Dragostea la prima vedere sau sentimentul de deja-vu al sufletului-pereche

Social Media

Cuvantul „deja vu” este unul francez, al carui traducere directa este „deja vazut”. Suntem foarte familiarizati cu conceptul de iubire la prima vedere. Este un fel de atractie magnetica fata de celalalt. Este un fel de sentiment care ne face greu sa credem ca a aparut de la inceput, atunci cand ne intalnim cu o persoana. Acest sentiment e ca si cum am intalnit acea persoana cu mult timp in urma, undeva in trecut.

In teoria reincarnarii, se crede ca doua persoane pot fi unite in doua sau mai multe vieti diferite. Iata semnele ciudate care va apar si va vor face sa intelegeti ca ati experimentat un deja vu cu sufletul vostru pereche.

* Nu puteti scapa de sentimentul ca ati mai intalnit acea persoana inainte. Chiar daca este greu sa credeti ca nu ati mai intalnit acea persoana in viata voastra si aceasta este prima data, exista totusi o indoiala care va spune ca ati intalnit-o candva.

* Aveti incredere in acea persoana. Ati simtit intotdeauna ca este greu sa aveti incredere in cineva. Dar cand intalniti pe cineva care credeti ca e sufletul vostru pereche, va veti simti deja ca si cum v-ati intalnit propriul spirit. Cand sunteti cu acea persoana, nesiguranta se va indeparta de la sine.

* Nimic nu se compara cu modul in care va simtiti in compania acelei persoane. Cand sunteti cu aceasta persoana veti fi plini de bucurie si bataile inimii voastre vor fi intotdeauna puternice. Acea persoana va va face sa va simtiti special(a).

* Dragostea voastra este spontana. Va veti bucura de prezenta acelei persoane. Nu trebuie sa va prefaceti ca sunteti fericit(a); dragostea va fi spontana si naturala.

Foto: pixabay.com (Commons Creative – free)

Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply