand organele bolnavului, si nu se pot intalni in practica decat pe timpul exorcismelor, cand sunt arse pur si simplu entitatile malefice.

Prin intermediul canalului astral al omului, entitatile ceresti pot face inductii uriase si ii pot salva de efectele bolilor cele mai grave. De aceea, acest sistem care transcende toate barierele timpului, poate fi considerat a fi intr-o activitate eterna. Omul este dus acolo si asezat direct pe pamant sau piatra, ori sta in picioare. Aceasta este un fel de vindecare automata, si oricine intra in acea zona energetica, in acea poarta de vibratie activa, poate primi/lua/capata energia specifica acelui loc, devenind continuu stralucitor.

Vindecarea astrala a fost cunoscuta si folosita in fiecare cultura si societate de-a lungul timpului, mai ales in vechime. Acest fenomen a facut ca multe locuri sa capete notorietate religioasa, si multi oameni, prin practicarea metodei sa faca o conexiune cu imensa putere a asezarilor de vindecare spirituala.

Prin pasajul timpului, tot mai multe energii s-au adunat in jurul acestor asezari, unde vindecarile miraculoase s-au inmultit. In India sunt doua astfel de locuri, doua temple: cel al lui Shiva si acela a lui Shakti, iar multe alte localitati au luat o forma sau alta religioasa. Celebra este de multa vreme poarta Bermudelor, indeosebi, insa misterioasele sale transmutatii se fac pentru alte dimensiuni. Mai putem da ca exemplu unele zone de la Polul Nord si de la Polul Sud, unde timpul devine netimp si se petrec intamplari deosebite. De asemenea, sunt unele temple, biserici, moschei, locuri de pelerinaj unde au loc fenomenele de vindecare astrala.

Principiul de baza al functionarii vindecarii astrale este acela ca, intr-o scurta perioada de contact cu aceste energii, are loc cresterea si micsorarea concomitenta, intensa a energiilor din interiorul corpului omenesc si din straturile exterioare ale biocampului, din canalul de legatura cu astralul. Ca rezultat, toxinele adunate sunt eliminate prin ardere energetica violenta si rapida, avand loc o cura fortata de vindecare. Corpul fizic se aprinde, emana energii in imediata apropiere, elimina prin transmutatie energiile statice, si nimic nu doare – niciun organ, nici mintea, nici simturile. Sunt suficiente doar cateva minute, si prin expuneri repetate se ajunge la vindecarea intregului organism. Aceste energii au fost reglate, se pare, de cei care au deschis acele porti de energii si de vibratie incat sa asigure un contact normal, pe o mai mare durata de timp, deoarece zona activa a lor este foarte mare.

Efectele vindecarii sunt naturale, energiile reusind repede sa imbunatateasca conditia mintii, sufletului si corpului fizic. Se cunosc cazurile multor vindecatori care, activand resorturile energetice doar de ei cunoscute, au reusit sa faca adevarate minuni in vindecarea generala.

Nu exista religie sau conceptie religioasa in metoda de vindecare astrala; aceasta se bazeaza pe o condensare masiva de energii si fluide astrale, obtinuta prin transformarea energiei primare, de catre resorturi si entitati astrale, care pastreaza acele locuri supraenergizate, si cu vibratii mari, pentru anumite misiuni doar de ei stiute.

Pentru acei care simt energiile si fluidele astrale si variatiille lor vibratorii, ei constientizeaza usor ca intepaturile din degete, arsurile din palme, furnicaturile pielii, presiunea exercitata asupra capului, la nivelul ochilor, greutatea marita din trup, ameliorarea durerilor fizice constituie manifestarea benefica a energiilor astrale vindecatoare. Acestea sunt doar cateva exemple ale vindecarii astrale, fara restrictii, fara temple, fara biserici, fara moschei, fara proceduri, reguli si regulamente. Divinitatea omniprezenta si omnipotenta este manifesta in toate, ea este iubirea neconditionata, care aduce pacea si fericirea in vietile noastre iar pe cei bolnavi ii vindeca.

Be the first to comment

Leave a Reply